Toate forumurile Sarcina de la A la Z  Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ...

Gravidute cu trombofilie -cap3-

(6 voturi)
Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 23


trombofilia180 Mesaje

Link direct la acest mesaj  Arata profilul Adauga semn de carte la mesaj Trimite trombofilia un Mesaj Privat

Gravidute cu trombofilie -cap3-

Multumim pt voturi
Ruxandrada felix76 tamaryllis
Sub vechi:
Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici Cap1, Cap2

Gravidute cu trombofilie: cap1 cap2_________________________________________

Gravidutele noastre

_________________________________________Anna_Chris DPN.... 35ani, MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot. Nu a pierdut nici o sarcina, a facut anal din proprie initiativa. Operata de endometrioza la 26 ani, sotul are anticorpi antispermatici, 5IA Tratament in sarcina: clexane, acid folic, omega 3, elevit, 2magneB6, duphaston


Ana_PerianuDPN.... ...ani 1 sarcina oprita in evolutie, proteina C - 52% (v. n: 70-130%)/MTHFR : mutatia C 677T heterozigot/ factor XIII - V 34 L homozigotSarcina 18+, tratament Clexane 0,6 + 0.8 (2 ori/sapt), aspenter, omega 3 + complex B, vit.C, Magneziu


Balanta_tm DPN 2 dec 2010, 34 ani, MTHFR C677T heterozigot, protrombinica (G20210A) heterozigot si PAI 4G/4G homozigot, insuficienta venoasa cronica bilaterala, FIV1 reusit la Clinica Wunschbaby Viena, Prof. Feichtinger.


Claudia79 30ani Pai-1 si MTHFR(genotipul nu-l stie), o sg trompa. FIV 2 reusit!


Creatza11DPN.... ...ani MTHFR A1298C genotip homozigot, 2 sarc oprite din ev(7s,9s). Acum insarcinata cu


DalvDPN.... ...anipovestea ei APCR, LA pozitiv, o sarcina pierduta la 23 sapt sub tratam cu clexan (doza gresita)


Danny1DPN.... 34ani MTHFR C677T heterozigot, A1298C homozigot si Tiroida Hashimoto Are o fetita, pe per sarcinii nu a facut nici un tratament, mutatiile s-au activat mai tarziu; 2 sarcini oprite din ev la 5 si 6 s. Acum e graviduta, sarcina obtinuta natural.


Didiloo DPN 18 august 2010, 26ani. Sarcina obtinuta prin FIV+ICSI la Debrecen. Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot si mutatia MTHFR A1298C genotip heterozigot. Tratament: Clexane, ThromboAss, Elevit, Acid folic, Utrogestan.


GoggyDPN.... 32ani MTHFR A1298C hetero si mutatia protrombinica hetero, 2 Fiv-uri nereusite la Giulesti,1FIV Byogenesis reusit


Letzy81DPN.... ... ani, FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap. Tratament....


Rosca DPN.... 38ani BHCG 72 in zi 12 de la ET.(FIV nr 2 la Szeged), Clexane de 0,4 din zi 1 de stimulare povestea ei, MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot, o sarcina oprila din ev la .... saptamani.


Tamaryllis DPN 10 ian. 2011, 30 ani - MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI I 4G/5G genotip heterozigot, FIV 1 fara clexane - sarcina biochimica, FIV 2 reusit- tratament clexane din prima zi de stimulare


_________________________________________

Mamici fericite

_________________________________________Avalon 39ani de , sarcina obtinuta prin FIV, povestea ei: episodul 1 episodul2 episodul3 Antecedente
Mutatia Factor V Leiden genotip heterozigot, MTHFR mutatia A1298C genotip heterozigot
- avort spontan la 6 saptamani in 2004 - sarcina obtinuta natural;
- avort menstrual in 2004 (tot natural) - dovedit cu 3 analize succesive hcg;
- sarcina oprita in evolutie la dimensiunea ce corespundea la 8 sapt dupa ce s-a vizualizat ecografic activitatea cardiaca e embrionului in 2008 - sarcina obtinuta la cel de-al 2-lea FIV.
Tratam pe per sarcinii:.............


Idaira 37ani de Carla povestea Carlei Mutatiei protrombinica G20210A genotip heterozigot, 3 sarcini pierdute: 8s, 5s si un avort menstrual, 2 IA, prima nereusita, a II-a cu succes(stimulare cu Puregon si Ovitrell).
Tratament in sarcina: clexan40 (de la 5s), Adiro100mg (aspirina micronizata doar pana la 35s), multivitamine(... +omega3+iod+vitC)


Alexuta1181 28ani de Eliza Teodora(2700 g,46 cm, cezariana la 36s) povestea ei Sticky Platelets Sindrom(SPS)=hiperagregabilitate plachetara4 sarcini oprite din ev la 13,9,5,7s .
Tratament: clexane40 .


Mcrissa 30anide Vladut MTHFR- mutatia A1298C genotip homozigot (2 sarcini oprite la 13s si 15s) Sarcina supravegheata de dr Uscatescu si dr Rotaru Octavian.


Andrutzac 33ani de Mutatia factorului XIII(G102T)mutatia V34L genotip heterozigot si Gena MTHFR Mutatia A1298C -genotip heterozigot, 1 sarcina obtinuta natural in 2007 si oprita din ev la 8s, in 2009 fiv 1 reusit cu dr Zadori-Szeged


_________________________________________

Prietene dragi

_________________________________________


Rocris75 34 ani diagnostic higroma chistica la ... saptamani. MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; graviduta a treia oara . Tratament Clexane 0.4, Aspenter 75, Acid folic 5 mg 2/zi, Medyn forte 1/zi, Cetebe 1/zi, Utrogestan


PaulaPor 26 ani de ingeras Gabriela Catalina, DN 27.04.2010 Fetita s-a nascut la 28 de saptamani cu greutatea de 900 de grame dar a plecat dintre noi dupa 13 zile - MTHFR mutatia A1298C genotip homozigot, prima sarcina, tratament in sarcina TromboAss, Clexane, Acid folic, Cetebe, Zn, ElevitInstructiuni pt semnatura:
Copiati (ctrl C) urmatoarea formula, stergeti spatiul pus de mine in paranteze si in loc de puncte scrieti mutatiile si varsta sarcinilor oprite din evolutie.
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]................[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]

Apoi, te duci pe: Profil personal-> Editeaza profil-> Optiuni profil-> Semnatura; acolo Paste (ctrl P). Tot acolo ai si un butonas 'Vizualizeaza semnatura', ca sa vezi cum arata dupa ce scrii.


Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.


Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei
      (0 aproba) (0 dezaproba) |

Editat de - trombofilia on 06/07/2010 11:29:11

trombofilia180 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite trombofilia un Mesaj Privat
Am nevoie de ajutor pt moderarea subiectului, nu ma mai pot ocupa singura de el !!!!!!!!!!!Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.


Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei
Mergi la inceput
crisidenii
crisidenii16 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luicrisidenii Adauga semn de carte la raspuns Trimite crisidenii un Mesaj Privat
Buna ziua, spuneti-mi va rog se face clexane pe sarcina cu sangerare? Ca unii dr spun ca s-ar face altii ca nu s-ar face? Voi ce stiti?
Mergi la inceput

antoemma371 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite antoemma un Mesaj Privat
Surorii mele i-a interzis hematologul din Brasov sa faca injectiile cu Clexane cat timp a avut sangerare si pana s-a confirmat ecografic faptul ca sarcina e OK. I-a zis sa nu mai ia un timp nici aspenter dar ea a luat 1 pastila la doua zile. Zicea ca risca sa se formeze un hematom dar asta nu prea am inteles-o. Dupa ce s-a oprit complet sangerarea si dupa o ecografie i-a prescris Clexane dar i-au zis atat hematologul cat si ginecologul sa nu mai ia aspenter.
Mergi la inceput
draghiluiza
draghiluiza56 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite draghiluiza un Mesaj Privat
Citat:
citat din mesajul lui crisidenii

Buna ziua, spuneti-mi va rog se face clexane pe sarcina cu sangerare? Ca unii dr spun ca s-ar face altii ca nu s-ar face? Voi ce stiti?


eu am sangerat si mi-a zis de la fundeni sa-l opresc. a doua zi am fost la medic si sarcina era bine,ginecologul a zis sa-l reiau, doctorul hematolog mi-a dat voie sa-l reiau dupa cateva zile. eu am avut un hematom si de la el sangeram,in prima zi a curs mult, apoi cate putin, cam 1 saptamana. eu l-am oprit doar o zi si l-am facut pentru ca multe fete pe forum au zis ca sa-l fac si din ce stiam si eu riscam sa-mi fac mai mult rau daca il opream. de atunci am oprit aspenterul si nu mi l-a mai dat, si vitamina c; in schimb iau tarosin.
eu ti-am spus cum am procedat eu, dar te rog sa te interesezi bine daca este bina si in cazul tau sa-l faci. in cate saptamani esri?
Mergi la inceput

p@ulici674 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui p@ulici  Trimite mesaj yahoo luip@ulici Adauga semn de carte la raspuns Trimite p@ulici un Mesaj Privat
crisidenii Ginecologa mea de cate ori am sangerat imi zicea sa nu opresc Clexanul si de multe ori am sangerat tocmai pt ca se curata de hematoame.


Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra http://www.organizatiaemma.ro/node/590
Mergi la inceput
Ruxandrada
Ruxandrada389 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Ruxandrada un Mesaj Privat
Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine?
Am mai scris si la capitolul destinat trombofiliei; sunt o gravida "complicata", cu tiroidita autoimuna, PCOS si MTHFR C677T si A1298C, genotip heterozigot, si , pe deasupra, mai am si aproape 38 de ani... Am pierdut doua sarcini ( oprite in evolutie, ambele), acum sunt insarcinata din nou, am 6 saptamani si 2 zile ( dupa UM- 24.05.2010), dar, fiindca ovulatia s-a produs in z21, sarcina e ceva mai mica. Am fost astazi la medic, la Dragos Albu de la Medlife, care mi-a spus ca se vizualizeaza sacul gestational si vezicula vitelina, dar ca trebuie sa revin saptamana viitoare, pentru ecoul embrionar. A descoperit insa un hematom decidual, de 3 mm, mi-a marit doza de Duphaston, trebuie sa iau 2 la 6 ore, insa nu mi-am dat seama sa-l intreb daca hematomul asta are de-a face cu problemele mele de coagulare si daca trebuie schimbat ceva in tratamentul specific...
Voi ce credeti? Sa astept pana la urmatorul control, sa vedem daca se resoarbe sau se elimina? Sa-i scriu doamnei Uscatescu ? Dimensiunea mi se pare mica, e drept, dar mi-e teama sa nu genereze cine stie ce complicatii( stiti cum e cand te arzi cu ciorba- sufli si-n iaurt!).
Va multumesc anticipat si va pup pe toate.

R
Mergi la inceput

monalac3281 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite monalac un Mesaj Privat
eu am sangerat cam toata sarcina,dar am continuat sa fac clexane.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin
Mergi la inceput
felix76
felix761894 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite felix76 un Mesaj Privat
Ruxi, nu astepta, scrie-i sau suna la spital direct si intreaba cand vine d-na dr. Du-te fara sa stai o secunda, cu antecedentele tale si cu hematom, mai mult ca sigur vei primi clexane. Succes!

Grety, ce faci???? Nu mai zici nimic? Sper ca esti bine si tu si bebe!!!


Felix 8+


mutatie A1298C homozigota


If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
Mergi la inceput

p@ulici674 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui p@ulici  Trimite mesaj yahoo luip@ulici Adauga semn de carte la raspuns Trimite p@ulici un Mesaj Privat
Ruxi felicitari pt sarcina. Parerea mea este sa nu mai astepti deloc. Si eu initial am facut doar un mic hematom (sarcina era inca mica si oricat de mic e hematomul poate producec probleme) tratat cu Utrogestan (cam acelasi cu Duphastonul) si tromboass (cam acelasi cu Aspenterul) si cu toate astea apoi s-a facut unul mare. Nu trebuie sa te sperie asta, dar cu 2 mutatii nu amana momentul in care sa incepi tratament cu Clexane si sa nu uiti de acid folic, f important.


Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra http://www.organizatiaemma.ro/node/590
Mergi la inceput
Ruxandrada
Ruxandrada389 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Ruxandrada un Mesaj Privat
Dragele mele,
Multumesc mult de tot pentru raspunsurile prompte. Eu am facut Clexane de 0,2 imediat dupa ovulatie, apoi, dupa ce s-a pozitivat testul de sarcina, am fost la doamna Uscatescu si m-a trecut pe alternativ 0,2 cu 0,4 ( deci media ar fi 0,3/zi), schema pe care o urmez si acum. Dar am intrat in panica din cauza hematomului si m-am gandit ca poate trebuie crescuta doza( desi medicul nu s-a aratat impacientat, fiind de parere ca s-a format de la implantare si ca se resoarbe dupa tratamentul cu Duphaston, eu stiu ca problemele noastre dau batai de cap in asemenea cazuri, asa ca vroiam sa ma pun la adapost de orice pericol). I-am scris doamnei Uscatescu, aseara, acum astept un raspuns, dar mm citit la capitolul celalalt alt nostru ("Trombofilia") ca ar fi plecata pana pe 19- stiti ceva de chestia asta?
Va pup pe toate.


R
Mergi la inceput
Pag. din 23 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare

 Subiect inchis
Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)
DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com