despre alaptare

despre alaptare | Autor: cernata

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor,

Am si eu o mica nelamurire si poate acele dintre voi mai cu experienta, sau care se confrunta cu o problema similara, imi vor raspunde.
A...am uitat sa ma prezint...sunt Alina, am 27 ani si astept cu nerabdare ziua in care o voi aduce pe lume pe Sofia...am 36 sapt de sarcina.
Problema mea ar fi ca la sanul stang, chiar pe areola am o alunita din aceea ca un neg, nu foarte mare, dar ma intreb daca nu va afecta cumva alaptarea bebelusei;oare ar trebui sa merg la un dermatolog? am mai intrebat in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca nu e nici o problema.
Multumesc si astept raspuns...daca se poate.
pupici pt burtici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Feliocitari pt sarcina si nastere usoara!
Si eu o am, si ma ingrijorasem inainte de sarcina cu ea si intrebasem si la Dr daca e vreo problema.. este destul de iesita in relief si ff aproape de sfarc. Mi-au spus sa o las acolo.
Nu au fost probleme deloc de alaptare, singura chestie care ma enerva era ca fetita mea mai marisoara fiind se juca cu alunita cand era la celalat san. Tot incerca sa o prinda sa se joace cu ea si eu trebuia sa o ciupesc sa o lase in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Pe medicul de familie l-ai intrebat? Eu zic sa te duci si sa-i ceri o trimitere la un specialist, macar sa fii tu impacata ca nu e nicio problema.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput