chisturi la rinichi

chisturi la rinichi | Autor: lizeta

Link direct la acest mesaj

Acum o saptamana am fost si am facut o ecografie de sarcina trim 2 - 3 (sunt in sapt 29) si m-i s-a spus ca bebe are chisturi pe rinichi. Nu am primit nici un raspuns clar cand am intrebat ce inseamna si ce riscuri prezinta acest lucru; singura replica a fost sa am grija. S-a mai intalnit cineva cu o asemenea problema? Cum s-a revolvat ... sau nu?


http://www.usphoto.ro/Ana.html
http://www.usphoto.ro/CalendarAna.html
http://www.usphoto.ro/AnaCristina.html
http://www.usphoto.ro/Ana+si+micile+balerine.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

mai bine stai linistita acum si asteapta sa vezi ce spun urmatoarele ecografii si ecografiile facute dupa nastere.
structura rinichiului la fat este diferita de cea adulta si poate sa fie doar o impresie ce a vazut. acum depinde si de ecografist si de experienta lui....
oricum nu ai ce face pana nu se naste copilul si nici atunci chiar din prima clipa.... asa ca mai bine pe moment bucura-te de sarcina si lasa aceasta grija pe planul doi.
acele chisturi daca exista nu ii vor face probleme imediat, sau poate nu-i vor face niciodata. exista persoane care au trait o viata cu chisturi la rinichi si nu au avut absolut nimic, altele au aflat intamplator la varsta adulta ca le au.... asa ca nu-ti mai face griji acum
eventual te poti interesa de un nefrolog si un urolog bun unde sa mergi la un consult dupa nastere (asta ca sa simti mai bine psihic, sa te simti cu lectiile facute ca sa zic asa)
in rest .... multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Lizeta eu in facultate am fost internata si la Municipal mi s-a spus ca am chisturi pe un rinichi, ca asa m-am nascut cu el si ca nu o sa fiu afectata. Dupa un an iar am inceput cu investigatii si de fapt nu erau chisturi, e un rinichi cu pielon dublu, intr-adevar asa m-am nascut, dar am inteles ca un procent f mare de oameni se nasc asa. Atata timp cat functioneaza nu reprezinta un impediment. Ma gandesc sa nu fie vorba de acelasi lucru. Eu zic sa stai linistita, orice ar fi se rezolva si oricum ecografia fetala nu ofera informatii 100% sigure. Daca la mine s-au confundat chisturile cu pielonul dublu, dar la un bb asa mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizeta spune:

Sper ca va fi totul ok. Merci mult de incurajari.


http://www.usphoto.ro/Ana.html
http://www.usphoto.ro/CalendarAna.html
http://www.usphoto.ro/AnaCristina.html
http://www.usphoto.ro/Ana+si+micile+balerine.html

Mergi la inceput