Cum a slabit Nicoleta Luciu 30 kg intr-o luna juma

Cum a slabit Nicoleta Luciu 30 kg intr-o luna juma | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Daca vrei sa ai repede rezultate, adica sa slabesti aproximativ 3-4 kg pe saptamana, incearca sa iti faci o dieta numai din apa plata, compot de mere fara zahar, facut in casa, si supa de pui.

Poti manca din aceste preparate cat doresti!
Compotul il faci astfel: in 2 litri de apa pui 7 mere taiate cubulete sau felii si fierbi compozitia pana cand se inmoaie putin merele.
Aceasta cantitate o bei pe tot parcursul zilei.
Supa de pui trebuie facuta cu mai multe feluri de legume: telina, ardei, gogosar, morcovi, dar niciodata cartofi, orez sau fidea. Supa e buna si rece si calda. E de preferat sa manaci supa facuta de tine acasa si nu una de la restaurant, unde o mai prepara cateodata si din cele la plic, care contin zahar. Aceea, evident ingrasa.

Dimineata - o cana mare de compot. Dupa doua ore, daca iti este iar foame, bea 300 ml de compot de mere.
La pranz si toata dupa-amiaza - cate o portie de supa de pui in care sa fie si o bucata de carne, ciocanele sau pulpe superioare, de pe care este important sa scoti pielitele.
Daca la un moment dat crezi ca nu mai poti manca atata supa, incearca un ardei iute si iti creste pofta imediat.

Nu conteaza la ce ora e ultima masa. Daca nu esti acasa, poti apela la batoanele fibrobar, maximum doua pe zi.
Nu ai voie paine si nici dulciuri, oricum fibrobarul iti taie pofta de dulce.

Poti sa tii acest regim cat timp vrei sa slabesti. Cand il termini, mananci carne la gratar, salate si iaurturi.

Sursa: www.acasatv.ro

No sa va vad care va incumetati sa tineti dieta asta!

__________________________________________________________
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu asa nu creeeeed.Culmea, si eu am niste sarcini la activ dar n-am reusit sa dau asa mult si asa rapid..Asa s-o fi spunand acum la liposuctie si alte cele

Daca stau sa o iau logic, a declarat ca a slabit cam 3-4 kg pe saptamana.Ok...ori 5 saptamani ar veni cam 15-20 kg.A mai pierdut imediat dupa nastere 5-6 kg, atunci ar rezulta (ne)sigur 30 kg pierdute[d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Zau, am vazut muuuuuuulte diete aiurea pe forumul asta si in alte parti, dar una ca asta mai rar!
Sunt convinsa ca se slabeste - dar poate mentiona cineva cate kile pui la loc dupa ce incepi sa mananci din nou ca un om normal? E exact ca dieta cu supa de varza si alte tampenii - te priveaza de necesarul de vitamine, minerale si proteine, asa ca trupul isi ia din rezervele de grasime, desigur...dar zau fetelor, voi chiar credeti ca Nicoleta Luciu aia chiar s-a infometat cateva luni ca sa arate super? Putin realism, zau!! Aia se poate duce la liposuctii, masaje si toate cele si arata bine intr-o luna fara regim. Nu faceti prostii si nu va jucati cu sanatatea voastra! De atatea ori am citit pe aici "mi-a mers bine cu dieta cutare, am slabit atatea kg...si dupa un an am reluat-o ca iar urcasem la x kg". Nu va mai bateti joc de metabolismul si de sanatatea voastra pentru un ideal de frumusete!! Invatati sa mancati putin din fiecare grupa de alimente - si proteine si glucide si lipide - si faceti miscare! E cel mai sanatos si mai temeinic mod de a slabi - nu compot si supa timp de nu stiu cate luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cu siguranta a facut impachetari, electrostimulari, masaje, si tot tacimul.

Da' eu as risca, macar o saptamina sa vad minunea cu ochii mei. Nu pare atit de saracacios regimul, mai ales ca ai o groaza de legume in supa, deci vitamine (cit de cit acolo)

Tzuni te bagi? Daca nu, o chem pe Ella

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu nu cred ca NL a pornit cu toate cele 30 de kile in plus. in primul rand odata cu nasterea pierzi cam 6-10 kile in prima saptamana...apoi daca te stresezi, mai pica...vb din experienta

pe de alta parte cred ca restul de kile le-a dat cu dieta asta combinata cu alte chestii mai interesante, ca doar la banii ei...nu cred c-a facut lipo, nu asa de rapid dupa ce a nascut si probabil mai si alapteaza...45 de zile nu-i un capat de lume si la ce miza are, probabil c-a reusit sa se mobilizeze...

Tzuni, daca te bagi tu, ma bag si eu, doar sa-mi spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrinel_80 spune:

Chiar ca e cea mai mare idiotenie de care am auzit? Ce nutritionist apoba asa ceva? Dupa cate zile ajungi la spitalcu anemie maxima? Si poti sa si alaptezi cu kestia asta????

Mai bine usor si sigur!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mda, nu suna foarte sanatos dupa mine . Eu stiu ca oricum, daca ai multe kilograme peste cate ar trebui sa ai de regula si daca renunti la cateva chestii esentiale care oricum te ingrasa (de genul cola, dulciuri, paine etc), dai jos fara probleme la inceput. Daca ar trebui sa ai 60 de kg si tu ai de fapt 85... normal ca o sa dai jos la inceput daca te privezi de niste chestii elementare care stii ca se depun cand ti-e lumea mai draga . Si dupa ce dai jos vreo 10, pe urma vine etapa aia mai nasoala cand chiar trebuie sa perseverezi pentru ca nu se mai intampla nimic. Si eu sunt la regim acum, dar nu m-as infometa sub nicio forma pentru cele 5 kg pe care vreau eu sa le dau jos!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu cred ca alapteaza, sincer.
daca o face, e o criminala (inconstienta sper)
Toate toxinele depozitate in stratul ei de grasime se revarsa in lapte :(((
asta se intampla cand dai jos prin regim mai mult de 2 kile pe luna in alaptare.
De la sine nu se pune.



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Cu siguranta a facut impachetari, electrostimulari, masaje, si tot tacimul.


Eu ma duc de vreo 2 luni la un salon si fac toate aceste tratamente aproape zilnic (duminica e inchis), uneori si cate 2 pe zi. Nu am slabit nici un kilogram (sau poate 1, cu indulgenta, oricum am grija la ce mananc) insa in talie am dat jos 10-12 cm (bine, si la abdomen nimic ). Ideea e ca nici tratamentele astea nu sunt facatoare de minuni... din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

personal, nu cred intr-un asemenea regim....
mai mult ca sigur ca nu spune tot ce a facut pentru a slabi...
iar daca alapteaza, chiar e inconstienta...banuiesc ca are un medic pediatru pentru copil, macar ala n-o fi sfatuit-o ca nu e sanatos sa slabeasca asa?....

in fine, as prefera kg in plus cu sanatate, decat asemenea "tratament" aplicat propriului trup!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Dragele mele,

Problema ei mare, dupa si in timpul sarcinii a fost retentia de lichid in organism... Da, cu o astfel de dieta scapi de apa...pentru ca ce nu s-a spus acolo e ca sarea e complet interzisa.
Pe urma, numarul de calorii pe care il consumi zilnic cu dieta asta e destul de maricel... Daca la fiecare portie de supa mananci o bucatica de carne (asa cum spune ea)... e destul de OK... Plus legumele... Nu comparati, oricum cu supa de varza...
Aceeasi problema a retentiei de lichid o am si eu... dintotdeauna iar cand eram insarcinata era ca un balon... Nu cum era ea, dar destul de rau.
Eu am vazut ieri in ziar dieta asta si de azi am inceput... Nu intentionez sa o tin nici 45 de zile ca ea, nici sa slabesc 20 Kg (eu nu cred ca a slabit mai mult)
A! Inca ceva! Tot ea spunea ca miscarea este obligatorie! Cu asta nu stiu cum o sa ma descurc, dar...
Va tin la curent...

Mergi la inceput