valea doftanei

valea doftanei | Autor: jennifer

Link direct la acest mesaj

A fost cineva recent ? Ma refer la zona dupa Paltinu', sau au mai aparut pensiuni ? M-ar interesa si gospodarie taraneasca, acces frigider, gratar, liniste, relaxare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

incearca aici http://www.turistinfo.ro/valea_doftanei/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-valea_doftanei.html

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://travel.webshots.com/album/573223612vBpPcE - Bodrum, Aegean Dream resort-2009
http://travel.webshots.com/album/573221650angsLU - Canakkale
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

E o zona superba. Am ajuns pentru prima data in we acesta. Din pacate stau foarte prost la capitolul drumuri sau pensiuni. Noi am plecat fara nimic aranjat - pe net nu ne-a placut prea tare ce am vazut. La fata locului erau vre-o cateva pensiuni. Unele ne-au taiat elanul de a intreba de cazare - aveau curtea plina cu masini, gratare in functiune si muzica data tare. Ne-a placut cum arata Cabana Veverita - dar asteptau un grup si era rezervata toata. Chiar inainte sa se termine asfaltul era o pensiune Paradis - tot cu curtea plina de masini (nu ne-am oprit sa intrebam). Pe drumul forestier pe care am intrat aparea indicator catre Pensiunea Iordache -si am mers vre-o 6 km pe aratura...- in speranta ca gasim ceva. In sfarsit, cand am gasit pensiunea ne-am dezumflat instantaneu. Boxele scoase afara, mese intinse- lumanarea de botez atarnata de grinda.

Cam astea erau toate pensiunile. Copiii maraiau, vroiau sa se joace - asa ca ne-am oprit la rau. Norocul nostru ca au trecut niste oameni pe langa noi si spunandu-le ca nu gasim de dormit -si probabil ne-au vazut cu 3 copii mici - li s-a facut mila si ne-au indrumat catre o familie care avea camere mai multe. Iar am luat drumurile...si victorie, desi asteptau niste prieteni au gasit 2 camere si pt.noi. In mod normal nu inchiriaza, asa ca nu am cum sa va indrum care ei, dar s-a dovedit o "nimereala" buna. Ne-am simtit bine, gazdele dragute, peisajele superbe.

Aaa, inca ceva. Sa va luati merinde cu voi. Dupa ce treceti de asfalt, nu mai gasiti de cumparat nici macar o paine . Sa nu visati mancare traditionala, bulz-uri sau stiu eu ce alte preparate. Exista un singur "bar" unde gasesti bere, suc si pufuleti (spuf!!!). Noroc tot cu oamenii la care-am stat si care au gasit o ciorba si pentru noi.

In concluzie - e frumos dar nedezvoltat turistic si se pare ca nici nu exista interes in acest sens, deoarece oamenii care au vile in zona (vile de vacanta, nu sunt locuinte permanente) nu vor sa se "fataie" turistii prea mult.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

La Iordache am stat si noi, oricum nu ai unde in alta parte. Ati nimerit in sambata in care aveau inchiriata toata vila(sunt destule camere, 18-20 cred) pt. un botez, in sambata aia dimineat am plecat noi de acolo, de fapt toti turistii care mai erau cazati.
Altfel, nu e rau. Camerele nu sunt mari dar au baie si TV, apa calda (clocotita) non-stop, cerdac. Gazdele sunt de treaba si servesc si masa daca vrei. Intr-adevar, nu ai de unde cumpara o paine macar decat de la ei. Noi ne-am descurcat f.bine de luni pana sambata (70RON camera).

Mergi la inceput