Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Rugaciune pentru copilul bolnav
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. sper sa fie de folos cuiva candva.
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Nu stiu cum o sa fac la noapte. Buna intrebare :) O sa vad atunci, depinde si de ce contractii mai am. Eu tot sper sa se linisteasca. Pana acum luam la 4 ore, si noaptea tot la 4 ore. Dar oricum eu ma trezesc mai des de 4 ore.
Azi o sa imi aduca sotul meu Partusisten (un fel de gynipral din germania, care are mai putine efecte adverse). Sper sa fie si mai eficent.
31 saptamani cu Ada Ruxandra [love]
cris_82
4810 Mesaje
pentru felele care pleaca azi si nu mai intrati diseara,va urez un Paste Fericit si multa lumina in suflet.la burtici si mai multila bebici.
33+MIRUNA-ALEXANDRA
blue77
785 Mesaje
Kiralinaar triebui sa ne luam de mana...eu seara am mai multe si mai dese, asta dupa o saptamana in care m am simtit super....eu stiu ca e de la miscare ca m am tot dus de colo pana colo Tu ai stat intinsa nu? Aseara si alaltaseara de la 8 seara incep din 5 in 5 din 10 in 10.....groaznic....ziua mai e cum mai e....sa vedem si in seara asta. Cand ziceam ca am scapat...
NOI Cristina 33 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 7
maria_bunica
3584 Mesaje
Elena..multumim pt capitolul nou!!Sa fie cu vesti bune.. Kiralina..sper sa dea rezultate noul tratament..
Eu ma odihnesc un pic..am terminat cu sarmalele,mai am sa le fierb,dar asta dupa-amiaza..mai stau un pic si ma apuc de oua!!
Buna, burtici, am intrat si eu sa vad ce mai faceti, cum stati cu pregatirile...Eu am fost foarte harnica, aproape am terminat ca am inceput la 8 dimineata, am si pasca, am pregatit-o azi de la brutaria din colt , prajituri la fel, la caserola de la un laborator, dar restul mancarii l-am facut eu.
Ioana, ma bucur ca esti bine si ai reusit sa te ridici din pat, sper sa poti manca repede, daca nu vin vanturile, iti dau un tip invatat de la o asistenta care a ajutat-o pe cumnata-mea care chiar a avut o problema cu asta: o gura de cafea, roaga-l pe sot sa o ascunda cumva si sa ti-o aduca si daca se poate fara zahar. La ea chiar a functionat. Si ma rog sa-ti vina laptele cat mai repede, sa vada Sara ce bun e
Ramona, parca ziceai de arsuri...si eu am avut unele groaznice de nu putea manca nimic inafara de uscaturi. si nici la mine nu a functionat Rennie. Asa ca incearca sa mananci cativa biscuiti din aia simpli dimineata pe stomacul gol si lafel, sa ai cativa langa tine seara in caz ca arde tare. Pe mine m-a ajutat. Incearca sa numananci alimente care ti le-ar provoca.
A, si mi se pare chiar ciudat ca trebuie Ioana sa plateasca atata pentru un vaccin. Eu mi l-am procurat de la mami care e asistenta medicala, dar nu la spitalul la care o sa nasc eu si cand i-am spus doctoritei ca-l am deja, s-a mirat, a zis ca in spiatle nu se mai intampla sa nu fie. Ei, vad ca se poate. Te-as ajuta cu mare drag Ioana, dar mami e in Maramures, eu in Oradea si tu in Bucuresti. Nu ar fi o problema, dar timpul nu ne ajuta...
A, si inca ceva, am hotarat sa schimbam inca o data numele, sper sa fie pentru ultima data. Tati a considerat ca daca tot vrem al doilea nume de sfant, sa fie Georgiana, mai ales ca Sf, Gheorghe e mai aproape ca data...
Va acum, plec sa-i pregatesc ceva se mancare ca e plecat in oras putin si apoi facem amandoi putin curat si gata!!!
VA UREZ TUTUROR UN PASTE FERICIT SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!!