Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52)

Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj









RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSI



CAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51



Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Lucia, Floare, Marta, Marta, Ramona, Nicolae, Bogdan, Andreas, Mirela, Marius-Nicusor


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva



Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
14.Iulita(Simona-Manuela)
15.dory_iancu74(Dorina)
16.Mihaela
17.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
18.IreneCAM(Andra-Maria)
19.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
20.Marryan(Mariana si Valeriu)
21.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
22.Rony74(Veronica)
23.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia) - ortodoxa
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Pinguina(Ana-Maria)
43.Blanche(Bianca)
44.Rodicaosoian(Rodica)
45.Melusica(Mihaela)
46.Pysypisi(Cora)
47.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
48.Irene-Mariana
49.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
50.Karelina(Monica)
51.Florelacri(Lacrimioara)
52.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa

53.sukisuki(Lucia)
54.gabi200(Ionela)

55.Alinata(Alina)
56.Anidaz(Adina-Nicoleta)

57.Gadaleane(Elena-Cornelia)
58.AndreeeaNogy(Andreea)
59.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
60.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
61.Shaki(Mihaela)
62.Alexia86 (Alexandra)
63.muchy (Alina-Simona)
64.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
65.Ingridut (Ingrid)
66.bb_wanted (Geanina)
67.angi25 (Angelica)
68.katymana (Ecaterina si Marian)
69.unducthable (Diana)
70.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
71.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
72.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
73.sucitul1 (Florica si Sebastian)
74.monica_1979 (Elena-Monica)
75.raculete (Iuliana)
76.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
77.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
78.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
79.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
80.fabiola73(Fabiola si Alin)
81.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
82.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
83.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
84.mirela05(Mirela si Octavian)
85.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
86.claudela(Claudia)
87.iaura21(Mihaela Aurelia)
88.ralu27(Raluca)
89.winter(Alina-Valentina)
90.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
91.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
92.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
93.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
94.mihaele(Nicoleta-Florina)
95.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
96.krika(Antoneta-Cristina)
97.sandyprs(Alexandra)
98.ioana olaf(Ioana)
99.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
100.Ge@n@(Geanina si Dorel)
101.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
102.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
103.crinna_diana(Crina Diana)
104.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
105.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
106.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
107.stuart(Mariana)
108.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
109.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
110.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
111.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
112.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
114.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
115.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
116.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
117.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
118.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
119.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
120.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
121.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
122.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
123.dedus75(Adina) - ortodoxa
124.raluca30(Raluca) - ortodoxa
125.mvb(Monica) - ortodoxa
126.adi76(Adriana) - ortodoxa
127.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
128.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
129.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
130.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
131.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
132.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
133.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
134.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
135.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
136.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
137.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
138.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
139.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
140.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
141.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
142.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
143.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
144.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
145.tzuiumic(Cristina Elena)
146.oachi09(Ana Maria)
147.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
148.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
149.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana Teodora)- ortodoxa; Alina
150.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
151.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
152.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
153.Iris_23(Stefania si Vasile)
154.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
155.Cris_25 (Cristina)
156.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
157.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
158.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
159.Elenus26 (Elena si Gabriel)
160.Ioannoula (Ioana si Fotis)
161. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
162. Jasmin012 (Nicoleta)
163. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
164. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
165. trutzi (Andreea)- ortodoxa
166. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
167. angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
168. verygu (Veronica)
169. arianna11 (Ana-Maria si Emilian)
170. Nike974 (Nicoleta si Emanuel-Bela)
171. Mioara si Diego-Madalin
172. Mariana
173. Elena Monica


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:



RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
2.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
3.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
4.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
5.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
6.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
7.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
8.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
9.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
10. Ally000 (Alinna)
11.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
12. mamieea(Andreea si pr.Ionut) - ortodoxa +
14. Yoyoyo (Mirela si Iosif)
15. Tudormiha(Mihaela)



Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:



Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet(Elvira) Bogdan
6.Syris(Marinela)Iulia
7.Ali(Alina)Andrei

8.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72(Valeria)
10.Hera25(Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
13.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
15.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

16.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
17.Liana30(Mariana-Gabriela)
[blue]18.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
[blue]19.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
[b]20. Silvi8 (silvia) - Crina
21. Koko_01 (Corina))-[b]Cezar Constantin

22. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
23.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
24.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
25.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
26.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
27.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
28. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
29. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
30. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
31. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva -ortodoxa
32. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai - ortodoxa
33. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria -ortodoxa
34. Camy_pus(Elena Camelia)Flavius-Cristian - ortodoxa
35. Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel
36. analuci(Luciana si Alexandru Dumitru) Maria
37. ank24(Anca) Mario
38. Doris_71 (Doinita) Matteo


Lista fetelor care doresc sa citeasca zilnic cate un Psalm (lista este deschisa!)

Criss_2081
Sandaa
Cami_antonia
Housepocket
Victorita (vvvvv)
Ioanact
Nike974
Angel33
Happymum
Pogonici1977
Livsy





Mail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Eu va spun BUN VENIT cu un Psalm si ma rog sa va fie de folos. Doamne Ajuta!

Psalmul 86

O cantare fillor lui Core

1. Temelia Sionului pe muntii cei sfinti. Domnul iubeste portile Sionului, mai mult decat toate locasurile lul Iacob.
2. Lucruri slavite s-au grait despre tine, cetatea lui Dumnezeu.
3. Aduce-mi-voi aminte de Raav si de Babilon, intre cei ce ma cunosc pe mine ; si iata cel de alt neam si Tirul si poporul etiopienilor, acestia acolo s-au nascut.
4. Mama va zice Sionului omul, si om s-a nascut in el si insusi cel Preainalt l-a intemeiat pe el.
5. Domnul va povesti in cartea popoarelor si a capeteniilor acestora, ce s-au nascut in el.
6. Ca in Tine este locasul tuturor celor ce se veselesc.


Sper sa imi permiteti, acelea dintre voi care mi-ati scris, sa raspund maine. Oi fi spus eu adioneauri ca n-am somn, dar.. [:-)]... m-a gasit, se pare!!!!

Doamne Ajuta-ne!

Cu mult drag, tuturor,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

livsy - multumim pt. capitol nou.....

si bineinteles....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie22.htm


si pentru ca azi este sarbatorita Sf. Mare Mc. Anastasia Romana, va postez mai jos acatistul acestei Sfinte.....

Acatistul Sfintei Marei Mucenite Anastasia Romana

Condac1
Orfana ai ramas de mica fiind de trei ani , dar Parintele orfanilor , care nu paraseste pe cei straini , a randuit ca sa fii luata intr-un sfant locas al unei manastiri , unde ai crescut cu multa grija . Acolo cu darul lui Dumnezeu ai invatat sfanta credinta si te-ai incununat cu frumoase virtuti , ajungand la desavarsirea sfinteniei , pentru care noi te laudam: Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare!

Icos1
In post , privegheri si rugaciuni neancetate ai crescut si ai petrecut in sfanta manastire , unde cu tot sufletul ai slujit Domnului . Ca un crin alb ai inflorit in gradina lui Hristos , impodobindu-ti fecioria cu virtuti sfinte , ai ajuns bine placuta Domnului , pentru aceasta noi te laudam asa :
Bucura-te , Sfanta Anastasia fecioara prea frumoasa ,
Bucura-te , cea prea mult laudata intru invatatura crestineasca .
Bucura-te , caci Dumnezeu a vrut ca sa te ocroteasca ,
Bucura-te , in viata calugareasca sa te desavarseasca .
Bucura-te , cu darul Sau din restristea lumii te-a luat ,
Bucura-te , si cu lumina Sa , mintea ti-a imbratisat .
Bucura-te , odrasla sfanta de Hristos aleasa ,
Bucura-te , ca sa-I ajungi scumpa mireasa .
Bucura-te , pasare maiastra care canti noaptea la rugaciune ,
Bucura-te , ceea ce ai fost scoasa din a lumii desertaciune .
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare .

Condac2
Dar vrajmasul neamului omenesc , vazand nevointele tale cele sfinte , prin care era calcat de feciorestile tale picioare , a pornit asupra ta razboiul lui pe fata ; A inceput prin oameni vicleni a te para la paganii cei cumpliti , precum ca esti frumoasa la chip si ca esti intr-o manastire , unde canti lui Dumnezeu : Aliluia !

Icos2
Auzind aceasta necuratul ighemon , a poruncit ca sa te ia cu sila de la manastire si mergand cei trimisi au zdrobit usile cu securi . Atunci a fost mare frica asupra mielusitelor lui Hristos , dar egumena te intarea pe tine , Sfanta Anastasia , ca sa primesti cununa cea muceniceasca . Tu cu multa barbatie ai stat in fata tiranilor , iar noi te laudam cu drag :
Bucura-te , Sfanta Anastasia , caci pe vrasmas l-ai biruit ,
Bucura-te , cu postiri si neancetate rugaciuni sub picioare l-ai strivit ,
Bucura-te , si cu mare rusine el s-a departat de tine .
Bucura-te , ca atunci vrajmasul a inceput razboi pe fata ,
Bucura-te , si a inceput prin oameni vicleni sa te parasca .
Bucura-te , caci a ta viata sfanta o a descoperit ,
Bucura-te , si te-a aratat la ighemonul cel cumplit.
Bucura-te , ca el atunci a trimis osteni la manastire , ca sa te ia cu sila ,
Bucura-te , si sa te duca in fata lui cea fara de mila .
Bucura-te , ceea ce ai avut lupta mare ,
Bucura-te ,ceea ce ai inceput ca sa suferi pentru Domnul chinuri amare .
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare !

Condac3
Sofia cea cu viata sfanta te-a intarit frumoasa Anastasia cu poruncile Dumnezeiesti , indemnandu-te la mari virtuti si multa sfintenie , ca sa biruiesti in fata vrajmasilor si sa primesti de la Domnul cununa cea nevestejita a Imparatiei ceresti . Iar tu ascultai de ea cu ravna si cantai lui Dumnezeu : Aliluia !

Icos3
Atunci cand te sfatuia mama ta cea duhovniceasca , deodata ca niste fiare salbatice au navalit trimisii ighemonului si cu mare silnicie in graba te-au apucat si legandu-te cu
lanturi ,te-au dus la paganul cel necurat . Iar tu rabdai o rapire aspra ca aceasta cu multumire , pentru care iti cantam aceste laude :
Bucura-te , Sfanta Anastasia cea de sfintenie iubitoare ;
Bucura-te ,ceea ce ai fost inzestrata cu multa rabdare ;
Bucura-te ,ceea ce in poruncile Domnului te-ai intarit ;
Bucura-te , caci cu frica si cu dragoste le-ai pazit ;
Bucura-te , caci de stareta Sofia cea inteleapta ai fost ingrijita ;
Bucura-te , caci pentru marturisirea lui Dumnezeu ai fost pregatita ;
Bucura-te , ceea ce te-ai supus la jertfa mare ;
Bucura-te , ceea ce te-ai pregatit pentru a muceniciei incununare ;
Bucura-te , caci tiranii au navalit ca niste lupi la tine ,
Bucura-te , si te-au legat cu lanturi de fier cu mare asprime .
Bucura-te , din locasul cel sfant cu silnicie te-au luat ,
Bucura-te , si la ighemonul cel cumplit te-au infatisat .
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare !

Condac4
Adunarea cea paganeasca a inchinatorilor de idoli , impreuna cu ighemonul Prov , te-au cercetat de unde esti si din ce neam pornesti . Atunci ai raspuns ca esti crestina si ca te numesti cu numele de “Inviere” , si canti Dumnezeului cel adevarat : Aliluia !

Icos4
Ighemonul cu multa asprime a voit a te infricosa , iar apoi cu multe amagiri viclene ti-a aratat tie mucenita , ca iti va da desfatari si bucurii lumesti si o viata plina de avutii ca fara truda sa traiesti , numai sa te supui la voia sa . Dar tu cu mare barbatie si cu vointa muceniceasca ai respins viclesugurile lui si numai la Dumnezeu ai cugetat rugandu-te . Pentru aceasta auzi de la noi :
Bucura-te , ceea ce spre Ierusalimul cel ceresc cu mare avant ai pornit ;
Bucura-te , ceea ce de Dumnezeu ai avut dor nemarginit ;
Bucura-te , ceea ce porti numele cel sfant al Invierii ;
Bucura-te , ceea ce ai pornit pe calea jertfirii ;
Bucura-te , caci amagirile tiranului nu te-au inselat ;
Bucura-te , caci aurul si bogatiile lui le-ai defaimat ;
Bucura-te , caci mintea ta a fost sfanta pazitoare ;
Bucura-te , ceea ce ai trecut prin grea incercare ;
Bucura-te , porumbita Domnului cea mult frumoasa ;
Bucura-te , ceea ce ai spart cursa cea diavoleasca ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare !

Condac5
Cu multa tarie si intelepciune ai defaimat si respins sfaturile prigonitorului si calcand capul sarpelui celui viclean , cantai in inima ta lui Dumnezeu : Aliluia !

Icos5
Aprinzandu-se de manie , a poruncit ighemonul sa fii batuta peste fata si sa fii dezbracata de haine in fata norodului . Dar tu Sfanta Anastasia ai rabdat aceasta rusine pentru Hristos , care a fost dezbracat pe dealul Golgotei , pentru aceasta noi te laudam asa :
Bucura-te , ceea ce catre Domnul sa mergi te-ai grabit ;
Bucura-te , ceea ce ai primit ca si Stapanul palme peste fata ;
Bucura-te , ceea ce de a tale haine ai fost dezbracata ;
Bucura-te ,ceea ce ai defaimat a lumii trecatoare viata ;
Bucura-te , caci si Domnul pe Golgota a fost dezgolit ;
Bucura-te , ca si tu pentru El , asa ai patimit ;
Bucura-te , fecioara cuvioasa si mult rabdatoare ;
Bucura-te , a cerescului Eden pregatita floare ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare ;

Condac6
Apoi au pus pe mucenita Domnului cu fata la pamant , legata de patru tarusi , au aprins sub ea foc , de smoala cu pucioasa , ca s-o inece cu fum si pe spate au batut-o cu putere foarte cumplit . Asa au chinuit-o , multa vreme , pana ce au obosit tiranii . Iar mireasa Domnului cu neanfricare in taina lauda pe Dumnezeu , cantand : Aliluia !

Icos6
Dupa aceasta munca pe care a suportat-o cu tarie , paganii au legat-o de o roata cumplita , pe care daca au invartit-o , oasele sfintei le-a zdrobit . Atunci cu mare glas s-a rugat lui Dumnezeu si deodata o mana nevazuta a dezlegat-o si a facut-o sanatoasa , iar noi vazand aceasta minune te laudam asa :
Bucura-te , Sfanta Anastasia , care multe munci ai suferit pentru Hristos ,
Bucura-te , caci tiranii te-au legat la stalp cu fata in jos .
Bucura-te , caci si arderea focului cea cumplita o ai suferit ;
Bucura-te , ca si pe spate cu toiege ai fost batuta ;
Bucura-te , ca atunci inima ta la cer a fost inaltata ;
Bucura-te , fecioara aleasa , cea de multe chinuri purtatoare ;
Bucura-te , ceea ce ai fost stransa pe roata ingrozitoare ;
Bucura-te , ceea ce ai biruit cu puterea Mantuitorului ;
Bucura-te , stanca nefaramata de dogoarea focului ;
Bucura-te , porumbita lui Hristos cea curajoasa ;
Bucura-te , a Raiului vietuitoare dragalasa ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare ;

Condac7
Necuratul ighemon vazand o minune ca aceasta , cum din toate muncile ai iesit biruitoare si cu sanatate , nu a inteles darul lui Dumnezeu , caci era orbit de rautatea cea diavoleasca . Atunci a poruncit sa o spanzure de un lemn si sa-i strujeasca trupul cu ghiare de fier . Dar Sfanta Anastasia a primit si aceasta munca cumplita cu bucurie , cantand lui Dumnezeu : Aliluia !

Icos7
Asa au chinuit trupul sfintei , strujindu-l incat se rupea carnea de pe dansul si cadea la pamant . Iar mielusita Domnului Iisus isi ridica ochii sufletului la cer , inaltand rugaciuni si marturisind pe Dumnezeu . Noi vazand cumplita-i munca , o pomenim asa :
Bucura-te , Sfanta Anastasia , mielusita cea curata a lui Hristos ;
Bucura-te , caci asupra ta s-a pornit sarpele cel prea manios ;
Bucura-te , caci la alta si grea munca a voit sa te cazneasca ,
Bucura-te , si a poruncit ca la stalp sa te lege si cumplit sa te strujeasca .
Bucura-te , ceea ce in chinuri aveai bucurie ,
Bucura-te , a ingerilor veselie ,
Bucura-te , caci dracilor ai fost spaima mare ,
Bucura-te , a tiranilor grea amortire .
Bucura-te , turturica Domnului cea binecuvantata ;
Bucura-te , privighetoarea raiului a Treimii cantatoare ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare !

Condac8
Spurcatul calau a poruncit cu rautate mare ca sa i se taie sanurile miresei lui Hristos cu un brici veninat . Atunci , curgandu-i sangele foarte tare , i-a venit o mare slabiciune mucenitei si o sete amara cuprinzand-o , a cerut apa ca sa bea , iar cu simturile pline de durere canta lui Dumnezeu : Aliluia !

Icos8
Un milostiv cu numele Chiril i-a dat apa mucenitei , care dupa ce a baut i-a zis : “Sa nu te lipseasca Dumnezeu de darul Lui “. Iar ighemonul ii spunea : Ti-ajung muncile Anastasio , sau mai vrei sa fii muncita . Dar sfanta a zis ca mai primeste cu ravna si alte munci pentru Hristos , pentru care o laudam asa :
Bucura-te , Sfanta Anastasia , ceea ce toate chinurile le-ai rabdat cu tarie ;
Bucura-te , caci vrasmasul tiran a poruncit cu strasnicie ,
Bucura-te , ca sanurile tale sa ti le taie cu briciul veninat ;
Bucura-te , ca si aceasta munca o ai purtat .
Bucura-te , caci mult sange ti-a curs pe pamant ;
Bucura-te , ca atunci o sete amara te-a cuprins ;
Bucura-te , caci Chiril cel inzestrat cu mila de sus ;
Bucura-te , ca el apa sa te racoresti ti-a adus ;
Bucura-te , fiica Domnului binecuvantatoare ;
Bucura-te , ce ai suferit rani iuti si usturatoare ;
Bucura-te , caci sangele tau cel fecioresc si sfant ;
Bucura-te , pentru Hristos l-ai varsat pe pamant ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare ;

Condac9
Vazand tiranul ca si aceasta o rabda cu tarie , a poruncit ca sa-i smulga unghiile de la maini si picioare cu clestele . Slabind iarasi , a cerut apa si acelasi Chiril i-a adus , intarind-o si cantand in inima lui : Aliluia !

Icos9
Vazand muncitorul pe Chiril , ca aduce apa mucenitei , si-a dat seama ca este crestin si a poruncit de i-a taiat capul cu sabia . Iar noi cadem cu smerenie in fata Sfintilor si-i laudam asa :
Bucura-te , Sfanta Anastasia , caci inca o groaznica munca ai suferit ;
Bucura-te , de a smulgerii unghiilor chinuire ;
Bucura-te , de taierea picioarelor , mainilor si a dintilor sfaramare ;
Bucura-te , caci ai cerut iarasi apa in muncire ;
Bucura-te , si Chiril ti-a adus iarasi cu grabire ;
Bucura-te , caci pentru Hristos Iisus ti-a dat apa ;
Bucura-te , caci pentru Uns Mantuitor si-a daruit prin sabie a sa viata ;
Bucura-te , mucenita de maniosul sarpe nebiruita ;
Bucura-te , podoaba mucenicilor cea prea slavita ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare ;

Condac10
Norodul care era de fata a inceput a defaima pe tirani pentru cruzimea lor cea salbatica . Tu cuvioasa te rugai in Duhul Sfant , ca sa sporeasca credinta in popor , zicand : Aliluia !

Icos10
Dar nesatiosul pagan Prov , cel prea mult blestemat , neputand sa-ti plece vointa ta , a poruncit sa-ti smulga limba din gura . Tu Sfanta Anastasia , vazand al tau sfarsit , cu grele suspine te rugai lui Dumnezeu . Iar noi vazand aceasta patima , te laudam cutremurati in fiinta noastra cu plangere asa :
Bucura-te , ca pentru ale tale chinuri , poporul ce era de fata a fost cuprins de infiorare ;
Bucura-te , caci de toata multimea tiranii au fost mustrati ;
Bucura-te , si i-au numit salbatici si blestemati ;
Bucura-te , caci vrajmasii nu s-au saturat a varsa sangele tau ;
Bucura-te , ca ti-au smuls limba din gura cea graitoare de Dumnezeu ;
Bucura-te , Sfanta Anastasia cea purtatoare de chinuri ;
Bucura-te , ca ai glasuit Treimea prin grele suspinuri ;
Bucura-te , caci esti cu trupul si sufletul invesmantat stralucitoare ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare !


Condac11
Nemaiavand spurcatul tiran rabdare , fiind defaimat de popor , a poruncit ca sa duca pe Sfanta afara din cetate si cu sabia sa fie taiata . Si asa marea mucenita Anastasia a ajuns la capatul nevointei , graind adanc din inima sa lui Dumnezeu : Aliluia !

Icos11
Plecandu-si capul sub sabie , trecut-a la Domnul dintr-aceasta iarna grea a suferintelor mucenita Anastasia . Se odihneste in camara Mirelui sau , unde acum se veseleste pentru vesnicie . Lacrimile noastre nu se vor usca si te vom lauda pana v-om ajunge la tine asa :
Bucura-te , ca ai ajuns cu mare biruinta la capatul alergarii tale ;
Bucura-te , icoana vie si duioasa in slava Domnului cea tare ;
Bucura-te , odrasla muceniceasca si purpurie floare ;
Bucura-te , tanara caprioara ce ai mers la a mortii junghiere ;
Bucura-te , izvorul cel de miere curgator si datator de mana nemuririi ;
Bucura-te , particica mantuita de lacrima Harului Treimii ;
Bucura-te , diamant de loviturile pagane nezdrobit ;
Bucura-te , mama duhovniceasca ce chinuita te-ai slavit ;
Bucura-te , ca diadema de nuantata lumina din mana Arhiereului ceresc ai primit ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare !

Condac12
Zacand trupul tau pe pamant , ingerul Domnului s-a aratat staretei tale Sofia in vis , spunandu-i sa ingroape mult nevoitorul tau corp . Atunci Sfanta Sofia a luat tamaie si giulgiu de in si a mers la locul acela aratat de inger , cantand cu multa durere lui Dumnezeu : Aliluia !

Icos12
Ajungand stareta Sofia la acel loc si gasind sfintele tale moaste , zdrobite , sfasiate si taiate , sarutandu-le si cu giulgiu curat infasurandu-le , la un loc de cinste le-a ingropat , iar noi te pomenim asa :
Bucura-te , mare mucenita Anastasia , caci cu sabia ai fost taiata ;
Bucura-te , ce la dulcele tau Mire de ingeri ai fost ridicata ;
Bucura-te , ca ai primit cununa , pe Hristos Cel prea iubit ;
Bucura-te , ca pentru numele Lui ai patimit ;
Bucura-te , caci trupul tau zdrobit si sfasiat ;
Bucura-te , de inger , staretei a fost aratat ;
Bucura-te , ca acum la Domnul Iisus in slava te veselesti ;
Bucura-te , caci vietuiesti impreuna cu ostile ceresti ;
Bucura-te , ceea ce pe tirani i-ai biruit ;
Bucura-te , si viata vesnica o ai primit ;
Bucura-te , cuvioasa mucenita Anastasia , mult patimitoare !

Condac13
O mare mucenita a lui Hristos Anastasia , care pentru Domnul ai patimit si sfarsitul prin sabie l-ai primit , aduti aminte de noi care facem a ta pomenire si ne fii mijlocitoare
inaintea lui Dumnezeu , ca milostiv sa ne fie noua si iertator , ca impreuna cu tine sa slavim si sa cantam in veacul ce va sa fie : Aliluia ! (de trei ori)

Rugaciune catre Sfanta Anastasia Romana
Mare mucenita a lui Hristos Anastasia , ce ai suferit pentru credinta dreptslavitoare , invata-ma pe mine cel ce sunt intunecat si fara cunostinta , a marturisi pe Dumnezeu si a sta neclintit in credinta . Tu care ai suferit dezbracarea trupului asemenea ca a lui Hristos , imbraca-ma in haina pocaintei celei adevarate . Focul cel iute si arzator in care ai fost pusa , sa stinga vapaia patimilor mele cele necurate de care sunt cuprins . Roata cea ingrozitoare pe care ai fost legata si zdrobita la oase , sa vindece sufletul meu cel ruinat de pacate . Sanurile tale care au fost taiate fara mila de pagani , cu briciul otravit , sa intinereasca sufletul meu imbatranit si garbovit de multimea faradelegilor .
Capul tau cel prea cinstit care cu sabia a fost taiat , sa inalte capul meu catre Dumnezeu , caci spre patimi rele este aplecat . Mijloceste pentru a ajunge si noi in Imparatia luminii celei neapropiate a Sfintei Treimi acum si in veci . Amin .





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Bine v-am regasit!

Noi am intimpinat foarte bucurosi aceasta zapada, fapt pentru care nu am facutrabat de la nici o zi: dupa servici l-am luat pe Nicolas si am jucat fotbal pe zapada cu alti pusti, ne-am bulgarit bine (ca in copilarie), derdelus la greu, tras cu sania, patinaj...ce sa mai! Un baietel am si mor de drag sa il vad fericit. Asa ca, am trait iarna din plin toata saptamina trecuta.

Am reusit sa ma si spovedesc si impartasesc, ceea ce m-a bucurat si m-a linistit taaare mult.

Am inceput sa decoram prin casa, iar miine facem bradul.

Pup toate fetele: Livsy (Nico face baschet), Cami, Georgia, Happymum, Sandaa, Pogonici, Anaomaria, Anadomnica, MaraAnisia, Alrak, Deeva, Vvvv, Luca2008, Elenii, Caciantoni, Magdita, Mvb si toate scumpele mele prietene.

Theiuta

Mami si Nicolas


Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie23.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Nasterea Domnului nostru bun, sa va aduca multa liniste sufleteasca,multe bucurii, rabdare, impliniri, tot ce-i bun si frumos sa intre in vietile voastre,alaturi de cei dragi sa aveti un Craciun magic si un inceput de an asa cum va dorit

Va si ma in fata voastra
Mos Craciun sa aduca cat mai multe

Doamne ajuta tuturor!

*************************************************
Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."



www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Fete dragi si Cipicah,

Va doresc sa aveti un Craciun plin de Lumina si va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi de fiecare data cand sufletul mi-i plans!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Nasterea Mantuitorului este aproape!!!

Fie ca lumina Sfanta a Craciunului sa va incalzeasca sufletele, sa va aduca multa bucurie, pace sufleteasca si intelepciune voua si celor dragi.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sa sa va fie alaturi in Noul An si intotdeauna, sa va auda rugaciunile si sa va implineasca toate dorintele cele de folos!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

dragele mele fete,va doresc din tot sufletul sa aveti parte de cel mai frumos dar din partea mosului(bebele cel mult visat),iar anul nou sa va aduca in suflete cat mai multe impliniri si multa sanatate.



CRACIUN FERICITTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!
si
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeee

si eu intru doar pe fugaaaaaa
sa va urez un ajun si un Craciun minunat
in familie sau alaturi de cine va este mai drag pe lume
sa nu uitati sa fiti mai buni si mai intelepti si mai iertatori
sa nu uitam ca s-a nascut Pruncul pentru ca noi sa ne bucuram sai sa Il slavim prin vorbe si prin cantec
si poate mosul va lasa fiecaruia ce isi doreste

eu imi doresc doar sanatate pentru toata familia si pentru toata omenirea si iertarea pacatelorrr

va pup pe toate
stiti ca imi sunteti super dragi
voi dezvolta si eu subiectul nasterii Domnului Nostru Iisus cu prima ocazie

Doamne Ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

In sfarsit pot sa va scriu cateva cuvinte.Copilasii dorm, eu am mai terminat din treburi putin si ma bucur ca o sa va transmit cateva ganduri.
Va multumesc ca mi-ati adresat cuvinte frumoase, ma bucur ca ati inceput cateva dintre voi sa va rugati cu mine dupa rugaciunile postate!
Va doresc ca rugaciunile rostite de voi toate sa fie auzite de Dumnezeu si Sfintii Sai ,sa va rasplateasca cu binecuvantarile dorite!
Pentru mine Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos este o dovada a Lui Dumnezeu de iubire, ne-a dat pe unicul sau Fiu pentru a ne invata sa fim mai buni,sa stim sa iertam, sa ne iubim aproapele ca pe noi insine si sa urmam invataturile Lui Hristos pentru a avea o viata frumoasa. Dumnezeu L-a sacrificat pe Fiul Sau pentru intreaga omenire, pentru iertarea pacatelor noaste ale tuturor.
Iisus este pentru mine ca o renastere a omenirii intru iertarea pacatelor si iubirea aproapelui.

Acum va scriu cateva sfaturi sa le zic, ce am simtit eu,noi suntem trup(corp) dar si suflet, daca nu hranim sufletul cu hrana rugaciunii va avea de suferit ca este flamand, intervine Satana si ne ispiteste se bucura ca suntem slabi,se hraneste cu ura, invidia, violenta verbala si fizica, frica, deznadejdea, viciile noastre si multe alte rautati care nu sunt de la Dumnezeu ci de la Necuratul. Daca nu suntem protejati de cruce,adica sa avem o cruciulita sfintita la gat si sa ne facem cruce inchinandu-ne Domnului cum credeti ca vom fii protejati de fortele raului care deabia asteapta sa ne faca viata “foarte frumoasa”. Rugaciunea spusa din inima ne ocroteste de tot raul si necazul zilnic. Rugati-va cu lacrimi asa cum ma rog si eu, cu inima deschisa ,plina de iubire si cu gandul ca vi s-a indeplinit ce ati cerut si veti primi ce ve-ti cere.
Ce fericita as fi sa va vad pe toate pline de fericire si implinire…
M-as bucura sa aflam vesti de la fetele si mai vechi dar si mai noi.

Nasterea Lui Hristos sa va aduca, sanatate, lumina in inimi si liniste in case!
Lumina Nasterii Mantuitorui sa va lumineze viata clipa de clipa atat voua cat si celor dragi!
Va iubesc mult,veti fi in sufletul meu totdeauna dar si in rugaciuni!
Doresc ca toate aspirantele noastre dragi sa se transforme in gravidute dupa Sfintele Sarbatori. Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

Mergi la inceput