varza acra

varza acra | Autor: ANITA75

Link direct la acest mesaj

o reteta de pus varza pt iarna adica sa nu se inmoaie ,cine stie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cyucy spune:

eu,pe langa sare,marar si ce se mai pune in butoi pentru a avea gust varza,pun si hrean,si,intr-un saculet(batista)pun faina de porumb...se poate sa pui drugi de porumb,insa eu nu am (stau la oras si nu am pe nimeni la tara)...si...FOARTE IMPORTANT...trebuie pretocita varza in fiecare zi timp de o saptamana(pana se topeste toata sarea din ea)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

F. important este pritocitul(luat barbat,dat tub din plastic ca sa sufle in butoi)dar si felul verzei este f. important!
Cea mai buna varza este aceea romaneasca care are frunzele subtiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

multumesc!
voi taiati varza in doua sau o puneti intreaga cu sare-n cotor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

noi o lasa intreaga,ii scobesc cotorul si in locul lui pun sare,mai pun in butoi marar,hrean,o varza rosie ca sa aiba o culoare rozalie si daca e vanturata o saptama la rand in fiecare zi,e f buna si se mentine f bine.


POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Uite dupa reteta lui marius am pus eu varza si a iesit asa de buna chiar si pe caldura asta de la mine nu s-a balosit, nu s-a inmuiat...
si nesi de mine nici in ziua de azi nu i-am multumit marius

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

merci Monica,cu ocazia asta i-ai si multumit

Mergi la inceput