scurgeri maronii in sarcina

scurgeri maronii in sarcina | Autor: adyy_vec

Link direct la acest mesaj

buna mamici sunt noua pe aici si as vrea sa intreb daca scurgerile maronii in saptamana a 5 a de sarcina este o mare problema? eu stiu ca ar fi simptom al avortului spontan voi ce spuneti? si daca se intampla sa se declanseze trebuie sa merg neaparat la medic sau pot sta acasa sa se desfasoare? tinand cont ca sarcina e de 5 saptamani ? va multumesc dragelor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna!
Din cate stiu eu petele maroni nu sunt asa o pb mare, stiam ca daca sunt rosiatice sunt grave...Oricum dupa mine ar trecui sa consulti un medic, ...na depinde si daca te simti rau tare si cat timp persista chestia asta... Acum daca numa petele astea maroni le ai si ff putine poti sa mai si astepti pana la un 7 - 8 saptamani cand si sarcina daca e se va vedea bine. Cam asta e parerea mea!!
Acu tu hotarasti.

Da-ne de veste ce s-a mai intamplat...si daca e te asteptam in clubul burticilor...

Marieta + 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna adyy_vec. Si eu am avut ceva asemanator prin saptamana 6, mai mult niste pete maronii pe hartia igienica, nu chiar scurgeri cum spui tu. Eu m-am speriat si am fugit repede la dr., am facut eco si s-a dovedit ca de fapt bebicii erau bine. Pt. linistea ta ar trebui sa suni cel putin dr. care te urmareste sau si mai bine sa mergi la un control. Si daca se porneste sangerarea nici intr-un caz sa nu stai acasa ci fuguta la medic. Iti doresc sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara si la termen.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Incearca sa ajungi la un medic, iti va spune de unde e sangerarea. E totusi prea devreme insa acum sa spuna daca embrionul are activitate cardiaca, undeva dupa 6 saptamani se va vedea.

Bafta multa!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Si eu am avut un pic de scurgere maronie cam la 5 saptamani, care a disparut dupa 2-3 zile. Si a reaparut iar pe la aproape 12 saptamani, am fost la eco dar nu s-a vazut nici o problema. Eu zic sa mergi la medic sa te linistesti, dar daca nu ai si dureri probabil ca e totul in regula.

Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyy_vec spune:

dragele mele problema s a agravat cred ca s a declansat avortul spontan deja elimin cheaguri eu stiam ca la avortul spontan nu trebuie sa mergi neaparat la medic dupa ce se termina tot se face un ecograf si daca sunt probleme se face chiuretaj voi ce parere aveti a trecut cineva prin asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am trecut eu si inca de 2 ori. Prima data am eliminat ceva si am fost la eco si mi s-a spus ca e ok, a doua oara am avut si eu scurgeri maronii vreo 3 zile dupa care s-a pornit sangerarea, am fost la dr, dar mi-a spus sa repet testul de sarcina dupa 3-4 zile si daca iese negativ, totul e ok, daca iese pozitiv, inseamna ca ceva a ramas si trebuie curatat.
Eu te sfatuiesc sa-ti repeti testul dupa cateva zile si daca iese pozitiv, fuguta la dr.
Imi pare rau pentru pierdere

Poze Diana
Povestea nasterii


Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyy_vec spune:

multumesc tare mult kitzi imi poti spune te rog cate zile tine avortul?iti doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cam 6 zile a durat la mine sangerarea si a fost destul de abundenta.

Poze Diana
Povestea nasterii


Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

adyy_vec..scuza-ma te rog daca am bag...dar mergi fii buna la medic.....
nu sta asa....pete maronii mai apar cand se fixeaza sarcina....dar daca sunt abundente mergi la medic...de sarcina extrauterina ai auzit?...doamne da-i sa nu fie cazul dar...cand este.....sangerezi pana ...doamne fereste.....nu vreau sa te panichez dar cel mai bine mergi la un doctor.....neaparat

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

si eu am avut scurgeri maronii pana pe la 10 saptamani iar dupa aceea albicioase si cateodata roz deschis deschis.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 7 LUNI (26.09.2006)
(GRAVI) 16+

Mergi la inceput