Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CAMY nu te masi gandi la rau. Eu daca as avea bebe tare mi-ar place un carucior rosu. Si e bun si de deochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ce rau e ca fetele care stiau sa faca capitol nou au emigrat la alte topice. Si altele is in vacanta....asa ca la somn fetele cu noi.
Eu imediat o sa me delectez cu 2 ep din Doi barbati si jumatate si dupa aia alte 2 din DR House, asa ca va urez la toate de pe acuma o noapte linistita!


Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut.
Fetele ,imi pare rau ca va certati cu sotii. Poate ca nici ei nu stau prea bine cu hormonii Sotul meu in primul trimestru de sarcina avea si el greturi Deci se ia...



21

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Buna seara, schimbul 3!

Am aparut si eu, sunt ruuuuuuupta, de cand m-am trezit de la 9 jumate nu am stat deloc, am facut mancare ( 3 feluri) spalat vase, rufe, curatenie in toata casa, aspirat, sters praf, spalat baiat...acum este ora 9 seara si abia de jumatate de ora am terminat....

Intru acum la dush ca simt ca nu mai pot...

Vroiam sa ii raspund Laurei G-
1.am sa sun maine la consulat- planusisem sa sun astazi oricum sa-i intreb de posta, dar luata cu treburile am uitat) si Doamne ajuta sa accepte sa trimit cu posta ca mi-e greu sa bat atata drum pana acolo...

2. super ca pe #la tine# se taie si pielitele, eu oricum am hotarat ca nu mai merg, mi le fac singura ca mi le fac de mii de ori mai bine

3. am avut si eu herpes saptamana trecuta la gura si nu am stiut ca face rau la bebe, am dat cu Abreva- un fel de Zovirax din Romania.Acum a trecut.

Nici eu nu am dunga maro pe burta, dar nu cred ca tine de faptul ca e fetita sau baiat. In schimb am mici pete maro pe fatza, cam cum ar fi pistruile si eu nu am avut pana acum asa ceva, cika in batrani se zice ca daca ai pete pe fatza e fetitza :)

Mmmm, ce vroiam sa mai zic...eu nu am luat inca nimic la bebelina...de fapt trebuie sa mergem sa facem si noi Registry, tot zicem ca mergem si niciodata nu e destul timp sa facem, eu vreau sa merg direct la magazin sa le vad cu ochii mei, nu fac online direct.

Imi pare rau ptr fetele care se cearta cu sotii, sper sa treceti peste toate necazurile si sa nu mai aveti ganduri negre de plecare, ca e tare rau singura, eu stiu de la mami al meu-ma rog, poveste lunga. Am noroc cu al meu ca ma ajuta la toate cele, cum zice si Laura, inca dinainte sa fiu insarcinata facea cot la cot cu mine, ba chiar mai mult si mai bine, si acum mai ales, face, ca eu nu mai pot asa ca inainte...dar il mai scutesc eu ca e tare obosit...

Camy, nu mai fii suparata, rosu e foarte frumos, nu mai cauta sa vezi partea neagra acolo unde nu este. Sper sa nu te superi ca iti spun, incerc sa te fac sa vezi realitatea.

Karina mea misca zi si noapte,chiar sia cum cand scriu misca viermisorul...Ne place la nebunie mai ales seara cand mergem in pat si-l iau pe tati in brate si ma lipesc cu burtica de el, ea gata incepe sa-i dea lu# tati susturi in fund-i-am spus eu ei ca e singura ocazie cand are posibilitatea sa faca asta si vad ca ma asculta !:))) Oricum tati vbeste cu ea in fiecare minut cand e acasa , si mai ales seara are ora de discutat cu babalusha...daca doarme, o trezeste..Tot ii spun ca dupa ce se va nashte, babalusha se va calma din plans la auzul vocii lui ca i-o cunoaste deja...el ii vorbeste de cand aveam 3 saptamani :)

Woaa, cate am scris...
Si eu port centura exact cum a zis Laura G, nu ma deranjeaza deloc, ba chiar nu m-as simti deloc comfortabil sa nu o am, cum ma urc in mashina prima e centura si apoi pornesc motorul.

Incerc sa imi mai amintesc ce s-a discutat, dar merg la dush acum , revin, poate avem capitol nou, desi slabe sanse, voi dormiti ( Romania).

Va pup pe toate!




Credendo vides!
23+ cu Isabella Karina
( 24 + dpdv al ecografului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Capitol nou

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput