|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 04/12/2009 : 09:30:44
|
Mirandolina, mamaica respectiva ar trebui sa mearga urgent la doctor (pediatru, nu de familie). Daca a facut vaccinul antipolio, aceste simptome nu se incadreaza in reactiile normale, trecatoare, de dupa; oricum, eu as consulta doctorul si daca nu a facut vaccinul, starea copilului mi se pare ca necesita un consult de specialitate.
Reactiile adverse usoare tin o zi, doua, si constau in inrosire si durere la locul intepaturii, febra usoara, stare generala proasta, nimic ingrijorator. Cele grave sunt: pareze, distrofie musculara...
Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002) , Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
Dialex
membru incepator
 Romania, Câmpina
143 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muso
nou venit
 Romania, Ploiesti
57 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 16/04/2013 : 23:51:14
|
Hai sa mai inviez un pic acest topic: astazi a venit copilul de la scoala cu o fituica pe care scrie sa-mi dau acordul ptr campania de vaccinare antipolio care se va face intre 20-22 aprilie, nu se specifica nici ce vaccin este, cel oral sau injectabil, nu se tine cont nici ca in noiembrie, deci acum 5 luni au facut ROR-ul, si practic ar trebui min 6 luni intre vaccinuri, o graba mare cu acest vaccin... Intrebarea e de unde pana ande la clasa-I-a la 7 ani vaccinarea antipolio , stiind ca graficul de vaccinare este la 2, 4, 6, 12 luni si la 9 ani in nici un caz la 7 ani!!! se mai confrunta cineva cu aceasta situatie in alte orase?
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|
|