Prajitura Negresa

Prajitura Negresa | Autor: mireluta39

Link direct la acest mesaj

500g zahar,250g margarina,125ml lapte,4-5linguri cacao,250g faina,3oua,nuci tocate(prajite anterior),1praf copt,esenta vanilie si rom.

Se pun la foc potrivit,intr-un vas,zaharul,margarina,cacaoa si laptele.Se amesteca continuu pana se topeste margarina si zaharul.Din aceasta compozitie se opresc 15linguri pentru glazura,intr-un vas mai mic,sa poata fi incalzit.

Dupa ce s-a racit compozitia ramasa se adauga galbenusurile pe rand,amestecand pana se inglobeaza fiecare,apoi se pune faina amestecata cu praful de copt,nucile,aromele si albusurile batute spuma tare.

Se toarna compozitia in tava unsa si se coace la 18ograde.Dupa ce s-a copt,se toarna glazura bine incalzita,pe toata suprafata prajiturii si se presara nuca sau se fac aveline de frisca.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139906
Am observat ca reteta ta nu e de post, dar e tot negresa, deci ....


www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput