|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
|
|
|
|
anyella
membru junior

Romania
773 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 08/05/2009 : 17:54:05
|
Hai ca revin si eu,acum am timp :).
Favorabil bichoni:
1.Rasa tandra,afectuoasa. 2.Circari fara pereche (cred ca se inrudesc cu cangurii...in doua labute sint deliciosi,desi le afecteaza sanatatea.Au oase si incheieturi fragile). 3.Cel mai mult stiu sa " pupe " ,alintati fara pereche... 4.Admirati peste tot (narcisisti convinsi) incit e o placere sa ii plimbi. 5.Plimbareti fara pereche.Cuminti in masina ,daca ii mai tii si in poala la volan sint cei mai fericiti. 6.Inteligenti cind vor ei,in rest catiri inascuti ( :. 7.Dorm bustean noaptea cu cracii in sus . 8.Atit de speculanti incit iti intra in suflet instantaneu. 9.Nu lasa par.
Probleme cu ei:
1.Sensibili exagerat la mincare. 2.In niciun caz mincare umana : se constipa,vomita,fac diaree. 3.Lacomi rau ( :. 4.Trebuie musai toaletati.Periati,pieptanati,sters ochisori,urechi,botic... 5.Farmecul lor e blanita.Deci 4 = 5.Nu luati un bichon daca nu va faceti timp de toaleta. 6.Sensibili la otite. 7.Chiar daca se spune ca trebuie sa il speli la maxim o luna,mai mult de 3 saptamini nu il suporti nespalat. 8.Deci uscat cu foenul,periat,pieptanat, bani bagati in produse de ingrijire a blanitei si ochsorilor. 9.Sufera cind sint lasati singuri in casa. 10.Fac gropi ,sint cartite inascute. 11.Rod tot ce prind: fire subtiri,papuci etc. 12.Eu stau la casa,Tash are 7 luni.Kk numai face de mult in casa,dar pp se mai scapa ( :.Are locurile ei,cu toata cearta si frecatul cu otet.
Concluzia: rasa pretentioasa si pretioasa . Mai revin.
---------------------------------------------- Tashi
|
Editat de - anyella on 08/05/2009 20:53:29 |
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|