fiv la cluj 3

fiv la cluj 3 | Autor: maddutz

Link direct la acest mesaj

servus fetelor!
va invit la un nou capitol. sa fie plin de reusite!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

no, ca nu am reusit sa pun link-ul corect pe ultima pagina de la fiv
m-am tot chinuit, ca pana la urma sa vad ca subiectul era inchis si nu mai puteam face modificari!
....din greseli invata omul! sper ca veti trece cu vederea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

va doresc si eu un capitol doar cu vesti bune!!!

uratica, oricat ciudat ar suna sa stii ca ma bucur ca ti s-au descoperit problemele. Si mai ales ca acestea se pot rezolva. Vad ca stai bine cu psihicul si ai incredere in dr. Asta conteaza f. mult. Sunt convinsa ca se vor rezolva aceste probleme si la anul te si vedem
enni, multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna dimineata fetele!!!
va multumesc mult ptr incurajari! si...moniland-iti impartasesc parerea-ma bucur ca s-a descoperit ce am si sper ca se va si rezolva!insa am mare incredere in dr micu!stiu ca sunt pe maini bune!
tamarilys iti multumesc si tie!desi doare operatia-ptr ca nu pot fi absurda sa zic ca nu doare!!!trebuie sa fiu si sa stau pe picioarele mele.ptr ca cei din jur nu stiu ce mi se intampla. e adevarat, ma ajuta si firea mea zbenguita!faptul ca nu pot sta deloc locului!insa asa cum zicea si moniland-avem nevoie de un psihic bun! asta nu inseamna ca trebuie sa ma mint pe mine insami-cu iluzii,zicand si crezand ca nu am nimic!e adevarat-am sperat pana in ultimul mom ca va fi totul ok..desi in sufletul meu stiam ca nu v a fi asa!
tocmai de asta..nu va mintiti e v oi, ci vedeti si partea rea a lucrurilor..ptr ca altfel in loc sa mergeti mai departe, va lasati doborate de un diagnostic care e de fapt un punct de inceput!!!!
si ceea ce e mai important-nu va pierdeti speranta!!!fiti optimiste!
Doamne..ce teorie am tinut!!!m-am intrecut pe mine! ca sa vezi ce face scoala asta din noi!adevarati filozofi!
deci fetele.. gata cu seriozitatea... sa ii lasam pe altii sa filozofeze! e weekend-desi la mine e weekend continuu-ptr ca mi-am dat demisia, asa ca e timpul de distractii,plimbari-mai ales ca e o vreme ff frumoasa afara!!eu asa operata cum sunt trebuie sa fac fata unui chef-e ziua finului meu pe care l-am cununat..si trebuie sa ma comport ca si cum as fi fresh!si asa voi face!la fel faceti si voi! nu va lasati doborate ci distrati-va!ptr ca viata e fff scurta si trebuie traita din plin! stiti zicea cineva.... "cum mai e viata ta? raspuns- GREA, DAR TRECE!"
asa ca capul sus si mergem inainte la odisee! insa dupa ce ne gravidim cu toatele, asa cum am strans cu toate banuti ptr analize, fiv-uri, medicamente, etc.. o sa va rog sa strangeti banuti si sa o punem de-un sejur numai ptr noi gravidutele si deja mamicile cu puiuti in brate! sa ne intalnim, sa ne amintim clipele astea si sa pornim macar acum la 30-35-40 de ani cu dreptul si sa ne traim viata asa cum trebuie si cum meritam!!!o viata fericita si implinita!si sunt sigura ca copiii nostri ne vor lumina zilele si viata,ne vor face sa recuperam toti anii de care ne plangem ca i-am implinit acum ptr ca au trecut..si ca totusi suntem inca pe linia de asteptare! insa asa cum a zis criadema..avem nevoie de energie si rabdare multa cand ii vom avea!asa ca pastrati-va fortele, visele, dorintele, rabdarea si tot ce e mai bun in voi ptr zilele in care vom avea minunile in brate!!!
iar acum bucurati-va pentru ca traiti si incercati sa traiti totul cu intensitate maxima-pentru a uita de probleme, si traiti fiecare zi ca si cand ar fi ultima!
enni,jovanna,criademala!
pentru fetele gravidute..puneti si ptr noi o pila buna la Doamne-Doamne!!
iar pentru noi cele ce suntem inca pe linia de asteptare..madutz, mara,brunadria,tamarillys...bafta noua!sigur se va intampla minunea si la noi!dar..pana atunci,hai sa nu uitam sa traim!ptr ca oricat de greu ne-ar fi, trebuie sa le fim recunoscatoare lui Dzeu si parintilor ca ne-au viata!le suntem datoare sa nu risipim nici o clipa din viata noastra!le-o datoram!si ganditi-va...daca si noi am fi fost un copil atat de dorit si atat de asteptat???deci..asa cum speram ca viitorii nostri bebei sa ne implineasca si sa ne faca fericite..asa ar trebui sa facem si noi cu cei din jur care au contribuit la conceperea si la clipele fericite din viata noastra!
lasati soarele sa straluceasca in viata voastra, chiar daca inca nu am realizat tot ce aveam de realizat! va veni si vremea lor!
ups..cred ca v-am inebunit! si v-am tinut o teorie de pomina!insa va zic un secret, sa nu mai ziceti la nimeni!cuvintele astea trebuia eu sa le aud si sa cred cu tarie in ele!!!asa ca nu va suparati ff tare pe mine!promit ca nu mai fac!
..deci la distractie cu voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

a..uitasem..brunadria...
dr mi-a zis asa.. ca datorita aderentelor, uterul meu nu are mobilitatea necesara..si ca trebuie neaparat curatat totul..ptr ca embrionul ar sta nemiscat si nu e ok! asa ca.. intreba-l totusi pe dr tau din franta, daca in cazul in care ramai insarcinata aderentele afecteaza fatul...
nu e ceva grav..la mine dr s-a speriat mai mult de pungile de infectie...aderentele le poate rezolva! si pana la fiv, dupa 3 luni..sper sa nu se refaca!!!acum nu stiu acum exact la cat timp dupa o operatie clasica pot sa fac fiv sau sa raman insarcinata..i mi va spune dr cu siguranta!eu sper ca tot dupa 3 luni..
insa..desi nimeni nu ne-a zis... instilatiile pot sa agraveze starea noastra!!!ceea ce s-a intamplat si la mine si am inteles ca si la mara!nu trebuia sa le fac!dar.. asta e! ce e facut, e bun facut!nu mai am cum sa dau inapoi ci sa intreb de 100 de ori inainte de e bine sau nu sa fac ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele mele.. help!
deci.. sangerez in continuare..si..am intrat inainte de operatie cu 48 de kg.. acum am ajuns la 45 si scad vertiginos...m-am intors de la chef.. prefer sa stau in patut!chiar de va trebui sa ma leg de el!!!si sa fiu cuminte..poate imi trece sangerarea..
dar..ce fac cu pierderea in greutate??o sa ma trimita dr acasa si nu o sa-mi mai faca operatia daca continui asa.. sper sa nu ajung iar la 42 de kg...
si.. sa nu credeti ca nu am un moral bun..sau un psihic ok.. din contra! insa mi-e frica sa nu zica ceva anestezistul-cum sa faca anestezie unui pui de gostat??deci..o sa mananc din 5 in 5 minute,,poate reusesc sa ma ingras sau macar sa ma mentin la 45 de kg..
ma bucur insa ca sunteti in focurisausausau!deci distrati-va si pentru mine!si cumparati-mi si mie niste lanturi,catuse-poate asa reusesc sa stau in pat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela.d spune:

Va rog si eu pe cele care ati facut FIV la Cluj spuneti-mi cat va costat tratamentul si cat procedura? Dr Micu unde face Fiv la clinica particulara sau in spital? Cat timp ati asteptat pt programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:



ela.d daca citesti de la inceput fiv la cluj 1 si 2, vei gasi raspunsuri la intrebarile tale. Pe scurt pot sa-ti spun ca pe mine tratamentul m-a costat in jur de 3000 RON iar procedura la Cluj este de 800 EUR. Cu toate celelalte (analize, drumuri, atentii) am ajuns la un total de 2000 EUR. Dr. Micu face fiv la spital iar pt programare nu se asteapta mult, max. 1 - 2 saptamani.

uratica stai cuminte la pat sa-ti revii complet, doar trebuie sa ai grija de tine, in curand vei gazdui un bebe 9 luni in burtica si pentru asta trebuie sa fii sanatoasa tun. Daca mai ai sangerari sau ceva simptome anormale, eu ti-as sugera sa-l suni pe dr. Micu pe mobil (daca nu ai nr. ti-l dau eu) sa-l intrebi ce se intampla. Eu in primele 3 luni de sarcina l-am innebunit cu telefoane pentru orice mic simptom care mi se parea suspect si de fiecare data a fost foarte dragut, indiferent de ora la care am sunat.

tuturor

Eni 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

ieri am fost la eco morfofetala, puisorii sunt foarte bine, toate organele ok, unul are 545 g iar celalalt 530 g. Le-am vazut si mutrisoarele, cred ca seamana cu mine . Pana acum la fiecare eco mi s-a spus ca placenta este inserata foarte jos ceea ce putea insemna un pericol daca ramanea asa, ieri a zis dr. ca a inceput sa se ridice, deci e ok pe toate planurile .

tuturor

Eni 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna fetelor ma bucur pt uratica ca ai reusit cu cel in curind o sa ai bebe sa stai cuminte in patut te MARA ce mai faci esti bine Brunadria unde esti ai plecat in franta sau esti la MM si eu am fost la MM acuma e frig si am venit la eco sa vad ce face bebe te Ennni vad ca esti bine si tu si bebici ma bucur pt voi si noi sintem bine sa dea domnu sa o tinem tot asa va jovana 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

buna fetelor,
Am revenit si eu, am avut un sfirsit de saptamina aglomerat, am profitat de vremea buna si am iesit in natura sa ma relaxez .
Uratica, vad ca esti in continuare plina de energie si mai optimista ca oricind, asta e bine. Mi-a revenit si mie optimismul de fica sa nu vii cu la mine. Asa ca gata, la anul facem copii. Si eu zic sa il suni pe dr. micu si sa ii spui de singerare, poate ca e normal dar e mai bine sa vorbesti cu el. Sau e posibil sa iti fi venit cm mai devreme.M-am distrat teribil la faza cu pierderea ingreutate si mai mai sa ma apuce invidia Eu nu mai stiu ce sa fac sa dau cite un kil doua jos, hai ca ti le dau tie, vrei ? Tu ai facut analizele pentru tiroida, acolo e totul in regula? Pentru ca in urma cu citiva ani si eu am slabit destul de mult intr-o perioada scurta, si dupa citeva investigatii am descoperit ca am hipertiroidism. Fac tratament si in prezent, acum am hipotiroidism din pacate dar sub tratament valorile sunt normale. Si tiroida trebuie sa fie ok pentru ca pot surveni probleme cu mentinerea sarcinii. Nu vreau sa te sperii, poate ca la tine e absolut normala scaderea in greutate, ai un metabolism mai iute dar uita-te peste analizele pe care le-ai facut sa vezi ce valori ai la TSH si FT4 astea sunt analizele relevante la tiroida. Nu mai tin minte daca se fac obligatoriu pentru fiv dar eu parca retin ca da.Repet, nu te ingrijora,poate ca la tine e absolut normal, si sora m,ea a avut toata viata ei 45 de kg, si nu a fost bolnava, eu in schimb am avut 53 kg si am descoperit ca sunt bolnava abia cind am slabit in citeva luni la 47 in conditiile in care mincam normal. Dar e bine sa stii ca si tiroida e ok, dr. micu mi-a zis ca trebuie sa fie in valori normale,e important in mentinerea sarcinii.
Jovana, enni ma bucur ca bebicii sunt bine si voi la fel, sper sa va calcam cit de repede pe urme si sa ne dati sfaturi despre sarcina si ingrijirea copiilor peste citeva luni. V-ati gindit la nume pentru bebei?
ela costul tratamentului depinde de la caz la caz, pe mine m-a costat cam 3000/3500 lei, am facut cam 40 de fiole de gonal si vreo 4 cutii de diphelerine. Depinde si cu ce faci stimularea, asta stabileste dr. doar in functie de analizele pe care le faci. Te mai costa si analiyele pe care trebuie sa le faci tu si sotul tau cam 800/1000 lei, depinde de laboratorul unde le faci. Procedura in sine e asa cum ti-a zis enni 800 euro fiv simplu si 1000 euro fiv plus icsi.
maddutz

Mergi la inceput