Testam cremele de ochi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nati48 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Haideti sa ne impartasim experientele despre cremele de ochi.

Eu am folosit Clinique - crema gel pentru ochi. Imi place ca nu are miros - din cate am citit - mirosul unei creme este un produs toxic pentru piele.

Voi ce creme de ochi ati testat?



Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Fiolele Floritene sunt eficiente pentru orice tip de ten. Puteti sa mergeti la un salon de frumusete cu preturi mai mici, cu fiolele de colagen, elastina, AHA si sa le rugati sa va faca un tratament cu ultrasunete. Sau cel mai adevarat si cu efecte imediate este dermoporatia.
In cazul meu era vorba de cateva (suficient de multe) riduri pe frunte si la ochi. Au fost suficiente 3 sedinte facute intr-un interval de 2 saptamani. Pret foarte bun pentru eficienta mare si rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

luminita70, eu chiar asa am facut, mi-a dat o tipa un produs profesional si m-am dus la dermoporatie cu el, intr-adevar, se vede bine efectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Interesant, Maria. Eu cu ultrasunetele am facut asa. La dermoporatie mi s-a spus ca produsele pe care le au ei sunt profesionale si ca au doar ingrediente active. La ultrasunete se poate folosi o crema care sa contina colagen, dar la dermoporatie trebuie doar extract colagen, sau alte produse asemanatoare.
Care au fost rezultatele la tine?
Nu s-au vazut imediat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

da, sunt produsele lor profesionale dar imi luasem si eu tot o chestie profesionala si am facut o incercare doar, fetele de acolo mi-au spus ca mai bine ultrasunete dar m-am incapatanat eu! pai tenul e altfel, mai luminos, ridurile fine pot sa spun cu sinceritate ca au cam disparut iar cele mai adanci vizibil atenuate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Hello!

Doamnelor apelez si eu la voi cu o intrebare - impotriva pungilor de sub ochi la o persoana trecuta de 50 ani (e vorba de mama mea) ce ar putea merge???

Mi s-a recomandat in farmacie de la Vichy NeOVADIOL (79 ron) despre care nu stiu ce sa zic ... ma mai gandeam la fiolele acelea tratament de la Floritene.

Va multumesc anticipat!




Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Scuze, am uitat sa raspund
Ca tratament anticearcan este bine sa se faca drenaj facial. Pentru acasa incearca mastile pe baza de gel rece care preseaza cearcanele si le diminueaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Recomand anticearcan cateva sedinte de masaj schiatzu ( nu stiu exact cum se scrie) la cabinete specializate. Sunt masaje pe puncte de presiune ale fetei. Mama a incercat acum cativa ani si a avut rezultate fantastice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

am o intrebare: e adevarat ca trebuie sa aplici crema de ochi cu un anumit masaj al ochilor? o prietena mi-a spus ca nu il fac corect si ca pot sa imi accentuez ridurile si mai tare...se poate asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Da, Maria , asa este. crema/gelul de ochi se aplica prin masaj usor (exclusa "frecarea" pielii atat de sensibile din jurul ochilor cu degetele!!)mai precis, un masaj usor cu varful degetelor pornind de la exterior(coada ochiului) spre interior (spre nas) si nu aproape de ochi ci putin mai jos. masajul il faci prin "loviri" foarte usoare si fine ale pielii cu varfurile degetelor.
succes la aplicare

preferintele mele in acest domeniu:
1.Sisleya - Contour des yeux et des levres
2.Sisley - Baume efficace contour des yeux et des levres
3.Chanel - Ultra corection eye
4.Clinque - All about eyes (prefer varianta gel, nu cea "rich")
5.Caudalie - Vinexpert,serum anti-age yeux et levres

Mergi la inceput