Stomatolog bun in Craiova / Bucuresti?

Stomatolog bun in Craiova / Bucuresti? | Autor: adina75

Link direct la acest mesaj

Salut! Sunt nou venita pe site si vreau sa va felicit pentru ceea ce ati reusit sa realizati impreuna. Pentru ca sunt fericita mamica a unei fetite de un an si jumatate, am gasit destule subiecte care ma intereseaza aici. Vin din prima cu o rugaminte la voi. Am mare nevoie sa-mi recomandati un stomatolog BUN. Optiunea de cautare nu e deocamdata activa. Stiu ca s-a discutat o gramada despre ginecologi, pediatri, medici de familie dar si despre cabinete cosmetice, hoteluri. Despre stomatologi nu stiu. Sa va spun si de ce apelez a voi. In urmatoarele (multe) luni voi locui in Craiova (serviciul!) unde nu cunosc prea multa lume. Dar a sosit vremea pentru o "reparatie capitala" a dintilor mei si nu stiu, zau, cum sa gasesc un medic in care sa am incredere. De-a lungul anilor am fost la diversi stomatologi prin orasele pe unde m-am preumblat. Plombe puse in fuga, materiale proaste (pe vremuri), materiale mai bune (de curand), vreo doua masele extrase desi acum imi dau seama ca existau solutii de salvare, incisivii superiori incalecati si cu o gramada de plombe. In fine, nu va mai plictisesc cu amanunte. In esenta, sarcina si alaptarea m-au cam paradit la capitolul asta. De data asta vreau ceva ca lumea, ca am avut parte doar de carpeli (uneori carpeli de calitate, dar ansamblul conteaza). Va fi nevoie de cateva lucrari si vreau sa fie dintr-un material de calitate. Nu conteaza pretul. Nu ma dau banii afara din casa, dimpotriva, dar consider ca TREBUIE sa fac acest efort financiar pentru mine. Nu mai pot astepta. Imi mai doresc un copil si as vrea ca urmatoarea sarcina sa ma gaseasca pregatita la capitolul dinti. Dupa cum spuneam, ar fi bine sa gasesc un cabinet in Craiova. Stiu ca in Bucuresti sunt o multime de clinici private, am gasit si pe Internet amanunte. Mi-ar fi tare greu sa ajung in Bucuresti, o voi face doar in ultima instanta. Tot s-a discutat la subiectul cu complexele, dintii sunt marele meu complex - fizic. In rest, ma simt bine in pielea mea (am o mutra simpatica si o silueta acceptabila).
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! Eu nu pot intra zilnic pe Internet, dar astept cu nerabdare mesajele voastre. Sper sa nu va suparati ca o nou-venita indrazneste sa va ceara "servicii", dar sunteti o comunitate puternica si unita si poate ca raspunsurile vor folosi si altor persoane in cautare de stomatologi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Pot sa-tzi recomand o doctoritza stomatolog in Craiova, se numeshte Cojocaru Melania, o sa vb cu ea la telefon, si o sa-tzi pot da numarul de telefon de la cabinet.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Noi stim un stomatolog cu adevarat bun. Pentru mine a facut minuni.Urma sa fiu nasa si cu o zi inaintemi s-a rupt un canin din radacina....iti dai seama cum se vedea.......si dl. dr. Stefan Pantelimon mi l-a reconstituit cu mana de zici ca e adevarat. Si multe alte reconstituiri, sincer, opere de arta. Aaa si cate masele mi-a salvat. Bineinteles ca pretul e pe masura dar niciodata nu mi-a parut rau de banii dati. E in Bucuresti si bineinteles ca e ocupat dar merita sa mergi la el.
Da-mi de stire daca vrei sa mergi pe mana lui.

Maria
Si are un cabinet f. bine dotat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina75 spune:

Va multumesc mult pentru recomandari. Asa cum spuneam, nu cunosc multa lume in orasele respective.
Maria, si eu m-am gandit la posibilitatea de a ma duce in Bucuresti, dar o las ca pe o ultima solutie. Iti dai seama ca ar fi cam peste mana sa dau cate o fuga dupa-amiezele cu trenul din Craiova, sa ajung la stomatolog si apoi sa ma intorc iar in Craiova. As avea la cine sa stau in Bucuresti, nu asta e problema, dar e serviciul la mijloc, plus fetita (ca sa nu mai zic de sot). Asa cum am spus, Bucurestiul ramane o solutie mai dificil, dar nu imposibil de pus in practica. Totusi te rog sa-mi lasi numarul de telefon aici sau pe mail (daca-l ai, daca nu, cred ca il gasesc in Pagini Aurii).
Corinna, si tie iti multumesc pentru deranj. Te rog si pe tine sa imi lasi cand poti un numar de telefon de la cabinet.
Nu e nevoie sa va grabiti, deocamdata strang fonduri cu care sa pornesc la drum (si cred ca mai dureaza).
La revedere!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Buna Adina!
Iti recomand cu caldura unul din cei mai buni stomatologi e ultima generatie din Craiova: dr. Dan Topala (are in jur de 35 ani si este fiul dr. Topala- tot stomatolog, toata familia este in bransa)Costa un pic mai mult ca la altii dar si lucrarile lui merita. Lucreaza cu lab din Bucuresti, inclusiv pentru dinti de portelan. Trebuie sa te programezi cu ceva vreme inainte caci este foarte ocupat. Eu una si nu numai (toate colegele au fost si si-au pus dintii ) sunt foarte multumita. Cabinetul este in centru, pe Unirii - aproape de Posta Centrala, pe ultimul gang pana in magazinul Universitatii Craiova, cum vii de la Mercur catre Posta Mare, sper ca te descurci.
Tel cabinet este: 413.579 si are program 8.00 - pana seara tarziu cand termina cu pacientii si lucreaza NUMAI cu programare.
Succes!
(mi se pare ca acum este la un congres de stomatologie in Italia,asa am auzit cand am fost ultima oara, ca acum in sept pleaca pana la 1 oct., in cazul in care nu raspunde nimeni)
Lavv
21 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Byl spune:

Pot sa-ti recomand si eu un stomatolog in Craiova, are cabinetul peste drum de Pompieri, sau linga don Pedro (restaurant, biliard) se numeste Marius Lazar! Mie nu mi se pare scump dar nu am un termen de comparatie! Oricum, e foarte atent cu pacientii!!Poti incerca...eu trebuie sa ma duc acolo luni!

aaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina75 spune:

Iata ca am ajuns si eu la un Internet-cafe dupa cateva zile de pauza si vad cu bucurie ca am mai primit raspunsuri! Recomandarile imi sunt de mare folos, adica sper sa-mi fie in curand. Este posibil sa primesc pana la sfarsitul anului o suma de bani (nu foarte mare, dar suficienta ca sa incep cu vizitele la stomatolog). M-am gandit ca altele mai pot astepta - de exemplu mobilatul bucatariei, pe cand dintii mei nu. Imi pare bine ca acum am niste informatii cu care sa pornesc la drum. Cunosc suficient de bine Craiova ca sa ma descurc pornind de la descrierile voastre. In privinta pretului, nu-mi fac iluzii, stiu ca un dinte de portelan costa in jur de 100$...deci sunt pregatita moral (nu si financiar deocamdata).
Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina teo spune:

Subscriu la ceea ce a spus mariailin. Eu il cunosc pe dr. Pantelimon de mai bine de 10 ani, de cand lucra la policlinica militara si niciodata, nimeni care a trecut prin mana lui nu avut ceva de reproshat. Vi-l recomand cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaa spune:

Subscriu la ceea ce ti-a recomandat LAVV.Fam Topala sunt medici stomatologi foarte buni.(tatal pentru copilasi).Poti sa mergi si sa ai toata increderea ca o sa iasa un lucru bun.

Mergi la inceput