accident la dinți

accident la dinți | Autor: sorina0

Link direct la acest mesaj

bună tuturor
nu stiu exat cui să ma adresez dar dacă cineva mă poate sfătui vă rog din suflet
bebele meu are 1 an și o lună și aseară nu stiu cum dar a reușit să-și prindă cei doi dințisori de jos în marginea unei oale și trăgând cred că s-au desprins din gingie că i-a curs sânge și în timp ce dormea uitându-mă la gurița lui se vedea ca un v la gingie; acum am văzut că bagă în guriță diverse obiecte și nu plănge iar dințisorii par în regulă însă mi-e teamă să nu se fi smuls din rădacină
ce mă sfătuiți? mulțumesc din suflet!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sfatul este sa il duci la un stomatolog. acesta va observa usor daca este vreo problema reala sau doar o zgarietura a gingiei. in principiu nu au cum sa fie smulsi din radacina. dar numai un medic te poate lamuri.
succes.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Dintii de lapte din cate stiu eu nu au radacina, , daca nu sangereaza si pare ca nu-l doare se prea poate sa nu mai aiba nimic, dar daca ai cum ajunge la un dentist, daca se poate si specializat pe copii, ca sa aiba rabdare cu ea, ar fi bine sa se uite , ca doar atat poate si doctorul sa faca, sa se uite la dinti , sa vada gingia, atat ca nuc red ca face vreo radiografie doar pentru asta.Si al meu a venit cand invata sa merga de mai multe ori cu gura de parchet , a sangerat gingia , da nu a avut nimic la dinti dupa.Dintii de lapte se prind foarte usor inapoi de gingie, nu sunt ca cei definitivi.Multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput