Ca sa intrati in posesia premiilor va rog sa trimiteti mail la adresa concurs@desprecopii.com furnizand urmatoarele date:
- Numele si Prenumele Destinatarului - Numele de membru pe Desprecopii.com - Adresa completa din Romania (inclusiv codul postal) - Numar de telefon unde puteti fi gasite in cazul in care curierul nu se descurca
toate aceste date sunt privite ca STRICT CONFIDENTIALE si nu vor fi folosite de Desprecopii.com sai P&G in alte scopuri in afara acestui concurs.
ATENTIE: CUNCURSUL S-A TERMINAT!
Despre premii:
Adresele castigatorilor au fost trimise spre procesare. Concursul a fost insa desfasurat pe mai multe site-uri si P&G urmeaza sa centralizeze aceste adrese ca sa optimizeze logistica trimiterii. Va rugam sa aveti rabdare caci s-ar putea sa mai dureze!
De asemenea, adresele au fost trimise in mai multe etape catre P&G. De aceea se poate ca unii dintre voi sa primeasca inaintea celorlalti. Nu va panicati!
Noi am cerut la P&G sa ne confirme cand se vor trimite premiile si va vom tine la curent.
Status update: Astazi am intrebat ce se intampla cu trimiterea pachetelor. Mi s-a raspuns ca sa va asigur ca premiile se vor trimite dar exista o mica intarziere.
In numele P&G va multumim pentri intelegere. Daca cineva a primit deja premiul va rog sa-mi dati un semnal pa PM.
Status update: Am inteles ca o parte dintre voi au primit premiul! Nu mai imi scrieti PM! Cei care inca nu au primit sa mai aiba rabdare caci se poate sa fie pe drum.