pediatru-medic de familie ?

pediatru-medic de familie ? | Autor: buciurlerica

Link direct la acest mesaj

V-as ruga f.f.mult sa-mi recomandati un pediatru-medic de familie de care sunteti multumiti/e, de preferat in sector 3 -Balta Alba, Titan, Minis, Baba novac, Dristor.Cel mai important criteriu pentru mine nu este zona cat calitatea persoanei ca medic si ca om.Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaToma spune:

Buna,
Iti pot recomanda un medic de familie foarte bun care este si pediatru dar este in sectorul 4. Se numeste Tarciuc Petruta si este o doctora super, eu sunt foarte multumita de ea(face si vizite la domiciliu). Daca te intereseaza iti pot da si un nr de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruscutza spune:

Buna, si eu cu mare drag ti-o recomand pe doamna doctor Tarciuc. Chiar este un medic excelent, iar pentru copii are o chemare aparte. Mergi cu incredere la dumneaei, chiar daca nu este chiar in sectorul 3. Merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu iti recomand medicul Rafael Ionescu; este la o clinica particulara pe la stadionul Dinamo.
Il are pe Matei in grija de cand avea 2 zile; si este si medicul nostru de familie (al adultilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu am un pediatru - medic de familie in zona mentionata, dar sunt multumita cam 70% de ea. E la policlinica Titan, se numeste Rodica Negrea si are un cabinet particular pe langa policlinica. Singurul lucru pe car i l-as reprosa e ca nu a venit acasa de cate ori am chemat-o, a preferat sa ma duc la cabinet. Altfel e OK, e rabdatoare, raspunde mereu la tel cand o suni si-ti spune tot ce ai nevoie. Si mi-a mai placut ca nu sare cu antibiotic la primul stranut, cum fac multi. La consultatii nu bruscheaza copiii, se si joaca cu ei, le vorbeste calm si frumos.

Din experienta mea, e bine insa ca, pe langa medicul de familie, sa ai si un pediatru "de spital". Mai ales daca, Doamne fereste, ai o problema care sa necesite internare. Un pediatru-pediatru e mai bine pregatit. Eu am si asa ceva pt puiul meu si in putinele momente cand indicatiile de la medicul de familie si cele ale pediatrului au fost in contradictie, am ales varianta pediatrului, mi s-a parut mai de bun-simt. Si acest pediatru a venit acasa de cate ori am avut nevoie, mi-a raspuns mereu la tel, dar, spre deosebire de medicul de familie, mi-a si explicat de ce recomanda una sau alta. Adica m-a tratat ca pe un adult responsabil care trebuie informat.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

Multumesc pentru raspuns tuturor

De doamna doctor Negrea vroiam eu sa scap si sa il mut la altcineva. NU mi se pare deloc ok doamna doctor, nu mi-a prescris nimic gratuit, toate retetele le-am platit integral si nici macar pentru o urocultura nu ne-a dat trimitere. Ne-a trimis la Victor Babes si ne a zis ca acolo se fac numai contra cost. Bineinteles ca toata lumea de la rand avea trimitere numai noi nu! Din fericire copilul nu a fost bolnav niciodata prea rau si de aceea nu pot spune cat este de competenta dar nici nu mi-a dat impresia ca si-ar da interesul! Deci Viorica Negrea NU!!

Monvas te rog sa nu te superi pe mine dar aceasta este parerea mea despre doamna doctor. Poate cu voi a fost ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Eu am doi pediatrii: unul de spital, la care am fost in permanenta, si unul de familei (inclusiv pentru noi) la care am ajuns cand nu era cel de la spital. Dr de familie are cabinet in Militari- se ajunge usor cu metroul, dar are ore si pe la Policlinica Pantelimon. Cat am stat in Dristor a venit si acasa. A facut chiar o vizita fara cost sa vada bb ca il avea inscris la ea. Ce imi place este ca explica foarte bine boala, tratamentul, da tratamente foarte ok (confirmate si de pediatrul de spital + de o prietena care are copii la ea), vine acasa, ne a dat trimitere pt analize generale fara sa solicitam noi. Nu imi place ca uneori prescrie mai multe medicamente decat as vrea eu sa ii dau, ca de ex pt imunizare preventiva la raceli in conditiile in care al meu abia anul asta a racit serios (rosu in gat).
Daca te intereseaza, iti dau nr telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11cora22 spune:

Buna,si eu am ajuns la dr. TARCIUC PETRUTA in urma recomandarilor unor mamici. Vreau sa va spun ca sunt nemultumita de DR TARCIUC PETRUTA . Faptul ca vine la domiciliu nu este un atu..... toti doctorii vin la domiciliu pentru 100 lei. Raspunde la telefon numai asistenta si numai in timpul orelor de program. Consultatiile se fac, normal, in urma unei programari si ar trebui sa fii fericita daca te programeaza a doua zi.La fel se intampla si cu urgentele cu toate ca pe usa este un afis care ne instiinteaza de faptul ca sugarii si urgentele au prioritate, dr.TARCIUC PETRUTA nu primeste urgente decat contra-cost 50 ron, asta daca nu te programeaza a doua zi(mocca). Ce sa mai spun despre faptul ca intors de la urgenta, cu copilul, pentru medicamentele prescrise de medicul specialist ar fi trebuit sa ma programez pentru a beneficia de eventualele compensatii la medicamentele prescrise de medicul de garda de la urgenta.
Chiar si un sugar, care nu a gresit nimanui cu nimic, trebuie sa suporte nesimtirea unor medici? Nu este deajuns faptul ca noi, adultii, ne lovim de aceste probleme in fata unor medici care au depus un juramant? Toate acestea mi-au lasat un gust amar mai ales ca este vorba de un sugar..... SA VA FIE RUSINE DOCTOR TARCIUC PETRUTA pentru ca v-ati batut joc de un suflet nevinovat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sunt medici la care prinzi o programare peste 2-3 saptamani, chiar si medici de familie! Pur si simplu sunt foarte aglomerati. De ce sa te volte ca te programeaza a doua zi? Si a mea raspunde la telefon doar in timpul programului si mi se pare normal. E si ea om, nici mie nu-mi place sa ma sune seful in afara orelor de program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

eu am fost de curand la dna doctor Crisan Veronica, la Medsana, cu piticul meu, si mi-a placut foarte mult de dansa: atenta, rabdatoare, a reusit sa-i castige increderea lui Matei din prima!:-)

Mergi la inceput