Am mare nevoie de niste pareri. Multumesc

Am mare nevoie de niste pareri. Multumesc | Autor: andyand

Link direct la acest mesaj

Salut

Am urmatoarea dilema si as avea nevoie de parerile voastre: Sunt casatorit de 3 ani si firesc s-a ajuns la dorinta de a avea un copil. Ea nu a fost initial foarte incantata considerand ca viata profesionala ar trebui sa primeze pt. moment. Ulterior in urma unor discutii am ajuns la un punct de vedere comun. Ea ca om este o fire destul de schimbatoare.

A fost un moment cand am lipsit o saptamana de acasa si cand m-am intors am avut contact sexual in timpul caruia ea a sangerat. Am constatat abia dimineata asta. Nu au fost 2-3 picaturi nici hemoragie, dar destul de mult judecand dupa petele de pe lenjerie (usor maronii). Pana sa ajungem la contactul propriu-zis ea nu avea nici cea mai mica sangerare si nici dupa el. Doar in timpul lui s-a produs.
Ea nu isi poate explica cauza nefiind nici perioada in care astepta menstruatia, dar eu am unele dubii vis-a-vis de lucrul asta.

Este posibil ca acea sangerare sa fi avut drept cauza:
- un avort in saptamana in care am lipsit si urmand imediat un contact sexual sa fi fost o hemoragie de moment? In situatia asta ea ar mai fi simtit vreo placere in cursul contactului sexual sau trebuia sa fi simtit niste dureri foarte puternice pe care in mod sigur le-as fi remarcat?
- medicamente anticontraceptive ?

Daca ea a zis ca nu stie cauza nu am insistat cu discutia, dar de cand s-a intamplat ma roade destul de mult asta. Nu as exclude posibilitatea ca ea sa se fi razgandit chiar si pt moment in privinta sarcinii si atunci sa fi actionat in unul din cele 2 moduri de mai sus.

Spuneti-mi daca respectiva sangerare de moment in timpul contactului sexual (care pana acum nu a mai avut loc vreodata) poate avea drept cauze cele enumerate mai sus de catre mine sau chiar altele gen raceala?

Multumesc si astept ajutorul vostru.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

probabil nu asta vrei sa auzi, dar te-ai expus deci imi pot permite sa scriu parrea mea aici.
mi se pare incorect din partea ta sa intrebi pe forum ceva ce priveste, in afara de intimitatea ta, si pe cea a unei alte persoane, mai ales ca este sotia ta.
probabil cauzele medicale pot fi diverse, asta doar un medic specialist iti poate raspunde.
pararea mea este sa fii mai deschis si sa incerci o comunicare cu partenera ta, fara sa o acuzi neaparat. Mergeti impreuna la medic, pana la urma poate fi ceva grav, si poate are nevoie de vreo interventie ginecologica.
Crezi ca ea nu s-a speriat? sa sangerezi asa din senin.... dar poate nu vrea sa-ti arate...
Ar fi minunat daca ati avea mai intai grija de sanatatea voastra! poate poti avea si tu o contributie la asta...?

Succes!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna,

Noi nu putem raspunde in locul sotiei tale,daca a facut avort sau ia AC.Iti pun un link unde gasesti 10 cauze de sangerare la contact,eu am avut cea cu nr9 si crede-ma ca nu e o chestie tocmai placuta.Mai bine o incurajezi si du-te cu ea la medic.Cu siguranta o sa afli motivul.

Mult succes!

http://www.topsanatate.ro/articol/sangerarile-vaginale-dupa-sex-10-cauze-frecvent-intalnite-24560.html

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

nici o femeie normala ( zic yo) nu ar avea contact dupa intrerupere de sarcina..prob ca are altceva..si bine ati face sa mergeti impreuna la dr ptr linistea ei cat si a ta ....sanatate...si mai multa incredere in sotia ta

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andyand spune:

Multumesc pentru pareri.

Cu intrerupera sa zicem ca mi-am facut o idee. Dar pana nu mi-e clar daca ele pot fi de la anticontraceptive nu intentionez sa port vreo discutie fara o documentare prealabila.

Deci pastilele pot provoca acele scurgeri maronii?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu am luat anticonceptionale timp de 6 ani si nu mi s-a intamplat nici macar 1 data sa sangerez. Eu as zice ca e putin probabil. E pacat ca dupa 3 ani de casnicie nu ati reusit sa ajungeti la un compromis in ceea ce priveste un copil. Pe de alta parte, trebuie sa iti intelegi si sotia; e o mare responsabilitate in special pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Am intrat si am iesit de cateva ori, am incercat sa nu ma bag, dar ma roade, cea mai mare problema a vostra este lipsa de comunicare dintre voi, nu problema unei intreruperi de sarcina sau a unor anticonceptionale.
Ai incercat sa vorbesti cu ea? sa stati de vorba intr-o seara la un pahar de suc(vin ce doresti) si sa-i explici ce te framanta. Nu te simpte ca esti absent? Eu i-mi cunosc sotul de la usa ca-mi ascunde ceva si fac "sedinta" in bucatarie(acolo ne spunem pasurile).
1.Ai facut vrodata o intrerupere de sarcina? Nu, ca nu ai cum. Stii cum este? Iti explic eu - stii cand fierbi laptele in ceaunul de mamaliga si il razuiesti, ei asa iti face tie in uter, si daca tie iti mai trebuie sa se apropie de tine o perioada un barbat si sa mai ii arati ca simpti placere,nebuna sa fie, eu nu prea cred.
AA intreruperea de sarcina am fost nevoita sa o fac fiindca sa oprit din evolutie la 7 saptamani,iti dau explicatia sa nu ma condamni degeaba.
2.Iar petele maronii pot avea foarte multe cauze, si cu siguranta nu de la anticonceptionale.
Acum intrebare intrebatoare: Daca noi aici iti spuneam ca a fost sarcina sau ca foloseste anticonceptionale ce faci? divortezi cumva fiindca pe forum tia spus ca a fost sarcina , cel mai bine ptr. EA sa consulte un medic .
Mai bine discutati impreuna, asculta si tu motivele ptr. care nu este pregatita ptr.un copil si pune-te in loc ei.
Iti doresc sa-ti gasesti linistea sufleteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu inteleg ce-i faceti atata morala omului?v-a pus o intrebare,care stiti raspundeti care nu abtineti-va nu mai sariti rpd cu replici taioase

parerea mea este ca sotia ta ar tb sa mearga la ginecolog sa faca un control si un eco,acele sangerari nu sunt normale si sigur nu sunt de la AC

sanatate si sa va dea Dzeu un bb curand!



de David
Poveste




HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

chiar asaomu vrea un raspuns..hai sa-l lamurim
deci nu a sangerat din cauza AC-urilor..si nici de la intreruperea sarcinii..asa ca sa-ti iasa din cap ca ar fi facut vreo intrerupere.ok?
acum ca te lamurii..ia dute frumusel si discuta cu EA,,numai bine va doresc!!!
aaa si te astept cat mai curand sa ne dai vestea cea mare!!!

nushuliacooo te puppp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!


Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

andyand in primul rand imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva .
In al doilea rand cred ca cel mai indicat este sa vorbesti foarte deschis cu sotia ta despre aceste probleme care te framanta pe tine .
Acele pete maronii pot sa fie ori de la o intrerupere de sarcina , ori de la pastile ( anticonceptionale ) sau se poate sa fie o rana pe colul uterin , pot fi multe cauze .Cel ma indicat este sa mearga la un dr ginecolog la consultatie .
Va doresc numai bine .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pup si eu 2 oltencutze dragi tare sufletului meu va urmaresc din umbra am vazut si printesa sa fie sanatoasa,stiu ca v-a implinit viata!



de David
Poveste




HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput