Abdomen extra-plat: Beachbody (19)

Abdomen extra-plat: Beachbody (19) | Autor: conchita

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

bu-hu-huu! nu dorm desi e 2.30 dimineata...nu mi-e somn; o sa ma fortez curind...

Conchita se uita la hockey, dom'le...:)

I-am batut pe americani de i-am snopit Basca la jocurile astea Canada a batut recordul de medalii de aur
Trebuie insa sa recunosc ca golul ala egalizator in ultimul minut a fost de coma...

Ma duc la culcare. De maine (adica azi) sport sustinut si dieta (fara dulce).



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Somn usor va doresc:-)

ma repet
http://www.youtube.com/watch?v=nXu3w2PqAZw&feature=player_embedded

gata, nu ma mai repet:-)

Vasi va doresc o zi buna cu mancare sanatoasa, aer curat si miscare multa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, il vazusem de prima oara, mi-a dat fiori.

Allure, pai mergea televizorul in background sa le tina companie aspiratorului si pamatufului de praf. :-))

voi stiti ceva de suplimentul Coenzyme Q10? eu am circulatie periferica nasoala si ma uitam dupa ceva mai natural, ca doctorii nu mi-au dat niciodata nimic pentru asta, cica sa fac sport. dar am citit recent niste marturii ca suplimentul asta ar fi extraordinar...hm.

gata, trag si eu oblonul in curand, ca pic de somn. m-am dus afara sa ma uit nitel la stele si vecinu' din cladirea de vis a vis a adormit cu usa deschisa, televizorul la maximum, sforaie de duduie soselele. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare, salutare! Long time no see! am citit tot, sunt la zi, acum sa vedem ce imi amintesc.
Saptamana trecuta am fost o cumintica, am papat sanatos si nu seara, ceea ce la mine da rezultate foarte bune. Eliptica zilnic, se vedea si la cantar. Partea rea e ca de vineri mi-a fost cam rau, oi fi mancat ceva nu tocmai fresh sau naiba stie, partea buna e ca nu am mancat mare lucru si si pe ala il eliminam. Sambata am petrecut ziua mea si mare lucru nu am mancat si eram si ametita. Ziua mea e de fapt pe 29 februarie insa anul asta nu cade.
nikole, sunt biotics si pentru copii, de ex cand fie-mea a luat o data antibiotic si alta data cand a avut diaree dr ei mi-a prescris niste pliculete care trebuiau dizolvate in apa pentru refacerea florei intestinale. Se puteau pune si in lapte. Si mie imi plac barbatii cu burtica sau usori plinuti. Al meu zice ca sunt dereglata . Cu slabitul, stai linistita ca arati foarte bine, nu mai spun ca ai o privire! Am avut ani intregi in care ma chinuiam sa ma ingras si eu, nu purtam o fusta, era stres la plaja cand ma dezbracam si toti ma intrebau de ce sunt asa slaba, si mancam la 12 noaptea si tot degeaba. Acum zic ca mai bine slab decat gras totusi. Ce familie exotica sunteti! Ce bine te descurci cu mutatul dintr-un loc in altul, desi imi inchipui ca ti-e greu. Eu ma rup asa greu de orice loc, fie el rau sau bun si ma adaptez greu, nu fac mofturi, nu ma plang dar in interior e prapad...si poate e mai rau asa.
conchita, am ras singura in birou cand am citit depsre mutatul masinariei. Mi-ar fi parut asa rau de mocheta .
Deus, de cand sunt fericita proprietara a unui storcator bun, ma freshuiesc zilnic, un pahar maricel, atata beau, nu ma ingras eu de la asta, mai degraba de la cioco si alte prostii! De care baton fitness manaci, ca vresu si eu si sa nu iau prostii...a, si vroiam sa te mai intreb ceva, ce multivitamine iei, de la farmacie, de care? Astea nu dau pofta de mancare/ingrasa sau e doar un mit? Felicitari pentru determinare, succes in cele 2 saptamani, e un plan bun asta cu cate ceva la doua ore, nu ai apoi senzatia sa infuleci nu stiu cat odata. Vroiam sa mai spun ca ai un ten de super, pielea ta pe fata straluceste, o fi de la apa sau de la alimentatia ta sanatoasa? Cu ce creme dai?
Allure, si eu iau seminte de psyllium. Preparatul asta ColonHelp care m-a scapat de constipatie are in proportie mare chestiile astea si in rest alte prostii seminte de in, coriandru oregano si am mai uitat ce. Am citit si ce ai patit cu avertismentul. O prostie, exact cand spunei ca iti pare rau te atacau mai tare. Caracteristic.
Lumi, bine ca ai scapat de examene, ce cumintel olteanul, cum face el exercitii!
Ema, aoleu, cred ca e nasoala de tot treaba asta cu uraganul. Brrr.

Edit:
Semintele de psyllium contin de 14 ori mai multe fibre solubile decat ovazul, apreciat pana nu demult pentru continutul sau de fibre. 100 g seminte de psyllium contin 71 g fibre solubile, aceeasi cantitate de ovaz #8722; doar 5 g fibre solubile.Odata ajunse in intestin, aceste fibre formeaza o substanta gelatinoasa, care absoarbe substantele toxice si le elimina. Semintele de psyllium contin o cantitate mare de fibre solubile, care in intestin se comporta asemenea unui burete, care se umfla, absoarbe substantele toxice, stimuleaza peristaltismul si usureaza tranzitul intestinal.
Actiunea fibrelor din semintele de psyllium este pur mecanica, organismul nu le asimileaza. Fibrele sunt utilizate doar ca laxativ, fara nici un risc de dependenta sau toxicitate. Studiile au demonstrat ca fibrele solubile, asa cum sunt cele din psyllium, sunt cele mai bune pentru reducerea nivelului colesterolului si, in consecinta, contribuie la diminuarea riscului de boli coronariene.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Neata si un martisor virtual de la mine,iubitele lu mama.
Vreo trei zile canci sport...avem de reparat acoperisu...suntem bine,chiar si iepurasul pe care l-am bagat la timp in casa....cusca lui a zburat jos...rectific...viteza vantului a fost.....228km/ora.daca se faceau si in germania case cum se fac prin alte parti vedeati dezastru pe la stiri...din fericire neamtu e faimos in lume...cu treaba buna si solida facuta.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

chiquitita

folosesc Nivea si Avene (apa termala, crema de corp),ROC deep wrinkle night cream, NU SKIN tru face line corector - si masaj la cosmetica de 2 ori pe luna:-) oricum am soiul cu ten ridat asa ca doar botox-ul ma scapa

"Indiferent de obiectiv(slabire sau crestere in greutate) necesarul de vitamine si minerale este crescut, pentru ca in metabolism au loc mai multe transformari decat in mod normal.
Vitaminele in sine nici nu ingrasa, nici nu ajuta la slabire, dar sunt catalizatorii acestor procese.Mai ales intr-o dieta pentru slabire, pentru ca mananci putine calorii, alimentele pur si simplu nu au cum sa-ti acopere necesarul(si pierderile) de vitamine si minerale. Daca nu suplimentezi cu acestea, pe termen lung este foarte posibil sa apara probleme de sanatate din cauza acestor deficite. Vitaminele si mineralele au valoare calorica nula, ele nu contin cantitati semnificative de energie, deci nu ingrasa. Doar mijlocesc procesele metabolice, actionand drept catalizatori. Iti sunt de folos fie ca vrei sa arzi grasimea, fie ca vrei sa acumulezi masa musculara.

Organismul nostru nu stie sa produca acizii grasi omega-3 si omega-6. Asa ca alimentele sunt singurele surse din care ii putem procura. Acizii omega-3 si omega-6 fac sangele mai fluid si arterele mai suple
Acesti acizi grasi fluidizeaza sangele si impiedica placile responsabile pentru tromboza (formarea cheagurilor de sange).
Omega-3 fac arterele mai suple, actionand si asupra presiunii arteriale.
Tot omega-3 si 6 diminueaza nivelul trigliceridelor si reduc riscul de infarct. Specialistii sustin ca o creste cu doar 1% a cantitatii de omega-3 in alimentatie reduce cu 40% riscurile de infarct neletal.
Acizii grasi omega-3 si omega-6 formeaza si intretin creierul
Acizii omega-3 intervin in construirea creierului fatului. Ei conditioneaza buna dezvoltare a celulelor nervoase si senzoriale. Mai tarziu, acesti acizi grasi continua sa fie foarte importanti pentru creier imbunatatind semnificativ capacitatea cognitiva. Potrivit studiilor, consumul unei portii de peste gras (bogat in omega-3), cel putin o data pe saptamana, reduce riscul aparitiei maladiei Alzheimer."

completare, pe vremea bunicilor nostri solul era plin de minerale si vitamine, azi dupa atata chimicale si exploatare solul este saracit asa ca mancarea noastra nu contine tot ce anume ne dorim.
Daca bei in ficare zi, in special de iarna pana primavara cate o pastila de multivitamin impartita 1/2 dim si 1/2 la pranz vei avea mai multa energie si un sist imunitar mai bun.

de exemplu ZINCUL
Sursele de zinc
Stridiile contin cea mai mare cantitate de zinc. Cum acestea nu fac parte din dieta zilnica, zincul poate fi obtinut din peste (sardele), carne (de vita, porc, pasare sau miel), cereale integrale, nuci, seminte de dovleac si produse lactate.

Trebuie evitate aporturile excesive de zinc, care pot rezulta din luarea suplimentelor concomitenta cu consumul de alimente bogate in zinc. Excesul de zinc impiedica absorbtia cuprului, necesar pentru functionarea normala a organismului, dar si pentru formarea globulelor rosii.

Zincul din aporturile alimentare este asimilat in proportie de 20 – 30%.
Zincul este necesar in toate etapele vietii, doza recomandata variind in functie de varsta. Astfel, sugarii au nevoie de 5 mg de zinc pe zi, copiii pana in 12 ani de 6 - 12 mg pe zi, adolescentii de 10-13 mg, iar adultii de 10-12 mg pe zi. La femeile insarcinate si cele care alapteaza doza recomandata este de 15, respectiv 19 mg pe zi.

Fumatorii, sportivi, cei cu un regim dezechilibrat, cei care se feresc de peste, cei care au un job stresant, cei care traiesc in medii poluate...au nevoie de suplimente.
De dorit este sa mancam cat mai sanatos, cat mai Bio, sa dormim bine, sa traim intr-o zona fara poluare, sa facem sex de 3-5 ori pe saptamana,sa facem sport de 3-5 ori pe saptamana, sa bem apa de izvor...aproape utopie

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Nikole,Onitza, m-ati linistit cu burtica de gravidutze. Daca nu doare e ok. “Materialul” meu e taaare prost, prin clasa a 10a m-am ingrasat vreo 6-7 kg in 6 saptamani din cauza unor medicamente si cand am renuntat la ele si am mancat mai putin am slabit rapid. Atunci (nu stiu daca la ingrasat sau la slabit) m-am pricopsit cu vergeturi pe fund. SI acolo au ramas. Asa ca banui ca “materialul”meu nu e prea rezistent. Mi-e o ciuda pe mama care nu are NICIO vergetura, sa nu mai zic ca nu prea are nici celulita desi nu face miscare deloc.

Ema, faza cu jocul cu strategii...gata , te declar mama ideala

Nikole, cum saracia iti pui fenugreek-u ala in cap? Ca mi-am cumparat si io,mai demult, l-am facut praf, l-am amestecat cu ulei de coconut si dai pe par. Mama, ce m-am chinuit sa-l pun!! Si dupa aia cand l-am dat jos….uffff. E vreo smecherie si n-am prins-o??

SI eu ador uleiurile si unturile pt corp, dar….Ma masez eu bine, intra in piele cat intra, cat nu treaba lui, ma imbrac intr-un trening de casa sau pijamale. Problema cea mare: mirosul. Cand ma fac miroase superb, ador mirosul de ulei de masline sau de unt de shea sau coconut, dar hainele, dupa cateva purtari dintr-astea, uleioase, miros a ranced, parca si dupa ce le spal tot au miros, asa, mai subtil. Am incercat si sa pun uleiuri esentiale pt miros, dar degeaba, pe moment miros super, dupa aia hainele put a ranced. La voi nu?Sau sunt eu mai sensibiloasa?

Xio, cum te simti?

Deus, si in astea 2 saptamani altceva nu papi? Chestii gen :mazare, fasole, brocolii, conopida, dovlecel? Nu zic de cartofi si orez. Dar celelalte legume? Ideea asta cu mancat din 2 in 2 ore e f buna, ca nu apuca sa ti se faca foame si sa "sari" pe mancare.

Conchita sunt aiiiiici!! V-am citit, dar eu in weekend nu am net (de buna voie si nesilita de nimeni am ales sa nu-mi pun net la mine in apt. ca destul stau pe calc la birou, dupa 10 ore in fata lui daca vin acasa si am net…vai si amar de fundul meu care deja se lateste…si de ochisorii mei)

Sa raportez si eu
Vineri si sambata am hiphop-ait. Sambata dimineata am bagat programul de cardio si seara ala de abs. Mama, ce ma dor incheieturile de la solduri (ups, ce exprimarre,dar nu stiu cum sa zic, ma doare femurul? ) Exercitiile de abs au ridicari de genunchi si in fata si in lateral, si fortzeaza bine de tot incheietura, am tras tare la inceput, dupa aia am lasat-o mai moale, dar tot ma doare chiar si azi. Zona aia n-am prea lucrat-o si am si probleme pe acolo, asa ca duminica seara am dat o tura cuminte de bicicleta.Azi sunt mai ok, sper sa bag pe seara iar un cardio.Daca as avea rabdare sa bag dupa aia macar vreo 10 minute din abs, sa mai lucrez un pic incheieturile ar fi excelent.
Cu mancarea...cumintica. Ieri am calcat pe bec, dupa o praji (deh, azi e ziua lui mami) am bagat si cioco, muulta.
Azi vreau sa nu mananc deloc cioco, am baut un capucino si atat, vreau sa ma abtin. De dim. am mancat un iaurt, apoi o salata cu rosie+salata verde+castravete+cateva masline+piept de pui+o lingura porumb, am mancat din ea pe la 11, restul mananc pe la ora 13.30, mai am o banana, si pe la 19 cand ajung acasa o pulpa de pui la cuptor+3 linguri pireu+muuult mujdei.

Veste buna: am dat jos din burtica, m-am masurat in zona buricului si am dat jos 2 cm! Balonarea inca iegzista, dimineata inainte sa merg la am mai putin cu vreo 5 cm decat seara, asta ramane constant. Dar aia 2 cm lipsesc si seara si dimineata, asa ca s-au dus

M-am gandit la ceva: se poate ca balonarea sa fie de la paraziti intestinali?? Cum mananc ceva, cum ma balonez. Si mai simt si “miscari” prin abdomen, gaze, alea pot fi intestinele, dar daca….? Hmmmm….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

codrina 13
in bolurile de legume, cele care le mananac la pranz sau/si cina este bine venita orice leguma:-) nu exclud nici una dintre ele ca-mi plac.
Eu de ex. dovlecelul il mananc crud in salata ca ma doare sufletul sa-l gatesc si sa-i stric aroma si vitaminele.

am plecat la treaba, revin mai tarziu

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eu zombi la munca, vremea e naspa ca si mine azi

bag cafea la greu si covrigi

***************************************************************************
Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sa vedem daca reusesc:-)am reusit, pentru voi dragelor!




devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput