bloguri si site -uri romanesti de logopedie

bloguri si site -uri romanesti de logopedie | Autor: betiana

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici pentru a fi cat mai informate in acest domeniu special, pentru a intelege ce inseamna formare si "reformatarea limbajului" va invit sa vizitati cateva site-uri specializate in problemele terapiei logopedice:
www.corectarealimbajului.ro
www.logopedie-soft.ro
logopedie.blogcreativ.ro
logopediaazi.blogspot.com
Aici veti gasi si linkuri catre alte bloguri care se ocupa de comunicare, de limbajul scris-citit si puteti sa puneti intrebari si sa primiti raspunsuri.Cred ca un parinte bine informat este mult mai capabil sa actioneze in beneficiul copilului.Va asteptam parerile.Site-urile si blogurile sunt foarte utile celor care nu au un logoped prin apropiere sau nu au posibilitati.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Betiana, multumim mult si imi permit sa adaug si eu unul:
http://logopedieprescolara.forumcreativ.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Intr-adevar este foarte bunul forumul. Se pot pune intrebari specialistilor, se pot da raspunsuri.La noi, logopedia este o stiinta mai putin cunoscuta. Ea tine de domeniul psihologiei si psihopedagogiei speciale, dar este la intersectie cu medicina. Un logoped trebuie sa stie notiuni de anatomie, fiziologie, patologie.Eu cred ca logopezii ar trebui sa se specializeze pe diagnostice. Pentru ca este dificil sa lucrezi pentru demutizare sau in afazii, deci pe diferite segmente de varsta. Un logoped lucreaza cu preponderenta la nivelul prescolarului, cand limbajul este in plina dezvoltare, dar nu poate sa spuna nu cand un adult are nevoie de un logoped.Parintii ar trebui sa devina parteneri reali ai logopedului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:



http://www.logopedics.info/index.php





Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sivadar12 spune:

Fise de logopedie gasiti si la www.cabinetlogopedic.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Alte bloguri si forumuri : http://logopedie.myforum.ro si http:// copilarie.weebly.com. Aici puteti gasi diverse informatii de specialitate, si pe forumul de logopedie puteti pune intrebari si specialistii va vor raspunde.

Mergi la inceput