America (143)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bine ai venit Irinanc.
N-am facut recent nici o invitatie, nu stiu raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Dar pe asta ati vazut-o?
http://www.youtube.com/watch?v=lav0EM6Ca8E

Mor dupa melodia asta! Ce mai Beyonce a intrat in istorie :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hello, hello
mey, cami, spioanca mica ce esti, cum ai citit tu repede inaintea tuturor. un pup mare ca ai mereu o vorba buna pt toata lumea si ne bagi pe toate in seama.
sa o iau cu inceputul:
miere, imi pare tare rau ca s-a ajuns la cezariana si ca bebe aidan a avut ceva probleme, din pacate, citindu-ti povestea, parca am retraiat prin ce am trecut eu la nasterea cu philip. si eu am fost 21 de ore in labor, in niste dureri ingrozitoare (desi aveam epidural), am impins cu orele, au incercat sa-l scoata cu forcepsul si l-au invinetit pe capsor, basca a facut infectie de la meconiu impanzit in lichidul amniotic si a avut branula cu antibiotice in cap cat am stat in spital. slava Domnului ca totul e bine. asta a fost si unul din motivele pt care in primii doi nici nu voiam sa aud de alti copii. uite ca m-am reparat :)
lai, imi pare rau ca n-a iesit cu casa, bucataria era atat de mare. superb. sunt convinsa insa ca alta, mai mare si mai frumoasa va e destinata voua.
multa sanatate copilasilor bolnavi, ai ramonei, ac (ce nasol a nu v-a iesit cu excurisa, platiseti in avans, ati recuperat banii?), lia.
lia, la multi ani sanatosi si sa te tii mereu la fel de batoasa.
ciuf, imi pare tare rau de moartea prietenului vostru. trist.
lisa si criss, nasteri usoare, in caz ca nu va mai vine sa cititi din cauza contractiilor.
irina, bun venit, eu am completat affidavitul de curand si n-am mai vazut spatiul pt notar.

acum despre alabama. mai precis, montgomery, alabama. va rog eu, nu va incumetati pe acolo, decat daca asta e singurul loc unde va pueti retrage in caz de calamitate (raluca, nu da, presupun ca la voi, fiind universitate si tineri e mult mai frumos).
downtownul e cam o straduta pe care o strabati in 15-20 de minute, cu capitolul, biserica baptista cea vestita si alte cateva cladiri federale. fiind acolo in week-end, basca unul lung, era pustiu, numai noi si-am mai vazut un grup de 3 persoane care vizitau ca si noi. ciudat.
din cauza dietei mele, am stat deoparte de restaurantele locale, insa am remarcat ca lumea mananca collard greens chiar si la micul dejun (am mancat de 2 ori la un cracker barrel). am fost placut surprinsa de calitatea unui restaurant spaniol situat intr-un cartier englezesc (!). am petrecut vreo 3 ore acolo impreuna cu sotul si colegii lui de curs. super, cu branzeturi si prosciuto delicioase, dupa care am comandat cu totii cate alt soi de aperitiv si le-am gustat pe toate (ciupercute picante, ceveti, melci, cartofi fingerling etc), toate combinate cu niste vinuri superb mirositoare. main meal: paella.
am vizitat gradina zoologica, de la care am si poze, restul de foto, cu avioane si steaguri sunt din baza militara. a fost insa extrem de bine sa fiu langa sot si sa ne bucuram de cateva zile in doi.
m-am intors luni seara, iar marti dimineata la prima ora am fost la eco. ei, si dorinta ne-a fost indeplinita, vom avea inca un baietel. suntem cu totii fericiti, mai putin partea feminina a familiei mele (mama si bunica), care se bucura totusi alaturi de noi.
la munca, am treaba buluc, basca ma muta astia upstairs langa sefii cei mari (bleah, voi fi chiar langa directoarea de hr).
aici poze:
www.apha.shutterfly.com
it's good to be back, numai ca ati scris enorm de mult, e greu sa va fac fata :)

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, faine pozele! Si am vazut burtica de baiat! :) si eu citisem inainte dar parca deja stiai ca aveti baiat, parca imi aduc aminte ca am spus congrats pt fecior :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cum lasi vestile bune la sfirsit? Felicitari pentru baietel, sarcina usoara in continuare, sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea, felicitari inca o data pentru baietel! Se pare ca doctorul a avut dreptate cu ghicirea sexului copilului in functie de bataile inimii:).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Da vacanta era platita... asta e. La prima am inghitit mai greu, acum a devenit o obisnuita. Negociez cu 'otul sa-l trimit singurel. Zice ca-i macho... da in fine nu-s singura acasa si-l trimit eu si chiar are nevoie de o vacanta. Pana si eu am un bonus: n-am de gatit si pentru adulti

Andreea Felicitari! Sa ai o o sarcina usoara, un baietel sanatos si fericit si jucaus cu fratiorul :))
Mey esti criminala cu descrierea mancarii...profiti de faptul ca tu ai toate scuzele pentru kilute, ai? Ma simt razbunata de vinurile frumos "mirositoare"
Placut si animalele din Alabama
Spor la reacomodatul cu treaba... tristete mare.


Cami un viitor de aur ca pr la serviciile secrete

Ramona rea de musca Hi hi erai ia o pauzare maritata cu doi prunci
Cu cel cu taxele...tu nu stii ca cine stie face, cine nu invata pe altii si cine nici asta nu stie conduce?

Irina bine ai venit, dar nu stiu nimic de invitatie. Noi am facut in vara tot cu notar.

Miericel pupa puiul de Aidan si sa va vad acasa. Cum e cu lapticul. Fii atenta cu ranile la san... si usuca-le la aer, cu un uscator. Umiditatea exterioara nu le face bine si nici lipsa de hidratare a pielii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

in primul rand felicitari philip pt al doilea baietel

iar despre alabama, asta este...montgomery e capitala administrativa, birmingham cea comerciala si tuscaloosa universitara

aici in tuscaloosa totul se invarte in jurul universitatii si a fotbalului cand e sezonul...

ma bucur ca v-ati revazut si va astept cu drag daca mai vii la sot cit sta in montgomery...ca acuma tot ai terminat de batut montgomery, trebuie sa vezi cum e si mai la nord

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam


The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

feliciatri philiph pt baietel!
Irina,bun venit!

am fost la doftor,io nu mai merg ca doaaare frate. ce mi-o facut nu stiu,dar stiu ca am ramas de 2 ori fara aer, astia chiar nu intelg ca pe acolo nu intra nik numai se iese???? ooof,sper sa nu mai prind miercurea viitoare,cand am din nou control ca eu nu merg!

gata cu plansetele

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Acsor, cu lapticul facem progrese, zic eu...
Inca mai bagam formula, asta pt ca imi este f f greu sa manevrez copilul cand sunt singura, cu operatia asta care doare ca naiba...
Eu sunt in sistem "Boarder" aici, nu vine nici o asistenta sa ma ajute, iar de copil am eu grija. Dar mai mult de jumatate din mese sunt numai de la san, iar restul san si completare formula. Stiu cat de important este pt el sa primeasca lapte de la mine, dar nu vreau sa fac o obsesie din asta...la fel mi s-a intamplat si cu nasterea vaginala, eu nu ma puteam inchipui sa nasc prin c-section, ma pregatisem intens, fusesem la cursuri si am ajuns la operatie...am fost foarte dezamagita, nu imi aduc aminte nimic, nu am vazut copilul....uite, imi dau lacrimile de ciuda...

In fine...azi i-au repetat pcr-uln si dc totul este ok maine plecam acasa.

Sanzi dc citesti pe aici...spuneai ceva de o pompa electrica? O sa te sun maine. Nu prea fac treaba cu medela mea manuala, sau cel putin mie mi se pare ca nu fac. Nurse-ul cand a auzit ca am scos 35 de ml la pompat, a spus ca e f bine, insa Aidan mananca in jur de 85ml la o masa!

Corina, tu cum te mai simti?
Ramona, multa sanatate copilasilor!
Irina, bine ai venit!
Lisa, la mai multi centimetri, uite incet, incet....gandeste-te ca mie mi-au luat 3 ore sa ajung de la 2 cm la 10.

Voiam sa va spun ca azi am fost sunata de cei de la spital in legatura cu sederea mea aici si modul in care am fost tratata, era vorba de un fel de sondaj. Am rated totul cu excelent, in afara de comportamentul medicilor, pe care l-am considerat ca fiind good (din excelent, very good, good, poor si very poor) Le-am spus ca nu m-am simtit deloc implicata in deciziile care au fost luate in legatura cu manevrele facute la nasterea mea si la capitolul comunicare stau cam prost. Oricum am fost mult prea indulgenta:))

Va trebui sa ajung la un specialist in legatura cu colonul si ce au mai gasit ei pe acolo la a doua operatie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput