AEROSOLI CU ADRENALINA SI SERLA COPII MICI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

abia acum am vazut ca ai fost la dr stanciu, eu nu i-as contesta profesionalismul. eu merg la el de cand am fetita, este foarte bun. cu ajutorul lui am descoperit si la ce este alergic fiul meu si am primit tratament.

dexa stiu ca se da mai mult la laringite.

ioana se face bine in 2 zile de la adrenalina si ser.

eu i-am dat de vreo 3 ori antib la bronsiolita pt ca asa stie med nostru de familie sa le trateze si eu crezand ca este buna nu am mai cerut o parere, am zis sa nu ma joc cu sanatatea copilului meu si sa o dam in alte alea si cu tot antibioticul ei nu-i treceau bronsiolitele. pana la urma am fost la budimex dupa ce ne-a dat sa luam antib si evident ca mi-au spus sa imi schimb doctorul si ne-au dat si de acolo tot adrenalina cu ser.



a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nectarus spune:

BUNA,fetelor eu nu am
contestat prof dr S cert este ca am facut aerosoli de 2ori pe zi ptrca nu am inteles la ce distanta de nr de ore trebe sa fac si ii fac ,ptr ca m-a pus de 3ori sieu am fc de2. Acum nustiu ce sa zic inafara de agitatie nu am vazut nici o schimbare sau ca acum au pornit mucii la greu si nu stiu de ce Sa fie de la aeroli ptr ca dupa adren trebe sa fc aeroli numai cu ser si poateasa sa ii traca nu stiu ce sa fac parca m-as duce dinnou la dansul....ba mai mult fiid foarte incarcat doarmesi mai prost situseste incarcat.Sunt disperanta ca ma lupt de3 lunicu simp astea si cu dr si nu am gasit solutii sa iesim va mai spun dc mai ajungla dansul sa vedem ce mai spune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

e ff bine ca s-au pornit mucisorii sa iasa,asa si trebuie,sa se curete bine.Eu cand am fost internata la Emilia Irza,mergeam de 3-4 ori/zi la camera asistentelor sa mi-l aspire ca nu putea papa deloc de muci.Si dupa 3 zile ne-a dat drumul acasa cu acelasi tratament/recomandari:aerosoli cu adrenalina(pe care tare greu am gasit-o atunci) si aspirat cat de bine se poate.Atunci era aparuta BB dar nu am luat-o si m-am descurcat ff bine cu o pompita-para de cauciuc,cu varful subtire...scoteam la greu intrusii de muci din nasuc.Cu BB nici Stanciu nu e de acord,a zis ca irita mai tare mucoasa si se secreta mai multi mucisori.Sanatate multa

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008


trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

nectarus, daca ti-a spus de 3 ori pe zi, inseamna ca la 8 ore. poti sa-i faci seara la 10 si dimineata la 6 si inca o data orele 14 si i-ai facut de 3 ori. daca ti-a zis sa ii faci de 3 ori e bine sa faci asa ca altfel nu stiu daca ii va trece in numarul de zile recomandat.


a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si eu folosesc des nebulizatorul. Am 2 pici de 3, 5 ani si 2 ani si cand racesc le fac aerosoli cu ser fiz / flixotide / adrenalina / dexamethasone / ventolin. Si racelile trec usor..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)


Mergi la inceput