Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Maia, e adevarat, depinde de organismul fiecaruia. eu ma numar printre fericitele care au suportat f. bine tratamentul, singura problema fiind lipsa apetitului sexual. Calvarul incepe dupa tratament. Acum depinde cat de avansata a fost endo a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
am revenit de la medic, am o viroza care ataca si sistemul digestiv, acum deja se simte ca o raceala si stau acasica beau fervex si pap regim si vit. C, apropo de vaccin am vb cu doc a mea cum ar fi mai bine sa-l fac sau nu, mai ales ca noi vrem bebe si mi-a zis ca femeile gravide nu au voie sa-l faca si nici cele care se pregatesc sa faca un bebe curand, cica ar fi o specificatie pe prescriptia vaccinului, acum nu stiu ce sa zic parerile sunt impartite. Eu personal nu il fac mai alesc ca tot doc mi-a zis ca majoritatea virozelor si gripelor de acum au radacina de porcina si ca sunt forme usoare asa cum este si viroza mea , forme in care dezvolti anti-corpi in mod natural. Acum chiar ca sunt in afara subiectului cu endometrioza..... ce sa mai zic mi-a trecut si menstruatia si ma apuc de treaba , poate-poate trec granita la odisee.
Va puup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Didi si eu am auzit ca ar scrie pe prospect ca duce la infertilitate sau ceva in genul asta, ca nu e recomandat celor care vor in viitorul apropiat sa conceapa un bebe. Am o cunostinta farmacista si ea cu endo si m-a avertizat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
Beatrice eu zic sa nu stresezi prea tare cu vaccinul si sa fi precauta cu racelile, cum te simti putin rau mergi la doc, infertilitate nu cred ca da un vaccin dar te pune pe bara vreo cateva luni pana trece perioada de formare a anticorpilor, eu una deja incep sa fac si temperatura acum nu stiu ce sa zic daca este de la raceala sau incepe perioada fertila????? ca am inteles ca in perioada ovulatiei ai stari subferbrile...mai vedem am doar 37 grade....
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

sabineta, ce simptome neurologice aveai tu? ca am si eu cate ceva...si mi-a spus doctorul neurolog ca o sa se documenteze daca poate fi endo de vina.

Trying for a baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

probleme neurologice?Ce boala nenorocita!!!Am fost la proctolog si mi-a zis ca-s niste fisuri anale, numai ca vad ca azi iar am sangerat, mi-au zis ca daca acest lucru continua, iau in calcul si ca endo sa-mi fi ajuns pe colon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

sabineta, ce probl neurologice ai?Eu am ameteli uneori, mi-am facut toate analizele si e bine totul. Chiar ma termina boala asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

mai, dar ce ninge!
cum se mai simt fetele azi?
Fetele, eu as incerca si cu MACA, ca tot aud ca face minuni. Sapt aceasta voi merge la dr pt monitorizari si-l voi intreba si de medicamentul Shatavari, ca iar am inteles ca-i f. bun dar nu e recomandat celor cu tulburari estrogenice grave.
Oricum sapt aceasta iar incep sa ma plimb pe la medici, sa-mi rezolv totul ca apoi sa ma axez numai si numai pe ginecologie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Merci, Beatrice!
Inteleg ca inca n-ai ramas gravi dupa Diphereline...de ce ziceai ca "Calvarul incepe dupa tratament"? Eu am avut 6 leziuni care au fost electrocoagulate la laparo.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Cristina si Beatrice am dureri puternice de cap, mi se zbate un ochi foarte puternic si vizibil, am sangerari nazale mai ales in timpul noptii si o senzatie absolut insuportabila (ca-mi vin toate organele in cap, mai exact) cand ma aplec.

Precizez ca anterior am fost si la oftalmolog si la ORL si au concluzionat ca nu sunt motive care sa tina de specialitatea lor.

Intre timp am facut RMN (sg metoda prin care se pot vedea vasele de sange) si nu se vad tesuturi endometriale. Ramane sa mai studiem problemele acestea impreuna cu neurologul. Deocamdata mi-a schimbat tratamentul pentru durerile de cap, mi-a mai dat si un medicament pt inima si ma duc increzatoare la operatie.

Da cristina, endometrioza poate fi de vina pentru o gramada de afectiuni in alte zone ale corpului, de aceea trebuie sa spui de fiecare data cand mergi la doctor ca o ai. Stiu cat de neplacut e, m-am lovit de muuulte ori de doctori care habar nu au ce e asta, dar e bine ca macar cel la care ai fost tu a zis ca se documenteaza.

Din ce am citit eu, au fost cazuri in care tesuturi endometriale au fost descoperite in plamani si in creier, insa... la autopsie
Celulele endometriale o pornesc pe cale sangvina sau limfatica si "prind radacini" pe unde nu te astepti.

Multumesc tuturor pentru incurajari. Aveti grija de voi si luptati in continuare

Mergi la inceput