Simptome jenante ale sarcinii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebedorit spune:

BUNA! SUNT NOUA PE FORUM DECI SCZ DAK FAC VREO GRESEALA.
SUNT SI EU O MAMIK FERICITA IN SAPTE SAPTAMANI SI CITIND PARERILE VOASTRE M-AM REGASIT SI EU.CEL MAI JENANT SIMPTOM MIE MI SE PARE GUSTUL AMAR CARE IL AM INDIFERENT DE CE AS MANK IN REST CELELALTE LE SUPORT...CU ASTA NU PREA MA IMPAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna si eu sunt insarcinata in 12 saptamani dar eu nu am nici un simptom cum ca as fi insarcinata.Sunt exact la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddia17 spune:

buna fetelor!
sunt si eu doar in 4 saptamani (asta desi dum=16 februarie, la eco a reiesit 4 sapt si 5mm) si din cate am inteles e prea devreme sa am simptome de genul greturi etc..bineinteles ca nici nu mi le doresc, insa ceea ce ma deranjeaza si mai mult ma sperie sun micile dureri de burtica, scuregerile care sunt de slaba intensitate si neregulate, in rest traiasca utrogestanul si acidul folic!
Am citit mult despre aceste scurgeri, cand de "bine" cand de rau, in sensul ca pot fi inofensive sau nu.Cu ajutorul lui Dumnezeu voi trece bine peste asta, am inceput sa fiu mult mai pozitiva in gandire.Acum astept cu nerabdare consultul din 14 aprilie..atunci voi avea 6 saptamani!
va doresc numai sanatate si s-aveti sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scobitza spune:

multumesc mult iulia_alina, stiu despre sistemul din Constanta si tocmai de asta ziceam ca sunt speriata pentru ca prea putine au fost fetele care au nascut in spital prin cezariana si care au scapat fara nicio urmare, acum.... nu stiu, in prezent consultatiile le tin la o clinica particulara, iar medicul specialist lucreaza si la spitalul judetean insa mai are sau avea program si pe la spitalul din Mangalia, insa nu mai stiu exact, am sa-l intreb pe 15-la urmatorul consult daca mai profeseaza la Mangalia, caci acum si-a deschis propria clinica si nu stiu in ce masura mai ajunge pe acolo (la clinica lui as naste,dar mi se pare cam scump) si voi vedea ce voi alege, insa nu as vrea sa nasc la spitalul judetena C-ta, decat eventual strict cu el pentru ca a avut mare grija de multe prietene de-ale mele (care-au nimerit si niste saloane faine, proaspat renovate, paturi individuale..cat de cat ok).
Sunt convinsa ca in italia sunt cu totul alte conditii (cunosc dintr-un caz al matusii mele recent venite de acolo, bolnava de cancer, care a decedat de curand, insa ce povestea...si cum zicea ca era tratata acolo... doar in filme vezi sau auzi doar ocazional de la cei ce ajung sa beneficieze de serviciile lor, sper si ma rog sa ai parte de cea mai buna tratatie, macar, acolo ca aici....insa eu aici fiind.... incerc sa aleg raul cel mai mic, cum s-ar zice, oricum iti multumesc mult, mult pentru grija si sfat si-ti doresc sa fii sanatoasa si sa te bucuri nespus de clipele cu cei dragi. pastram legatura .. te tin la curent cu noutati dupa consult.
te pup si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

[/quote]salut all eu am o sarcina foarte mica 7 zile adica inca nici macar nu e instalat in uter; am facut o eco transvaginala si s-a vazut acolo un punctisor mic ce se duce in viteze inspre uter. insa am din plin stari de greata, vomit in loc de una dimineata; sani mari si durerosi lesin la secunda secretii si pofte.
[/quote]
Buna !
Sa fie intr-un ceas bun! Sa se prinda bebe ! Eu nu am avut starile astea .... sory ... chiar facusem un tratament cu duphaston dat de medic si nu ma asteptam sa raman asa repede gravida, iar dupa ceva timp... nu mai stiu exact cat...am inceput sa obosesc, greturi(suportabile), dat la bobocei de vreo 3 ori pana acum, sani durerosi la inceput...cand ma asteptam sa-mi vina ciclul, gaze (de parca as fi mancat fasole in fiecare zi ) si cam atat la mine !Pofte am cateodata... dar cica e bine sa mananci tot ce vezi...si aaaaaaaa.....am uitat sa-ti zic: am un miros de vulpe...adulmec de la 1 km !
Sarcina usoara si capul sus !... nu o sa ai simptomele astea mereu, doar in primul trimestru (asa am auzit si eu )


12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

Pentru herutza !!!

Mesajul de mai sus !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico29_79

Buna fetelor! Sunt insarcinata in 19 saptamani. Am avut aproape toate simptomele pe care le-ati avut si voi, insa mai nou am o stare de agitatie/neliniste, care nu ma lasa sa dorm bine noptile..Vi s-a intamplat asa ceva?...Si inca o chestie , cand am ramasa insarcinata aveam 62 kg iar acum am 60 kg...este normal asa?

Va pup! Sarcina usoara!

Se pare ca este foarte normal eu am slabit 4 kg intr-o luna, nu puteam manca decat kiwi, mere verzi si mandarine. Am intrebat dr. si mi-a spus ca este ok sa nu-mi fac probleme. Acum la 4 luni pot spune ca am pus numai 2 Kg, desi am facut burtica lumea imi spune ca am slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeeaNogy spune:

Buna fetelor!
Eu sunt ...am citit ce ati scris fiecare si mi-a atras atentia DDIA17...pentru ca si eu am o sarcina mica...mi s-a spus ca nu se vede inca dar endometrul e gros ceea ce semnifica a fi sarcina...ce mai am in plus sunt scurgerile foarte usoare de care vorbea DDia17....pe care o rog sa imi spuna mai multe daca stie...Multumesc...Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doiniza spune:

Buna tuturor . Si eu sunt noua ,sunt la a 3-a sarcina , am 23 saptamani si va doresc tuturor sarcina usoara.
In perioada sarcinii sunt zile mai bune si zile mai rele dar gandul ca la noi in burtica este ceva mic si drag o sa ne faca sa trecem mult mai usor peste toate . Acum 2 zile nici nu mai stiam ce nu ma deranja. Ieri am aflat ca voi avea o fetita si instantaneu am uitat de probleme . Fericirea umbreste totul.Eu am constatat ca , atunci cand sunt la ecograf sunt cea mai fericita . Vreau un ecograf in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabigoian spune:

buna...la burtici!referior la evenimente mai putin placute..au fost..raceala, tuse, durerile de spate....dar sunt prea mici fata de placerea cand bebe te loveste .... trec toate...sanatate multa la toate

Mergi la inceput