Donez porcusor de Guineea!

Donez porcusor de Guineea! | Autor: preda_vicky

Link direct la acest mesaj

Donez porcusor de Giuneea, mascul, in varsta de 1 an si 3 luni.
Mentionez ca sunt din Bucuresti.


http://community.webshots.com/user/viki39

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Nimeni interesat?


http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Buna,
Am vazut anuntul tau si nu m-am putut abtine sa nu raspund. Fac parte dintr-o familie care iubeste mult animalele, si as dori sa iau un porcusor de Guineea, dar nu stiu absolut nimic despre ingrijirea lor. Imi poti da cateva amanunte? (eventual si o poza cu impricinatul?)
Oricum nu maica trebuie sa gasesti pe cineva care sa si-l doreasca.
Ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Andra, Kim (porcusorul) e al prietenei mele, ea m-a rugat sa postez anuntul, eu "umblu" si pe forumuri de animale, fiind "mamica" de pasarele (o pereche de agapornis). Nefiind in tema in ce priveste ingrijirea lor, nu pot sa-ti spun mare lucru, dar te poti documenta pe net.
Daca intr-adevar vrei sa-l iei, da-mi un mesaj pe PM. Nu de alta, dar l-a mai luat cineva de pe forum si l-a adus inapoi a 2-a zi.


http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Eu am un porcusor de guineea. L-am primit anul asta de ziua indragostitilor, si culmea, traieste si in ziua de azi . Spun asta, pt ca eram foarte bulversata de ceea ce citisem pe internet referitor la ingrijirea lor. Citisem ca nu trebuie lasati langa tv, nu trebuie sa fie mult zgomot in casa, nu trebuie sa simta mirosuri puternice de parfum pt ca sunt alergici, nu trebuie sa bea apa ori prea calda ori prea rece, rumegusul trebuie sa fie de un anumit fel, nu au voie sa fie spalati, etc , etc. Totusi, al meu traieste, chiar daca nu am respectat cu strictete toate astea. Il tin intr-o cusca noaptea, ziua ii mai dau drumul prin casa, sa faca miscare. Mananca morcovi, castraveti, mere, patrunjel, foi de varza,batoane de spanac speciale pt porcusori. Pt apa i-am cumparat un dispozitiv special pt rozataoare, un fel de biberon, care se ataseaza la cusca, cu orificiul de curgere in jos prin care el suge apa. I-am facut si baie cand l-am luat, cu sampon de bebelusi, si apoi l-am uscat cu feonul.Am avut grija sa nu-i intre apa in urechi, si sa-l clatesc bine. Ei se spala precum pisicile, cu limba, si este bine sa nu ramana sampon sau alte substante in blana, pe care ei le pot inchiti.Rumegusul il schimb o data sau de 2 ori pe saptamana, asa ca sa se simta el mai bine, ca de mirosit urat nu miorase deloc . Este un animalut foarte bun de tinut in casa, parerea mea. Nu face mizerie, nu miroase urat, este foarte vioi, alearga prin toata casa, ajunge la maturitate la maxim 2 kg...Inca un lucru, al meu e rasa din aceea cu blana cu multe vartejuri, si este femela. Are aproximativ 3 luni, si este luata dintr-un hipermarket din Bucuresti.

Daca doriti sa luati pereche, este indicat sa fie de acelas sex, de preferabil 2 femele, pt a nu se bate, musca, sau imperechea prea desAu voie sa se imperecheze doar o data pe an, si doar la maturitate.
Am dat detaliile, poate se gaseste cineva interesat de porcusorul prietenei lui Vicky.

Vicky, ce este porcusorul, mascul sau femela si ce varsta are, cu aproximatie? Daca este femela si are cam 4-6 luni, as fi interesata si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Multumesc pentru lamuriri, din pacate nu putem sa il luam noi, dar sunt convinsa ca porcusorul Kim isi va gasi in curand un camin.
Bafta multa Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaraJohn spune:

buna
m-ar interesa pe mine porcusorul. am citit cate ceva pe net, insa nu stiu de unde sa gasesc o cusca, cu picurator si ce mai trebuie.
lacramm@gmail.com e mail-ul meu.
as vrea sa ofer ca si cadou un porcusor, nepotilor mei - sunt sigura ca se vor bucura enorm.
daca mai e de in cautare de camin porcusorul, astept un semn
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Lara, imi pare rau, porcusorul a avut noroc si a gasit un camin nou pana la urma.


http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput