Regulament! | Concursuri active | Intrebari frecvente | Ajutor    




Album concurs!

Clasament final

Toate forumurile Desprecopii.com: liste de discutii  La bucatarie

Crema GANAJ

    Subiect nou  Raspunde  Versiune imprimanta
Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator Pagina: din 7

mireluta39
mireluta39
membru incepator


Membru din:03/07/2009

 Spain

216 Mesaje
4 Prieten(i)

Trimis la - 23/07/2009 :  18:14:29 Link direct la acest mesaj  Arata profilul  Visiteaza pagina lui mireluta39  Trimite mesaj Yahoo lui mireluta39 Adauga semn de carte la mesaj  Reply with Quote

Crema GANAJ

Ingrediente: 1l frisca lichida,600g ciocolata neagra.Se fierb impreuna intr-un vas de inox,la foc mic,si cand incepe sa se umfle,se da jos de pe foc.Se lasa la racit de pe o zi pe alta.
Este crema cea mai fina de ciocolata,din care,francezii fac renumitele trufe de ciocolata.Se foloseste la umplerea torturilor Joffre(in amestec cu frisca si arome)si la pricomigdale umplute.



www.blogulluiaurel45.blogspot.com


www.gatestesanatos.webs.com
      (0 aproba) (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator
ANITA75
ANITA75
optimista


Membru din:29/10/2008
 Romania,
1466 Mesaje
2 Prieten(i)
Trimis la: - 24/07/2009 :  11:49:32 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite ANITA75 un Mesaj Privat  Reply with Quote
ciocolata musai neagra sau merge si de menaj am intrat pe blog dar nu sunt poze la praji ,nu poti pune niste poze ca sa stie omu ce gateste
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
mireluta39
mireluta39
membru incepator


Membru din:03/07/2009
 Spain,
216 Mesaje
4 Prieten(i)
Trimis la: - 24/07/2009 :  12:19:25 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui mireluta39  Trimite mesaj yahoo luimireluta39 Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Anita,gasesti ciocolata de menaj de 2feluri:tabletele mai groase sunt cu lapte,iar cele subtiri sunt de ciocolata neagra,are o concentratie mai mare de cacao.Din ea se face crema de Ganaj,se incheaga foarte bine si merge amestecata cu frisca batuta.Daca pui ciocolata menaj cu lapte,crema iese moale,nu se incheaga,n-o poti folosi la umpluturi.
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
ANITA75
ANITA75
optimista


Membru din:29/10/2008
 Romania,
1466 Mesaje
2 Prieten(i)
Trimis la: - 24/07/2009 :  13:19:49 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite ANITA75 un Mesaj Privat  Reply with Quote
sar'na
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput

Carmi
mami de scolarel:-)

Donator desprecopii.comDonator pentru diana
Membru din:21/01/2005
 Germany,
1992 Mesaje
2 Prieten(i)
Trimis la: - 24/07/2009 :  18:12:17 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Carmi un Mesaj Privat  Reply with Quote
E fff buna, eu numai d-asta folosesc la torturi. Si in reteta mea mai intra o lingurita de ness, iar toate ingredientele se fierb la bain-marie. Iar eu stiu ca se cheama crema Ganache.

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)


      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
ANITA75
ANITA75
optimista


Membru din:29/10/2008
 Romania,
1466 Mesaje
2 Prieten(i)
Trimis la: - 24/07/2009 :  20:56:51 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite ANITA75 un Mesaj Privat  Reply with Quote
mai Mirelutza cam cita crema iese din ingredientele care le-ai pus tu? pt un tort e prea mult?
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
mireluta39
mireluta39
membru incepator


Membru din:03/07/2009
 Spain,
216 Mesaje
4 Prieten(i)
Trimis la: - 25/07/2009 :  11:13:25 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui mireluta39  Trimite mesaj yahoo luimireluta39 Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Anita,iti ajunge crema pentru un tort,cred ca-ti ramane sa mai faci si niste trufe de ciocolata pudrate cu cacao,sau sa umpli niste paleuri,fursecuri sau pricomigdale.Acum,depinde cat de mare faci tortul si cata crema pui in el.La cofetarie faceam crema din 3l de frisca si-mi iesea o cratita de inox de 6l,plina pe 3sferturi.Se pastreaza foarte bine in frigider,pentru ca si frisca si ciocolata au termene mari de garantie.Foarte bun iese si tortul de bezea sau bezele umplute,cu crema asta(erau foarte cautate la noi), dar nu uita sa-i pui cat mai multe arome(dupa gustul tau):vanilie,rom,coniac,esenta de portocale.Daca pastrezi crema la frigider si s-a inchegat prea rau o readuci la temperatura camerei incalzind-o putin pe foc.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

www.gatestesanatos.webs.com
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
manon
manon
membru incepator


Membru din:14/05/2006
 Romania, bucuresti
352 Mesaje
0 Prieten(i)
Trimis la: - 25/07/2009 :  11:30:40 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luimanon Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
mireluta!! (39)
am vrut sa-ti trimit un mesaj personal...pagina ta gatestesanatos (daca e a ta...) mi-a dat niste idei pe care as fi vrut sa le discut "in particular". dar cum...?? poate imi sugerezi o posibilitate, evident daca esti de acord sa porti un dialog privat. daca nu...nu ma supar.
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
mireluta39
mireluta39
membru incepator


Membru din:03/07/2009
 Spain,
216 Mesaje
4 Prieten(i)
Trimis la: - 25/07/2009 :  13:05:13 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui mireluta39  Trimite mesaj yahoo luimireluta39 Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Da,Manon,si site-ul si blogul sunt ale mele,amindoua sunt in faza de inceput.Imi poti lasa un comentariu pe site www.gatestesanatos.webs.com (la pagina de blog) sau chiar pe blogul meu www.blogulluiaurel45.blogspot.com (Aurel e numele sotului meu),imi lasi adresa ta de email(daca vrei),si eu iti trimit un mesaj
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput

buli
zen, zazen


Membru din:16/10/2003
 Romania
8335 Mesaje
15 Prieten(i)
Trimis la: - 25/07/2009 :  14:32:25 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite buli un Mesaj Privat  Reply with Quote
frisca lichida inseamna smintina?
ca mi-a cam neclar

@
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
manon
manon
membru incepator


Membru din:14/05/2006
 Romania, bucuresti
352 Mesaje
0 Prieten(i)
Trimis la: - 26/07/2009 :  12:07:12 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luimanon Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
nu tocmai, e o smantana speciala. scrie pe sticla/cutie...
se poate face frisca si din smantana, eu am facut, dar e mai pretentioasa operatia ca daca nu esti atent(a) te alegi cu o frumusete de bulgare de unt dulce. daca vrei sa faci frisca din smantana, iti recomand ca in momentul in care ai obtinut consistenta si aspectul specific sa opresti mixerul ca altminteri...in doua secunde se face totul bulgare pe tel si nu mai ai ce face.
Citat:
citat din mesajul lui buli

frisca lichida inseamna smintina?
ca mi-a cam neclar

@
      De acord (0 aproba) Dezaprob (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator Mergi la inceput
Pagina: din 7 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare

 Subiect nou  Raspunde la subiect
 Versiune pentru imprimanta
Mergi la:
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)



Da un Like!


horoscopcopii
Horoscopul copiilor

... Alte horoscoape ...






DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com