Copii din 1995-1998(23)

Copii din 1995-1998(23) | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Am crescut, timpul a trecut repede si am ajuns si noi...adolescenti...sau cu vise adolescentine. Asa ca ne-am mutat casuta de la copilasi....

Un inceput de an scolar pliiiin de succese!!!!

Copii din 1996 (11),(12),(13),(14),(15),(16),(17),(18),(19),(20),(21),(22)

Diana-13 martie 1995 mami brendamitran
Mihai-1 Aug 1995- mami Mihaela-mhldvrc
Dedi - 11 Oct 1995 - mami -MQQM
Andrei - 2 decembrie 1995 mami Andacos
Elliot-11 ian.1996; Matei-2 oct.1998 mami Sanca
Dany-13 ian.1996 mami gabi350
Stefan-19 ian.1996 mami descantec
Calin-ian.1996 mami Laura Takacs
Andrei-12 febr. 1996 mami micaels
Costelus-13 febr. 1996 Papadia
Alexandru-18 febr. 1996 mami Ana68
Nicholas-20 febr. 1996 mami ulisernic
Diana-23 febr.1996 mami alma
Anastasia-6 apr.1996 mami Maria2
Chris-20 apr. 1996 mami flexi
Andrada-30 apr. 1996 mami mirela68
Vali-16 iun.1996 mami Den
Andy-1 iul.1996 mami Rovki
Andrei -26 iulie 1996 mami MikiMihaescu
Robert-12 aug.1996 mami OanaDo
Radu-17 aug.1996 mami Lona
Maria Ruxandra-11 sept. 1996 mami madalina horsa
Andreea-14 sept. 1996 mami dady68-Tania
Mihai-25 sept.1996 mami Korinna
Alexandru-28 sept.1996 mami dany-dany
Robert-24 oct.1996 mami ralualexandrei
Andrei-26 oct.1996 mami val2u2na
Diana-22 noi. 1996 mami mihaela_s
Andrei-30 oct. 1995, Ana-13 nov. 1997 mami agho
Robert-20 mai 1997 mami Gabi_K
Elena Laura-24 mai 1997 mami aurora56
Tiberiu Mares-14 aug. 1997 mami Mara-flower power
Ana-15 iulie 1998 mami Katy
Ana-29 iulie 1998 mami isabela
Dominik-29 oct. 1998 mami Mihaela
Roberto-28 iunie 1999 mami ricea


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Voiam inca sa va multumesc pentru urarile adresate Silviei, abia astept sa fie maine petrecerea, sa-i vad pe copii in actiune!

Promit sa vin cu detalii dupa nebunia de maine. si un we minunat tuturor!


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Seara buna, dragelor!

In primul rand, Katy, bine-ai revenit! M-ai amuzat cu plimbarile tale prin Buc. si preturile total neatractive. Mai bn in la voi, nu-i asa?
Mult succes Anei la scoala! La fel si tie, multa bafta in ce vei intreprinde in continuare! Cam dificil cu preyentarile vorbite in fata auditoriului.
Si noi ne-am pregatit de scoala. Ana nu a purtat mai deloc sarafanul luat in urma cu vreo 3 ani, iar acum ii vine mult mai bine si e ff incantata. Sacoul e inca bun, asa ca nu am facut investitii in imbracaminte de scoala. Tocmai s-a probat si cu niste pantofi luati in primavara, dar tot asa, nu i-a purtat si-acum e tare bine.
Lui And. treb. neaparat sa-i luam sacou, dar noi, ca niste parinti zevzeci, numai treaba asta n-am facut-o.

Mihaela, sper ca Silvia s-a distrat ff bn, iar Diana si voi, tot asa!

Mai revin.

Mult succes scolaritelor si scolarilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna si de la mine!

Ieri a fost frumos, am avut 12 prichindei intre 3 si 5 ani, s-au distrat, au alergat, au mancat...au savurat tortul si Silvia a primit muuuulote cadouri. A fost fericita sa aiba sarbatoarea ei, e prima cu copii si s-a distrat bine. Petrecerea nu a fost la noi acasa ci la localul care apartine de case si e un spatiu mare si foarte frumos si util aranjat.
Diana a fost animatoarea principala, o parte dintre copii o cunosteau de cand a facut practica la ei, o zi. Cam atat...

Sper ca toti copiii si-au pregatit ghiozdanele si vor porni maine dimineata plini de entuziasm in noul an scolar. MULT MULT SUCCES TUTUROR!
Iar celor care au inceput scoala mai de mult le doresc o saptamana excelenta!
la toate!


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata...

Uau ce dimineata dementa...in sensul bun al cuvantului...fetzisoare uimite,cu ochisori mari si curiosi...cu olecuta de teama in ei,pasi nesiguri de prichindei pasind cu grija,apasat ,spre scoala sau gradinita...cu parinti emotionati si cu ochii in lacrimi...atata emotie are ziua asta de 15 septembrie...!!!!
Eu m-am emotionat de altii...gradinita era un vuiet total...toti vorbeau de o data...Luana era mirata...nu intelegea de ce asa,de o data,e atat de aglomerata gradinita?Cand pana mai alaltaieri abia de numarai pe degetele de la maini toti copilasii existenti in gradinita...?!Pe Alex il astept cu vesti...a plecat la deschiderea festiva si sunt curioasa de stirile de la scoala.Ma intrebam cum se va face deschiderea festiva,caci la Timisoara ploua...

In contextul celor scrise...doresc si eu scolarilor un an scolar plin cu succese,sa fie sanatosi si sa aiba minti luminate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Gataaaaa, a inceput scoaaaaaalaaaaaaa!

Am fost si eu cu Ana la scoala de dimineata. Numai ca ei trebuiau sa mearga ca sa-i intampine pe bobocii de-a I-a care vor invata cu fosta lor invatatoare. Cum si la noi ploua, au intrat in clase, n-a mai fost careu in curte. Plus ca ei vor invata doar intr-o aripa a scolii, cealalta fiind in reparatii/renovare.
A venit si d-na diriginta totusi si am discutat putin, urmand sa discute mai mult maine la scoala. Orele vor incepe la 14.15 sau 14.30.
And. acum e la scoala. Abia astept vesti.

Mihaela, cata organizare! Aveti si local!!! Inseamna ca petrecerea a fost reusita si frumoasa. Ma bucur pt. Silvia, dar si pt. voi toti.

Ana68, asa e, piticutzii erau care mai de care dornici s-ajunga la scoala, cu emotiile galgaind in stomac etc. Si Ana mi-a zis c-a avut emotii. Mult, mult succes si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Happy Monday !
I'm back !

N-am avut timp sa citesc .Am scanat doar .Inca imi ling ranile .Atmosfera de spital m-a terminat ,plus rememorarile ...am disparut ca magaru-n ceata , luni am primit okayul si marti eram deja pe drum .Era singura sansa in conditiile in care medicul nostru a lipsit din tara sa fim investigati pe indelete si sa nu lipsim totusi din prima sapt de scoala .

La multi ani!!! buburuzei de Silvia .

citesc si reviu dar mai intai sa-mi reviu ...si omul asta al meu vrea sa ma mai taraie si la un botez in deplasare .oooff...



The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Monday!

Capitol nou la adolescenti? pai noi santem inca mici ....
Va cautam de zor azi de dimineata.

Mara sanatate si refacere cat mai rapida, sa te vedem cat mai curand printre noi, cu energie.

Mihaela Multi ani fericiti Silviei. Bafta la scoala in continuare. Ea cand incepe la Kindergarden, anul viitor?

Katy bine ai revenit din vacanta. A-ti stat ceva timp la Sinaia. Si copii mei trebuiesc convinsi puternic sa mearga pe trasee. Noi aveam de gand sa facem Yosemite anul asta, dar daca nu mergi pe trasee, nu are nici un farmec. L-am pus pe alta data ca nu au votat puturosii, si aveam si clasa in saptamana de vacanta. Apropo de clasa... Daca te bate gandul sa mergi la scoala, mergi pe instinct. De anul asta, ar trebui sa deveniti mai independenti cu temele, si o sa vezi ca o sa-ti gasesti timp si pentru temele tale.

Ana Asteptam vesti si noi de la Alex cu impresii de la deschiderea de cls a VI a. Sa stii ca si eu aveam lacrimi in ochi cand l-am dus pe Matei la scoala ptr prima oara, si era ghiozdanul mai mare decat el...

Agho cum a fost prima zi de scoala? Le pare bine la copii ca au inceput scoala? A-ti terminat temele de vacanta?

Elliot a avut primul speech / prezentare orala la scoala. Pentru vacanta au avut de citit cartea de Jules Verne - 80 de zile in jurul lumii si de facut un proiect pe unde s-au oprit in carte, si o prezentare unde ar vrea el sa se opreasca la o calatorie in jurul lumii. Eu am incercat sa-l conving sa exerseze in fata oglinzii si sa ne faca o prezentare noua inainte de a merge la scoala, dar nu vrut. Eu v-am mai zis ca baiatul meu le stie deja pe toate....

Sambata am fost la scoala, a fost petrecere si adunare de fonduri. Mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Mihaela "la Multi ani" pentru Silvia.Bine ca s-au distrat copiii si bine ca aveti locul ala din complex pentru distractii ,in casa ta mai greu te lasi convins sa iti calce casa vreo 15 tropaitori deodata.Pe aici e obiceiul sa ii duci in locuri publice gen parc de distractii(dar mic)sau la Gym sau la karate sau mai stiu eu pe unde ...Eu nu am facut niciodata party-uri din astea publice si Ana nu s-a plans pana acum.La noi se face picnic in parc cu prieteni apropiati si fiecare isi aduce mingi,palete,biciclete,role,etc.
Noi avem public speech saptamana asta sa vedem cum merge. Si Ana citeste Jules Verne ,Calatorie spre centrul pamantului, are de facut raport in cateva saptamani. Sanca temele la scoala raman tot la fel, si implicarea mea asemeni, numai ca parca as vrea sa imi umplu timpul liber cu altceva mai stabil .Plimbatul asta prin scoli m-a "uzat"oarecum, vad/aud prea multe lucruri si in curand nu o sa mai vreau sa o las pe fi-mea la scoala. Si mi-a placut chestia cu instinctul dar la mine nu tine ca ma lovesc toate deodata(asa ma apuvca entuziasmul si apoi dispare subit) si la varsta mea nu mai pot sa incerc prea multe variante.Dar oricum mersi de incurajare.
Vad ca si restul copiilor au inceput scoala mult succes si sa auzim impresii.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna si Happy Monday!
Multumesc din suflet pentru urarile adresate Silviei.

agho, emotii pentru Ana, cred si eu...incepe cl.5-a! Copiii au ramas aceiasi banuiesc, dar un nou an cu profesori la fiecare materie si cu pretentii diferite, nu e usor...Bafta la amandoi si numai succese!

Ana-Maria, ce frumos ai descris aceste emotii de mijloc de septembrie....noi aici nu le simtim. Scoala nu incepe cu festivitate si vanzoleala, e o zi obisnuita...doar parintii de bobocei probabil isi conduc odraslele in clase. Daca agitatia si vanzoleala nu-mi lipsesc, in schimb emotiile acelea de inceput DA!
Bafta multa si lui Alex! Si Luanei la gradi asemeanea!

Mara, imi pare rau de dezamagirea ta vis-a-vis de sistemul sanitar rom, din pacate nu am cum sa-ti alin amintirile care imi dau seama ce rana adanca au lasat in sufletul tau. Dar TB e bine acum, asta e important, nu? Banuiam ca a fost ceva cu "hei-rupul" de ai disparut asa...
Cum a fost prima zi de scoala?

Sanca, da asa e, Silvia incepe anul viitor scoala, clasa 0 cum ar veni. Se face in cadrul scolii, va fi la scoala la care e acum Diana, numai ca Diana se va muta. Scoala unde e ea acum are clase de la 0 la 6, ea trebuie sa se mute la alta scoala unde se fac clasele 7-9. Aici clasa 0 se numeste förskola doppingen(un fel de prescoala). Am vazut orarul unei foste colege de-a Silviei care a inceput anul asta scoala si mai mult au pauza decat ore . De la 8 la 12 au o pauza de pranz-de la 10.30 la 11.30 parca-de o ora in care mananca si apoi ore scurte de 20-30 de minute si pauze la fel, cu program de joaca. Noa, aici nu ii prea forteaza nimeni. Chiar discutam cu o mamica-romanca- de copil de 18 ani acum, ca in scoala pana prin cl.9-a, a 10-a nu ii forteaza nimeni sa invete si apoi vin buluc toate si ei nu sunt obisnuiti...asa ca le trebuie un echlibru intre ceea ce stim noi din Ro, ca scoala si ce e aici.
Eu sunt tare multumita de noua profa a Dianei ca le da teme pentru acasa, chiar daca putin, dar primesc. In schimb lucreaza mult in clasa, la ei teoria e putina si practica multa. In fine, daca tot nu vor primi teme nici mai departe, om mai insista noi.
Cum a fost prezentarea lui Elliot? Adica ce spune el, cum s-a prezentat?
Tu cum mai esti cu scoala? Bafta si tie!

katy, asa e, acasa nu faceam petrecere cu atatia copii si ar fi fost pacat, Silvia nu stia pe care sa-i aleaga. E prima ei petrecere cu copii. Localul e superb, cred ca acolo(adica mai mult ca sigur) va fi si ziua Dianei. E comod si practic. Si la noi daca ar fi vara si frumos ar putea fi un pic-nic afara(dar sambata erau 13 grade si innorat) localul are si curte in spate, copiii voiau sa iasa dar erau transpirati si nu i-am lasat. Silvia a primit deja o invitatie la o colega in octombrie si scrie pe invitatie ca petrecerea va fi si inauntru si afara, ca sa stii cum sa-i imbraci pe copii.
Dar poze din Ro nu ne arati? Spor Anei la citit!
Si tie mult succes la scoala! Te-ai inscris deja sau mai cercetezi?

andra, la voi cum a fost?

mQQm hai ca ne-am mutat la adolescenti, acum esti in elementul tau .

Va pup cu drag, o saptamana excelenta va doresc!


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eheheeee la noi a fost super am disparut din peisaj vineri eu si ursu mana-n mana am plecat ca doi porumbei la Brasov,orasul iubirii noastre.Am stat pana duminica si ne-am relaxat a fost de vis,au trecut multi ani de cand n-am mai fost doar noi doi,ne-am plimbat muuult ne-am pupat si mai mult parca aveam din nou 18 ani.
Ieri a inceput scoala si gradi,Maria nu s-a dus ca s-a pricopsit cu un virus pe care l-a adus Robert din cantonament,Robert in schimb a fost la scoala si a venit tare mandru ca li s-au dat manualele in ordinea mediilor asa ca ale lui sunt aproape noi si am scapat anul asta de cumparat manuale,insa m-am uitat aseara la pretul atlaselor cerute si mi s-a facut rau 75 de lei e cel de geografie,asta dupa ce acum 2 sapt am dat 150 de lei pe un dictionar al limbii romane,scumpa foarte scumpa a devenit invatatura.

La multi ani Silviutei si sa-i dea Dumnezeu o viata frumoasa!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput