sarcina si sangerari nazale

sarcina si sangerari nazale | Autor: arana_ar

Link direct la acest mesaj

fetelor voi v-ati confruntat cu asa ceva?v-a curs sange din nas in sarcina?mie mi s-a intamplat a treia oara si sincer nu stiu ce sa cred.ar trebui sa ma ingrijorez?peste o saptamana sunt programata la gine si nu stiu daca sa merg mai repede sau nu.voi ce ziceti?

Raluca18+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Sarcina usoara in continuare si fara probleme!

Cu tensiunea cum stai? De multe ori, sangerarile nazale reprezinta expresia unei tensiuni marite, a unei fragilitati capilare (si tb sa iei vitamina C in cazul acesta) sau a unei rinite de sarcina (destul de obisnuita, daca pe langa sangerari observi ca ti se infunda nasul sau ca ai secretii sero-mucoase). Numai bine! In locul tau, as merge de urgenta la medicul de familie si as masura tensiunea si as cere niste analize mai amanuntite de sange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

si eu am avut sangerari nazale in sarcina,dotorii mi-au spus ca sunt reactii normale.n-am avut nici o problema cu bebe,asa ca zic sa nu-ti faci griji foarte mari,totusi sa mergi la doctor si sa-i spui neaparat de problema asta!eu una n-am primit niste raspunsuri exacte,nici acum nu stiu care o fost cauza sangerarilor...

sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arana_ar spune:

mersi de raspunsuri,il voi intreba pe ginecolog.tensiunea mi-am luat-o si e ok,mai imi creste din cand in cand la 130-135/80 dar nu cred ca e foarte mare,nu?la farmacie mi-au spus ca nu e problema.sper sa fie bine pana la urma.

Raluca18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Arana, ba da, este mare tensiunea ta! De obicei cat o ai? In familie ai cazuri de persoane cu AVC, infarct, tensiune mare, cardiaci, diabetici? Daca raspunsul esta DA chiar si la o singura intrebare, musai control la medic.

Pe bune, nu sta! Tensiunea mare poate afecta placenta, circulatia in cordonul ombilical si de aici probleme cu cresterea lui bb! Mai bine sa fii paranoica degeaba, decat sa stai linistita, insa fara un raspuns concret!

Si numai lua de bun orice raspuns de la farmacie! Acolo nu-i cabinet medical!

Si da, pt o gravida tensiunea ta este mare!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

nu este nici mare dar nici mica..mie asa mi-a zis doctorul..pt ca si eu am ca si tine 13 cu7.. dar mi-a dat trimitere la cardiologie.. a zis sa fac un control pt orice eventualitate.. de curs sange din nas si mie imi curge..de fiecare data cand suflu nasul ies niste firisoare de sange..dar nu curge sangele efectiv..

16+ cu o minune de
poze



















Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Enik, eu zic ca totusi a ridicat un semn de intrebare tensiunea ta daca ai primit o trimitere la cardiologie.

Mai depinde si de tensiunea pe care o ai inainte de sarcina, insa de obicei femeile tinere nu au tensiune pe la 130/85, nici macar in sarcina. Cel mai bine se procedeaza ca in cazul tau: vazut un specialist, facut o EKG si dc este nevoie monitorizare periodica.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

eu am mai fost prinsa, sa-i zi asa cu tensiune mare acum ceva ani..am avut 14/7 si am fost si atunci la cardiolog..a fost ok..dar mi-a zis sa merg inca o data sa verific pt ca acuma ii situatia mai delicata..

16+ cu o minune de
poze



















Mergi la inceput