fiv la cluj 4

fiv la cluj 4 | Autor: brunadria

Link direct la acest mesaj

cum v am spus; un capitol nou plin de reusite ...
fetelor sa dea d zeu sa ne mutam toate de aici la odisee dupa capitolul 4,reusite la toate si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

brunadria multumim de capitol nou, sa fie plin numai de vesti bune si sa ploua cu bebici

uratica bine ai revenit printre noi, sa stii ca mi-a fost dor de tine. Ma bucur ca totul e ok, 3 luni trec repede ai sa vezi, deci esti foarte aproape de implinirea visului.

mara72, maddutz, jovana

Eni 27 + Raymond si Roland

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica ai avansat deja in proiectul bebe,ai scapat de ce a fost mai greu..sa te refaci repede si sa intri in rand cu fetele la fiv ul norocos, eu cred ca n o sa fi gata cu toate hartoagele si analizele si o sa atac doar in martie, dar nu i nici o pb va ajung eu din urma , important e sa reusim... daca nu ma enervez si in ianuarie sunt prezenta la cj.. ca ma deprima rau asteptarea, nici nu stiu odata incotro s o apuc..nu sunt o plangacioasa dar sistemul asta de aici ma dispera, cand cred ca e ok mai apare ceva, zici ca investigheaza cu caz de infractiune..si aia s mai rapizi...
apropos ,maine dimineata la 10h45 fac analiza de frottis cervico vaginal exocol si endocol, daca asta nu mi iese bine nu pot sa continui cu restul pana nu iese ok...
la cj mergea totul ca pe roate...
om trai si om vedea, o sa aflu rezultatul la sfarsitul sapt cand ma intorc.
fetelor scuze daca va provoc o stare negativa , nu vreau dar doar cu voi ma inteleg la capitolul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

enni , m am uitat la albumul tau acuma ... frumoasa casa , si camera bebicilor , vad ca esti pregatita cu hainute si tot tacamul... foarte frumos .., o sa ti trimit si eu poze pe mess cand esti..dar fara burtica deocamdata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica n-ai stare,mama ! Da ma bucur, asta inseamna ca ti-ai revenit de tot dupa operatie. Si alea trei luni o sa treaca repede si te gravidesti indata .
brunadria nu fii necajita ca faci tu fata chestiunilor birocratice. Eu credeam ca numai la noi exista asa ceva. Multam de noul capitol, sper sa se umple de cit mai multe gravidute ,printre care sa ma numar si eu
enni o sa iti trimit si eu poze pe mail sau pe messenger ca mi-e mai simplu asa. Deocamdata insa, asa cum zicea brunadria, fara burtica. Alea cu burtica la anul
maddutz ai fugit in lume? Hai ca iar face uratica prezenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata fetelor!!
am intrat sa va salut inainte de a pleca..asadar prima data analiza si la paris...
sa fiti cuminti pana ma intorc...
si uratica te las gazda... sa faci prezenta ca fetele triseaza..
uita te maddutz e de negasit.
sa te faci bine repede, dar cum a spus mara vad ca ti ai revenit repede, eu dupa operatie am bolit 2 sapt..si a fost operatie laparoscopica, nu stiu cum ai facut tu cu ditamai operatia dar felicitari..
enni jovana voi iar schimbati semnatura pana ma intorc..ce frumos...
criadema hai tine le fetelor de urat..
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Mai intru din cand in cand in discutii dar din obisnuinta de a scrie cu caractere romanesti scot texte la care ai nevoie de interpret ca sa descifrezi ce am vrut de fapt. O sa incerc sa ma controlez pentru a fi cel putin usor de citit.
Īn mesajul meu fantoma ma inscriam si eu la concursul "cea mai buna soacra" poate prezentam interes.... de ce nu as putea obtine si eu o nora pentru baiatul meu, oricum baietii lui Enni n-o sa va ajunga, ca dupa cum vad reusitele sunt cu bisuri, raportat la reusita lui Moniland.
Ma bucur ca uratica a trecut cu bine si vor trece si aceste 3 luni dupa care sunt convinsa ca o sa ne impartaseasca din noul capitol, care este foarte mare ca evenimente si stari, atatea impresii incat o sa traim alaturi de ea toata perioada de sarcina.
Enni ma bucur ca te simti bine si bbii tai sunt bine si se dezvolta armonios. Trebuie sa ai mare grija la perioada care urmeaza avand in vedere ca dezvoltarea lor este mai rapida, incep sa ia in greutate mai mult, o sa fii surprinsa de la un control la altul cat s-au dezvoltat, si este foarte important sa poti sa-i duci cat mai aproape de termen. In ce priveste dezvoltarea intradevar la gemeni unul ia un avans fata de celalat, avans pe care de cele mai multe ori celalalt nu-l mai recupereaza. Si la mine a fost la fel. Si eu m-am simtit minunat toata perioada sarcinii #351;i nu am avut nici una din neplacerile ce de cele mai multe ori apar, si asa simtindu-ma bine in fiecare zi trebaluiam pe acasa, ba am prins si sezonul conservelor si pur si simplu nu ma vedeam ca de fapt eram enorma. Si uite asa abuzand de faptul ca ma simteam bine la 35 de saptamani mi s-a rupt membranele la unul dintre ei si nasterea a fost iminenta. Asa ca ai grija. Nici eu nu m-am ingrasat prea mult in sarcina, doar 17 kg ceeea ce a fost foarte bine ca nu am avut foarte mult lichid amniotic. Dupa nastere am scazut 13 kg.
Ma bucur de cele care si-au luat concediu, si s-au deconectat, si mie mi-e dor de un concediu in care sa dorm macar o noapte intreaga, nici nu mai stiu cum e sa dormi cat vrei, sa faci ce vrei, unde vrei.... dar vorba sotului meu 20 de ani am avut timp suficient. De cate ori incep sa scriu imi zic sa fiu scurta dar.... niciodata nu reusesc sper sa nu va plictisesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ei...mare activitate pe aici!!incercati sa ma pacaliti voi..dar nu tine!!!!asa ca..de maine facem prezenta!!azi va dau un moment de respiro!!asta doar asa ca sa nu ziceti ca sunt fata rea!!
si acum,incepem cu incurajarile..
bruni-fii calma,linistita si fa cumintica toate-absolut toate analizele!!e mai bine asa!!in caz ca nu iese ceva cum trebuie la analize-sa poata fi remediat pana la fiv!!!deci fii cumintica si nu mai fi atat de nerabdatoareca si mine!!!asta m-a sfatuit si pe mine dr micu..
in mod normal trebuia sa astept 6 luni dupa operatie,ptr ca asa cum v-am spus-e fff mare-a trebuit sa o faca asa ca sa curete absolut tot!!!dar..cred ca lucreaza ff bine subconstientul si psihicul la mine, ptr ca s-a inchis ff repede si fff frumos operatia!!si, desi pana acum ma plangeam ca sunt prea slaba!!apropo-m-am intors cu 43de kg!!acum.lucrul asta mi-a prins ff bine!ptr ca si din cauza asta s-a prin operatia atat de frumos!!inchipuiti-va ca trebuiau sa ma tina pana joi-vineri..si tot atunci sa imi scoata firul..dar..cred ca imi doresc prea mult sa reusesc in lupta asta de mi-am revenit asa repede!!ptr ca a 2-a zi dupa operatie deja bantuiam prin spital..a 3-a zi coboram de la etajul 3 la parter si il cautam pe dr micu la laborator..nu am avut stare si am circulat..dar presupun ca v-ati obisnuit cu mine deja!!ce sa zic..ma doare!!ff tare!!dar cand ma gandesc la bebe imi trec toate!!si merg inainte cu mai multa forta,tarie,putere,determinare!!!va asigur ca anul care vine o sa reusesc!!voi fi mamica!!la fel ca si voi de altfel!!
asa ca bruni..tot raul inspre bine!!gandeste-te ca o analiza in plus ti-l va aduce pe bebe in brate!!!eu acum stiu ca mai am multe de facut!!dar sunt sigura ca voi reusi!!si o sa va trag si pe voi dupa mine!!garantat!!!gata cu depresiile si alte cele!!ca va dau bataita!!!
si bruni..adica eu trec prin 2 operatii la interval de o luna doar si nu am murit..nu m-am intristat, nu am cazut..iar tu-te poticnesti la niste analize??crede-ma ca psihicul conteaza!!!in asta consta o mare parte din miracolul reusitei!!la mine toata lumea s-a mirat cum mi-am revenit asa repede!ptr ca operatia nu exagerez..e fff mare!!!dar mi-am autoimpus sa imi revin,ca sa scurtez cat de cat asteptarea!!!si..ca sa-ti dau o veste buna..sa stii ca nu vei fi singurica in martie..eu la jumatatea lui februari termin cu anticonceptionalele,abia atunci incep cu analizele,dupa care in martie-odata cu tine, fivul!!asa ca stai linistita!nu te las singurica!!hai, capul sus si mergem inainte!!!
mara..esti o dulcica!!imi place ca mentii optimismul pe aici!!mi-a placut ff tare de tine si abia astept sa ne mai intalnim sa fugim in mall!!!trebuie sa ne luam revansa si eu si madutz!!a fost superb sa fiu in compania voastra inainte de operatie!!eram in stare ca a 2-a zi dupa operatie sa mai dau o raita prin mall cu voi!dar aveam punguta cu alte cele dupa mine!desi puteam sa o ascund eu cumva!!!si fii atenta!!se pare ca tu si cu madutz veti da startul la fiv si implicit la reusita!!apoi urmez eu cu bruni!!asa ca sa facem echipa!!
madutz..am ajuns acasica cu floricica de la tine!!!desi toate asistentele,pacientele,dr au incercat sa mi-o rapeasca!!!e superba!!ma distrase faptul ca asa cum e firesc,inainte sa parasesc spitalul mi-am facut bagajelul!!si am inceput..cu un set de tacamuri-cutit,furculita,lingura!!de la tine binenteles!!ca eu cascata si agitata cum eram inainte de a pleca,am uitat cu desavarsire de lucrul asta!!apoi mi-am pregatit floricica!!dupa care..pe putin 3 kg de portocale!!!!fata draga cred ca o sa te pomenesc o viata intreaga!!am impartit acasa portocale la toata lumea!!ai fost super tare!!!!!!!!!!!
enni-ma bucur ca intri mai des pe aici!!in salon unde am fost internata au mai venit fete ptr punctie..si erau ff deprimate!!la toate am dat exemplul tau-cu 2 piticuti si al jovanei-cu dolofanelul ei!!!!vreau sa zic ca toata lumea ma ruga sa schimb salonul!!asa ca..pana am fost externata am schimbat 3 saloane!!!datorita voua fetelor!!!
jovanna-nu am reusit sa vad pozele,insa azi ma voi stradui!aseara eram un pic intepenita de spate,cum am stat in masina atatea ore!!si nu am apucat sa ma butonez!insa recuperez eu azi!!
moniland..multumesc ca mi-ai tinut pumnii!!multumesc deasemenea si fetelor mele frumoase pentru suport!!!iti doresc si eu sa te bucuri de puiutii tai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

continuare..
criadema..ma bucur ca mai intri sa ne sustii si sa ne mai incurajezi cu povestea imrpesionanta a vietii tale si a puiutilor tai!!te pup dulce si sper sa iti urmez curand exemplul!
si acum...sejur cluj..
uff..deci..am plecat duminica seara la 23 de acasa..aveam tren la 23.50..pana am luat bilete,pana una alta..pana mi-a zapacit sotul creierii cu ai grija..sa ma suni..sa ma anunti..sa nu stai prea mult prin gara sa nu ti se intample ceva..ai grija de aia,de ailalta..iar in final bomba cu "mie mi-e frica sa te las singura, ca sa nu ti se intample ceva!"!!imi venea sa ii sparg capul,nu alta!noroc ca atunci cand face gafe din astea il execut fff repede!!el in loc sa zica ca va fi bine, ca e ok..ca o sa ne descurcam..el ma punea la pamant cu gandurile lui pesimiste!!noroc ca eram ff determinata, hotarata si cu o ambitie de nedescris! asa ca..i-am zis sa taca din gura, sa nu mai zica nimic si sa asteptam trenul linistiti!binenteles ca m-a ascultat!altfel era vai de mama lui!!
am urcat in tren..ne-am pupacit un picut..dupa care cu toate emotiile,fricile,dorintele,ambitiile,gandurile..am pornit la drum!!am fost in compartiment cu o studenta la psihologie ce mergea tot in cluj,asa ca..am avut companie..am palavragit pana la cluj!!
am coborat din tren..a avut intarziere..am ajuns la 5.50!am stat un picut in gara..am mai luat o revista,am mai bantuit un pic pe-acolo..si..cu lipiciul meu la oameni-m-am pricopsit cu cativa insi langa mine-de care nu mai stiam cum sa scap!!asa ca..am pus mana pe tel..mi-am sunat sotul..i-am zis sa ma tina de vorba pana ajung la taxi afara..zis si facut..numai ca am asteptat 30 de min pana a venit un taxi..si tot asa..pana am ajuns intr-un final la gine 1,la ora 6.30!!intreb de internari..ajung unde trebuie,dupa care mi se zice sa astept pana la 8 cand vine dr meu!ce sa fac??astept!nu am incotro!eram ff obosita..insa,mai treza si mai lucida ca oricand!!imediat mi-am facut "prietene"-asistente,infirmiere,paciente,femei de servici..am conversat cu toata lumea!!si intr-un final vine dr micu!!imi scrie pe biletul de trimitere sa mi se faca internarea..si apoi totul a mers ca pe roate!deoarece ajunsesem tocmai pe mana "prietenelor" pe care mi le facusem!!noroc?soarta?nu stiu ce sa zic!insa simt ca Dzeu ma iubeste!!asa ca in cateva minute ajung in salon..29 de ani-salonul 29..oare e vreun semn??ma instalez..ma cheama apoi la analize..nu mancasem,nu bausem..ma plimb pe scari etaj3-demisol..pana termin cu toate si ma pun in patut..binenteles ca nu am adormit decat tarziu..pe la oara 23..pentru ca incepusem cu povesti,povestiri..una alta..facut cunostinta cu "colega" de salon..ce sa mai?activitate mare!!dormii bine,dupa care ne trezim marti dimineata..o ia pe colega de salon pe care o compatimeam si o incurajam..vorba aia-avea 39 de ani..vroia copii..si urma laparoscopie..o pregateste pe ea ptr operatie..o ia,iar mie imi ajung analizele-toate beton!!!dupa care..imi zic ca miercuri sau joi ma opereaza!!ma mai trimit la o eco jos la demisol..imi zice nenea ala ca am un chist sau firbom pe dreapta(desi eu il aveam pe stanga!)..in fine trecem si peste episodul asta..dupa care sus in salon si asteptam..
si ce sa credeti???suna fetele mele!!!suna mara.."miha vezi ca azi vin sa te vizitez!in ce salon esti?"..iii zic ca o astept, dupa care..surpriza..suna madutz..miha in 20 de min sunt la tine..eu zic ok..zis si facut!!ajunge madutz..vorbim noi ce vorbim,dupa care imi zice..eu iti propun sa te imbraci si sa mergem in mall!!binenteles ca mi-a suras ideea!!!dar..nu aveam haine!!erau la garderoba!!insa...fete descurcarete cum suntem,zice madutz..hai jos sa vedem daca iti poti recupera hainele!!normal ca nu am zis NU!!!asa ca..dna de la garderoba era una dintre "prietenele" mele!!ma intretinusem cu ea cu o zi inainte!!asa ca mieroasa ma dau pe langa ea si imi iau hainutele!urca sus..madutz mai are niste treburi de facut,dupa care ne-am inteles ca vine dupa mine si evadam din spital!!!intre timp suna si mara..ajunge la mine in 20 de minute!dupa care suna si madutz..ca e jos!!cobor jos,luandu-mi avant pe scari-mai ales ca stiu ca nu mai am sanse mult timp dupa ziua de maine!!si ma intalnesc cu fata frumoasa!!aaa...uitasem sa va spun..fetele..sa vedeti noul look al lui madutz!!!rupe gura targului!!!toti baietii dadeau din codite in preajma ei!!frumoasa foc!!!insa..stiu ce pentru mine s-a aranjat asa!!ma sui in masina si ii zic sa o asteptam si sa o sunam pe mara sa o corupem si pe ea!!!binenteles ca nu a scapat!!desi saracuta de ea nu s-a plans si nici impotrivit, mai ales ca era in timpul serviciului!!!dar..putea sa ne faca fata???nu avea sanse!!!plecam cu masinuta...si o captam din drum pe mara!!slabuta,frumusica..cu niste ochi superbi!!!se prezinta..eu sunt maria!!insa ii zic sincer ca eu nu pot sa-i zic maria,asa ca ramanem de comun acord pe varianta mara!!!am ajuns la mall!!ne poticnim la un ceai,un suc si o cafea! mara, dupa ce ca o facusem sa chiuleasca de la munca-tot ea a platit si pentru nebunia noastra!si ce sa va zic??am vorbit neintrerupt de toate cele!!nu ne mai puteam opri niciuna!!!totusi intr-un final am trecut la terapia prin shooping!si nici nu ne-a placut!!
dupa ce am colindat noi peste tot, ne-am luat cateva chitibusuri..am hotarat sa mergem inapoi..fetele pe la casutele lor-cred!!!ca doar sunt fetite cumintele!!iar pe mine madutz m-a dus la taiere!!!glumesc!!ufff..iar ajunsei in salon..si faza faina..tare de tot!!vine dr si imi spune ca maine e taierea!ca treb facuta clisma de seara!(m-am speriat!!mi-era o frica de chestia asta, mai tare ca de taiat!!!)..dar a fost tanti asistenta in urma unei atentii..fff blanda cu mine!!
aa...uitasem sa va spun..
luni..dupa analize si alte cele..vine dr micu la mine in salon..imi zice ca la operatie daca va trebui,imi va scoate trompele si o parte din ovare daca va fi cazul!socul socurilor..eram deja in transa..pleaca dr..eu ma gandeam in continuare la faptul ca o sa raman fara trompe si fara ovar sau o parte din ele..si intra pe usa..ghiciti cine????UN PREOT!!!!mi-a stat inima in loc!!norocul meu ca nu am facut infarct!!mi-a zis ca se roaga ptr mine,ptr sanatatea mea!mi-a zis sa zic cu el Tatal nostru,dupa care m-a intrebat care e primul meu nume de botez..nu il mai stiam!!!!eram terminata!!ma gandeam ca poate e un semn!!!!dr-preot...m-am dezmeticit intr-un final si i-am zis ca ma cheama mihaela si mi-a spus ca se va ruga ptr mine si ptr sanatatea mea!i-am zis sa se roage sa am un bebe!!ptr ca asta imi doresc cel mai tare!!si mi-a zis ca mi-l va da Dzeu ptr ca lupt cu indarjire ptr el!!dar fetelor..a fost.....soc de soc!!
iar in prima seara-tot luni,pentru prima data am simtit ca mor de foame!!mancarea din spital avea gust de faina..supica era de fasole!!!nu am putut sa manac nimic!asa ca norocul meu ca a venit o tanti cu ciocolata de vanzare!!!mi-am cumparat 4 ciocolate si am papat la ele...cred ca eram tare dulce!!
dar..urmeaza ziua operatiei!!la ora 5 sunt trezita ff dulce din somn!cu o clisma de toata frumusetea!!apoi mai motai eu un pic..imi aduce "colega"-operata deja..o compatimesc..o ajut..ii dau tamponase ca a uitat sa-si aduca, o intreb ce ii mai trebuie..si incep si eu sa imi inchid bagajelul..imi aiu tel si banuti si pornesc in fuga la operatie unde ma invitase dr micu!!am alergat pana acolo!pe bune!desi imi era frica de mor ca raman fara alte cele in mine-de-abia asteptam!!ma urc in patut..imi pune o tanti branula..aici nu va povestesc ca e un episod nu prea placut-de groaza si stiu ca madutz e cam sensibila!primesc un mes de la mara!!ptr care ii multumesc!!dupa care,intr-un final ajung in sala de operatie..ma asez..vine un tip-infirmier cred..ma dezbraca!!ups..ma da cu iod peste partea cu rusinica,iar de aici mi se taie filmul!somn de voie!retin insa ca mi s-a zis sa nu mai apelez la anestezie generala ptr ca sunt cam "somaleza-sunutrita"-de fapt ff slabuta..uff..ma trezesc din anestezie pe la 16 si ceva..singura intrebare ce aqm pus-o continuu, uitand de durere si alte cele-a fost-ce s-a scos din mine, ce mi s-a facut?? asa am tinut-o cateva ore incontinuu!!uitasem de durere, de greata,de rau..vroiam doar sa-mi spuna cineva ce mi s-a facut!!binenteles ca nimeni nu mi-a spus-cica treb sa imi spuna dr!!au venit sa imi schimbe pansamentul,sa ma spele..si am vazut o operatie cat china de mare!!soc din nou!!mintea imi zboara..si incep sa gandesc..de e asa de mare operatia,garantat a scos toate cele din mine si au fost multe probleme!!!de frica,de emotii..mi se face rau!!mi-a fost rau si am vomat continuu-nici nu mai stiam de unde si ce!!intr-un final vine asistenta ce imi facuse clisma si cu care fusesem "atenta'..si ma intreaba daca simt de la ce imi e rau..incerc sa gandesc ptr ca varsam non stop..si imi dau seama ca imi zisesera ca mi-au pus antibiotic in perfuzie..imi era rau de la ampicilina!imi opreste perfuzia..imi schomba antibioticul si imi mai baga niste metro..nu stiu ce ptr greata!incep sa imi revin..si o iau de la capat cu acceasi intrebare si cu faptul ca eu vreau sa ma ridic, vreau sa mi se zica ce mi s-a facut si vreau la dus!!sa ma spal!ca nu ma mai suportam!!asa ca..le-am "stimulat" pe tantile de la terapie si m-au ridicat in picioare sa vada daca pot sa merg-ceea ce spre surprinderea lor am facut-o singurica!!mi-au scos pnguta ptr urina si am taiat-o in salon-nu m-au lasat sa merg pe picioarele mele desi eram in stare!ci am facut o plimbarica cu caruciorul pana in salon!m-am ridicat din patut imediat..am facut un dus cu tot cu punguta dupa mine, apoi am pornit catre cabinetul asistentelor..era doctorita care a asistat la operatie-am respirat usurata cand l-am vazut si pe dr micu..mi-au zis ca nu au scos nimic din mine!!!insa au curatat asolut toate aderentele care erau ff multe..si spre surprinderea tuturor..nu am avut nici un chist si nici un fibrom!ceea ce ei vedeau la eco-era tot o adernta mai pronu ntata!imi explica ca acum totul e ok..ca nu am infectii sau alte cele,am avut doar aderente..insa nu e bine desi trompele sunt ok-ute..sa raman insarcinata natural..fiind atata timp prinse trompele in aderente e riscant si ajung din nou la laparoscopie-ptr extrauterina!asa ca..hotaram de comun acord fiv!!m-am luminat la fata!!va dati seama!s-au cam mirat ei ca ma misc asa repede si destul de usor si mi-au zis ca ziua urmatoare imi scoate si tubul, ca sa scap de posetuta!imi scapara cateva intrebari asa ca pornesc in cautarea dr-ului micu..cobor cu liftul si ajung la parter..insa nu l-am gasit..urc din nou sus.."colega" nu fusese externata inca..si mai era inca o pacienta..a mai venit dupa inca o fatuca ptr punctie..mai vorbim noi..mai incurajez lumea cu reusita lui enni si a jovanei,dupa care ii vin actele de externare "colegei"!!pleaca "colega",dupa care aflu ca mi-a umblat in geanta, ca a folosit samponul meu,cremele mele,prosopul meu,incarcatorul de tel si tot ce aveam eu la mine!!dezgustator si dezamagitor ptr mine!!!!eu ce o compatimeam,o incurajam,am ajuat-o!!!urat din partea ei!!dar..eu sa fiu sanatoasa indiferent cat de indignata am fost! mai vorbesc cu fetele pe coridor,ajung in salon si..adorm intr-un final..cu gandul la intrebarile ce o sa i le pun dr-ului micu,pe care ma hotarasem sa il caut urmatoarea dimineata jos la laborator..
a doua zi..trezita binenteles cu injectia de dimineata,ma cheama dr la cabinet si imi scoate furtunul,dupa care trage dr de firul cu care m-a cusut!!imi venea sa il bat!dar e surprins cat de repede s-a prins operatia si imi zice ca imi da drumul mai devreme acasa daca o tin tot asa..mai ales ca ma misc ff bine!!
dar mai stau un pic..si vine frumusetea de fata in vizita-pe nume madutz!!ma intrebase inainte ca sa-mi aduca si i-am zis ca nu am furculita,lingura,cutit..si o rog sa-mi ia un set de unica folosinta..si vine frumusetea cu un tacam super bengos!!cred ca era in stare sa imi ia un tacam gravat cu aur!!inimoasa fata!!si..imi afuce o floricica-o craciunita superba datorita careia toata lumea m-a invidiat..si..imi mai aduce vreo 4 kg cred de portocale,clementine!!!si plus de asta se duce sa imi cumpere si anticonceptionale-sa nu cumva sa ratez luna asta!dulcica foc fata asta!!iti multumesc din suflet fata frumoasa!!mi-ai inseninat ziua!!pleaca fata frumoasa la distractie..la minirevelion si sedinte..se scuza ca nu poate sa ma viziteze..la fel si mara pe care o pupacesc si pe ea ptr grija ei..m-au facut sa ma simt ca acasa..au avut ff mare grija de mine si promit ca o sa le pomenesc mereu in rugaciunile mele!!
si eu incep cautarea..il caut pe dr micu..ptr ca atunci cand mi-a scos furtunasul nu am putut vorbi,deoarece insusi "dr stamatian "
venise sa se uite la operatia mea..si cobor la parter..il gasesc pe dr micu..care imi explica toate mai pe larg si imi lamureste toate nedumeririle..
in weekend urmeaza viroza...am luat-o din spital..ptr prima data dupa operatie febra..urat de tot..facut dus..luat nurofen-noroc cu noua colega din salonul in care ea ceruse sa fiu mutata!!!si asa am tinut-o tot weekendul-injectii-nurofen..duminica..schimb iar salonul..ceruse fetele celelalte sa ma mut la ele..asa ca..m-am tot plimbat..luni..imi scazuse febra..ma suna mara..o dragutica!!ce sa mai??nu am cuvinte!! dupa care imi trimite si madutz mes..ca e plecata cu sefa la al ba iulia si nu ajunge la mine!!insa o anunt cu zambetul larg pe buze ca voi fi externata!!uff de aici alte nebunii..ma cheama in cabinet dr..imi zice ca imi face externarea..imi scoate firul..dupa care sunt libera sa plec!
desi vroiam sa plec cu trenul..am meu sot nu si nu!!vine el!!!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

deci..v-am zapacit de cap!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

sa nu ma bateti tare!!!insa mi-a fost fffff dor de voi si eram fff nevorbita!nevorbita cu voi!!
off..nu stiu ce m-as face fara voi,fete dragi!!!
drumul spre brasov a fost cumplit..dar am ajuns intr-un final cu bine!!ieri am facut mancarica..pus papa ptr sot..iar azi am ramas cu regimul din spital..ceiut si untulet de dimineata..iar acum ma duc sa-mi fac o supita...sa ma mai misc..ptr ca trebuie elasticitate si miscare ca sa imi revin si mai repede!!asa ca fetele..nimic nu e imposibil!!!atata timp cat urmam drumul care trebuie cu siguranta vom reusi!!!!
madutz,mara,bruni..fetele va pup!!!doriti-va, visati si lupatati in continuare-iar visul vostru si al meu se va implini!!sunt sigura de asta!!!
enni,jovanna,criadema,moniland..va multumim ca existati si ca faceti parte din viata si "comunitatea" noastra! va multumim pentru povestile voastre de viata impresionante si pe-alocuri imposibile!! va multumim ca ne demonstrati ca uneori cu ajutorul lui Dumnezeu-imposibilul devine posibil!!!!
sanatate multa si dorinte implinite la toata lumea!

Mergi la inceput