|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 AngeliquedeS
Desteptul si Redusul

Romania constanta (CONSTANTA)
4556 Mesaje
3 Prieten(i) |
Trimis la - 15/01/2010 : 21:21:15
|
Cata apa e normal sa bea un copil? Am si eu o intrebare la voi: cata apa beau copilasii vostri?
Pupicu, la 2 ani, bea foarte multa apa, 1,5 litri chiar spre doi uneori si nu stiu daca e in regula. De cand l-am intarcat la un an si 4 luni a inceput sa bea f multa apa. Inainte nu voia alte lichide, doar san.
Nici acum, in afara de apa nu bea altceva, nici lapte, nici ceai, nici suc de fructe facut de mine, nici nu am insistat cu acestea din urma. Insa nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sau nu. Asta vara pediatra mi-a spus ca nu e anormal sa bea atata apa mai ales ca e si f cald. Dar acum nu mai e cald si el tot atata bea. Sau sunt eu nebuna? Chestia e ca eu cred ca bea de dragul biberonului, fiindca daca nu ii dau sa bea din biberon, mai bine nu bea. Ma gandesc ca daca avea vreo boala si ii cerea organismul apa din pricina bolii ar fi baut de orinde si indiferent cu ce, nu? Ai vostri cata apa beau?
Vreau oricum sa ii fac analize. Dar as vrea sa stiu daca mai sunt copii care beau asa multa apa.
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
|
dede_89
nou venit
 Romania, sibiu
32 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 17/01/2010 : 07:38:00
|
Naty, intr-adevar la un diabet insipid m-am gandit, dupa cum m-am vaitat si aici http://zicolorata.blogspot.com/2010/01/cata-apa-e-normal-sa-bea-un-copil.html unde mi-am luat inima in dinti si i-am spus pe nume. de urinat urineaza intr-adevar proportional cu cat bea, dar ce nu reusesc eu sa imi fac imagine este ce inteleg ei cand scriu despre cei care sufera de asta ca urineaza in cantitati enorme. Ca urineaza mai mult decat beau? Ce inseamna enorm? Luat cuvantul ca atare?
Repet, o sa ii fac analize sa imi potolesc piticii de pe creier, dar abia sambata ajung la laborator si pana atunci parca numai asta am in cap, intelegeti voi sigur cum este.
Raluca, Grati, va multumesc mult de raspuns, nici nu va imaginati ce bine imi face cand aud afirmatii de acest fel.
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
lara_c
BetterWorld,BetterBritain

United Kingdom,
1004 Mesaje 3 Prieten(i) |
|