Poate cineva sa-mi recomande un psihoterapeut bun?

Poate cineva sa-mi recomande un psihoterapeut bun? | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Cu formare psihanalitica as spune eu si care mai ales sa fie in stare sa rezolve o problema legata de o ipohondrie dusa la extrem. Am o prietena care pe langa faptul ca isi distruge viata cu griji de-astea, dupa ce a nascut e chiar de nestapanit. Locuieste in Bucuresti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psiho_log spune:

daca e vorba de Bucuresti sa caute Ramona Covrig pe google , are un site chiar cu numele ei...si eu sunt psihoterapeut dar la Constanta...daca a nascut de curand probabil e ceva ce s-a accentuat datorita sensibilitatii post-natale la nivel psihic si fizic ...parerea mea este ca nu are nevoie neaparat de psihanaliza..e de durata si pe deasupra costisitoare ... s-au dezvoltat tehnici si strategii mai noi in psihoterapiede ce psihanaliza?...cauta pe google cabinet psihoterapie si sigur gasesti Bucurestiul sta bine la acest capitol...iar Ramona Covrig este psihoterapeut cu certificare europeana...parerea mea ca sunt din bransa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

pentru alte subiecte raspund psihologi din Bucuresti cu cabinete,au cv pe net.Ma mir ca nu au raspuns pina acum,daca nu,cauta te rog pe la celelalte subiecte si vei gasi persoane care apara aceasta meserie,sint din Bucuresti,poti sa le admiri CV,pe net,te lamuresti,ai bani si ii abordezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Am tot cautat pe net, dar parca e mai bine cand mergi pe recomandari. Fata mai are o experienta cu unul pescuit de pe net. Eu m-am gandit la psihanaliza sau terapie psihanalitica pentru ca are si niste "goluri" din copilarie,are nevoie de un "umar" pe termen lung, parerea mea e ca e profunda problema si nu se rezolva cu 6 sedinte de discutie. Si nici nu ar fi nevoie de cineva care sa trateze problema ca pe o depresie post partum. Nu stiu, spuneti, psihanalisti,nepsihanalisti,astept recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

da-mi te rog,un mesaj pe pm,ca vad ca nu merge mesaj catre tine,probabil ca nu stiu cite pauze ai la nume,eu pot sa-ti spun cite ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psiho_log spune:

lolita, eu nu am spus ca trebuie tratata ca o depresie post partum ...ci ca a iesit la suprafata datorita acestei stari...stiu ce vrei tu o psihoterapie de durata...dar poti sa faci orice psihoterapie atat cat consideri ca iti aduce beneficii...si nu este important doar sa descoperi probleme din trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Mi-ati putea recomanda un astfel de specialist in iasi. Pentru aceleasi probleme descrise mai sus. Caut si eu pe net de ceva vreme dar as vrea daca se poate sa ma orienteze cineva in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

psihologu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psiho_log spune:

ary_v ce faci? ai reusit sa te programezi la Ion Dafinoiu?..ma mir ca voi acolo la Iasi aveti pe unul dintre cei mai buni psihoterapeuti din Romania poate chiar cel mai bun si nu stiti asta. Este recunoscut si international! Daca nu te poate programa precis iti recomanda pe cineva initiat de el.
La multi ani!!!UN an plin de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Nu am fost... Am tot dat cautare pe google si nu am gasit nici o informatie ca ar avea vreun cabinet. Inafara de asta, nu stiu, pe masura ce trece timpul parca imi piere curajul si de fapt nici nu stiu sigur daca am nevoie de psihoterapie. Sunt si intr-o faza mai aiurea ca stau acasa de ceva vreme cu bebe mic si mare, aproape numai in casa. Probabil dupa perioada asta cand o sa ma intorc la munca imi voi reveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psiho_log spune:

da...ai dreptate cand stai acasa preocupata numai cu bebelusii cam se aduna restante la nevoile personale ... scrie-mi pe burlaculeny@yahoo.com daca mai ai nevoie de nr. de telefon al psihoterapeutului sau daca imi povestesti gasim solutii impreuna...si eu am trecut prin perioada de crestere a copiilor ...acum am o bebe de aproape un an. Pentru a merge la psihoterapeutul pe care ti l-am recomandat nu trebuie sa ai curaj...e cel mai uman om din cati cunosc. O sa fiu plecata o saptamana...mai vorbim

Mergi la inceput