Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Rugaciune pentru copilul bolnav
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. sper sa fie de folos cuiva candva.
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Kiralina felicitari pt plimbarica si e foarte frumoasa si ingenioasa cadita pt bebe chiar nu am mai vazut asa ceva pana acum sa o stapaniti sanatosi la fel si leaganul sa se bucure bebe de ele
burticute si mamici sa dea dumnezeu sa fie un capitol plin numai de vesti bune va pup pe toate
34 + cu Razvan Andrei (dupa UM) 36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
Clody, multumim pentru capitol. Ti-am mai spus ca-mi place mult semnatura ta? Kiralina, sa stapaniti sanatosi cumparaturile. Interesant tummy tub, unde il gasesti? Deea, eu cred ca Darian a fost doar agitat din cauza vizitelor, de aceea se spune ca in primele 3-4 saptamani sa nu prea vina oamenii in vizita. Vezi daca se comporta la fel si dupa o zi linistita, in care sta doar cu voi. Sugarii plang de foame/sete; /frig/cald; somn; luat in brate; caca; colici, daca ii deranjeaza o eticheta de la hainute, daca se trag de par, daca au un fir de par infasurat pe degetel etc. Tu trebuie sa-ti dai seama de fiecare data care este problema . Cris, multumim pentru poze, sunteti foarte dragalasi toti 3 . Pai hai sa vezi cum ajung, ca din casa pana la autostrada fac 5 minute, apoi merg cu 139 (ca nu e amenda decat de la 140 in sus) si mai pun si detectorul de radar daca mi-e pofta prea mare si vreau sa ajung mai repede .
Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Clody multumim de capitol si sa dea Dzeu sa fie plin de albinutze sanatoase
cris_82 esti o burtica mumoasa
kiralina, foarte interesant tummy; de unde il cumparati? Poti si in primele zile de viata ca am avzut ca sta cumva in funduletz
fetelor, va pup, sa aveti o seara frumoasa in continuare; noi mergem la ziua unei prietene care sta la casa si facem si gratar chiar daca e rece afara; o sa mai intru asa cu cate un ochi daca pot de la ei sa vad daca au anscut fetele- oana si ely; pupici
36 + minune de Maya Teodora AMR 3 saptamaniMaicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
carla....te cred pe cuvant.Cand vi la mare sa imi spui ..ca sa fac mai multe,nu de alta dar cand e rost de ele..mama e prima,sora-mea si cumnatul se bat pentru ele..asa ca e de jale.Interesant e ca sotul nici nu vrea sa auda"ce sunt chestiile alea asa dulci?mie nu imi plac.."si nici nu trebuie sa zis decat la o singura persoana..ca vestea zboara asa de repede....
Kiralina........unde gasesti tummy tub?Chiar e ingenuoasa ideea cu cadita in miniatura
laurraa........distractie placuta.Sa ai grija sa nu raciti daca e asa de frig
35+MIRUNA-ALEXANDRA
multi la burtici si mai multila bebici
CarlaV
5673 Mesaje
Lauraa, distractie placuta! Cris, sa stii ca o sa vin, dar pentru companie, nu pentru prajituri .
Fetelor, pe mine ma uimeste continuu prostia sau tupeul unor oameni. Asta-seara a venit la socru'-meu o "ruda" care i-a adus niste invitatii si pentru el si pentru noi la o nunta la care stiu demult ca nu putem merge. Dupa cum stiti, omul abia s-a operat, dar ruda i-a cerut sa coboare la parter sa ia invitatiile, asta inseamna 4 etaje pe jos, in loc sa-si miste fundul sus , si el a coborat si apoi a urcat sigur. Innebunesc daca-si strica si operatia asta . In plus, noi stam la 10 minute de el si pe la noi n-a trecut sa o vada pe Saby, a vazut-o ultima oara acum 1 an si jumatate, cand avea mare nevoie de noi si a venit imediat. Stiu cum sunt oamenii, mai ales unele rude, dar ma umplu de nervi la fiecare faza de genul asta.
Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07