|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
|
Trimis la: - 29/11/2009 : 22:33:53
|
Buna,
Eu sunt deja mamica, dar am o experienta vasta in ceea ce priveste simptomele din timpul sarcinii, incerc sa mi le amintesc pe toate: - greata de nu puteam sa mananc decat covrigei sarati (pana la 4 luni) - voma, de obicei in masina (tot pana la 4 luni) - dureri de cap infioratoare (prin luna a 3-a) - senzatia de urinare (toata sarcina) Aici este si amuzant, ca sotul meu care ma ducea zilnic cu masina la birou a incalcat toate regulile de circulatie din cauza asta, si faceam cam de 2 ori pana sa ajung la munca. Daca-l vedeati saracul la auzul cuvintelor "imi vine" cum baga viteza, trecea pe rosu, pe interzis... - constipatie, mai ales in partea a doua a sarcinii si dupa nastere o perioada - hemoroizi (prin luna a 7-a si dupa nastere) - gaze (a doua parte a sarcinii) Si eu eram stresata sa nu dau "aere" la consultul ginecologic sau sa-mi vina sa fac pipi - somnolenta (prima jumatate a sarcinii) - insomnii (ultimul trimestru) - arsuri groaznice, mai ales noaptea (ultimul trimestru) Dormeam numai in fund din cauza asta - mancarimi de piele (ultimul trimestru) Aveam momente in care ma manca toata pielea groaznic si nu puteam sa calmez mancarimile cu nimic - umflarea mainilor si picioarelor (ultimul trimestru) - durerea osului din zona V (ultimul trimestru) Barosanul meu apasa acolo de ma zapacise, bine el era peste tot 
Nu-mi mai amintesc acum, dar sper ca va sunt de ajutor. Eu de cate ori mai simteam ceva nou cautam repede informatii si ajungeam la aceiasi concluzie: "poate fii un simptom de sarcina"  Sarcini usoare sa aveti si bebei sanatosi!
|
Editat de - anna-mama on 29/11/2009 22:46:15 |
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
llacry
nou venit
 Romania, Suceava
4 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
bebemami
nou venit
 Romania,
1 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 16/12/2009 : 10:26:01
|
Buna burticilor! desi m-am logat de multa vreme, nu am participat la discutiile voastre, pentru ca am avut teama de a auzi pentru a 6 a oara diagnosticul nefericit de sarcina oprita in evolutie...insa, cu ajutorul bunului Dumnezeu, ieri am implinit 14 saptamani, simptomele de greata inca persista, la fel si urinare des, sanii sunt mai putin tensionati, mai mult noaptea ma deranjeaza, ii simt grei si acum 2 saptamani la dublu test l-am vazut pe bebe zbenguindu-se de mama focului...nu stiu ce ar trebui sa se intimple sau la ce sa ma astept in saptamana asta, dar astept cu nerabdare sa-l simtim, eu si tati! va pup si astept sfaturi!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
pysypisi
membru junior

Romania
697 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
flori.de.mai
nou venit
 Romania, iasi
11 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Trimis la: - 13/03/2010 : 12:05:56
|
Buna, sunt noua pe aici, sper sa ma primiti si pe mine printre voi. Am 23 de ani sunt la prima sarcina, voi avea gemeni si sunt in 12 saptamani. Pana acum m-am simtit destul de rau :( greturi, varsaturi, stari de oboseala, gust amar in gura orice as manca. Astazi, mai nou am experimentat si prima ameteala, credeam ca pic din picioare. Am stat putin jos si a trecut... Astept impresii de la voi, mai ales de la mamicile de gemeni, cat mai trebuie sa suport simptomele astea ca tare greu este :((
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|
|