Nas infundat la 1 an si 2luni

Nas infundat la 1 an si 2luni | Autor: andicu

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sugestii pt desfundarea nasului.
FIlip are 1 an si 2 luni, si desi mi s-a recomandat sa-i dat trat. homeopate, nu au efect dupa 4 zile. EL tot se chinuie sa respire si nu doarme bine noaptea .
Am incercat cu Vibrocil si n-a av8t efect. Exista vreun remediu mai bun si mai rapid??
ps,. cu batista bebelusului iese un adevarat scandal cand curatam nasul, desi nu prea are muci, mai mult e infundat. Si apropos, nu are nimic altceva!



Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!



Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Spray cu apa de mare ... Rhinomer parca se numea produsul. Ii va curata nasucul si e natural, nu afecteaza mucoasa nazala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

capsule cu karvol, puse pe batista noaptea;eventual apa de mare (nazomer), ser fiziologic;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna

a mai fost un subiect zilele trecute tot legat de un nasuc infundat, iti raspund ce i-am raspuns si celeilalte mamici :
baietelul meu a fost si el racit odata foarte tare si avea nasul extrem de infundat. noi am fost la o consultatie la un medic specialist ORL si el ne-a spus sa-i facem aerosoli, a zis ca de fiecare data cand il ia raceala sa-i facem cate o sedinta de aerosoli o data pe zi seara inainte de culcare timp de cateva zile. ne-a dat si o reteta cu ce solutii sa folosim si in ce cantitate. prin urmare, ne-am cumparat un aparat pt aerosoli si de fiecare data cand a racit si i s-a infundat nasul am facut ce ne-a zis dr. si a fost superbine. au un efect foarte bun, cel putin in cazul nostru, nu mai avem probleme cu nasul infundat si niciodata n-am folosit aspirator sa-i curat nasucul.
poate ar trebui sa cereti sfatul vreunui medic ORL in legatura cu aerosolii.
multa sanatate puiutului.


Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Andicu, medicul ORL ne-a recomandat sa ii curatam nasucul cu ser fiziologic, cate 2ml in fiecare nara in timp ce copilul sta intins pe spate, cu o seringa (trebuie impins lichidul mai cu forta). In esenta, mucozitatile ajung in gurita, copilul le inghite. Iar recomandarea medicului pediatru este sa folosim Sinupret pt fluidificarea secretiilor; este foarte bun mai ales daca copilul este mic si nu stie sa sufle nasul.

Noi avem o predispozitie in a face mucozitati abundente in nasuc; ni s-a intamplat sa nu il putem curata cu Batista Bebelusului (nu iesea nimic desi vedeam ca este infundat, pt ca mucozitatile erau prea profunde), nu ne spusese nimeni de cealalta varianta, si lucrurile s-au complicat cu o otita de care de abia am reusit sa scapam fara operatie de polipi.

Multa sanatate!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

In cadita in care-i faci baie toarna cateva picaturi de ulei esential de pin si de eucalipt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Si la noi tot sprayul cu apa de mare da cele mai bune rezultate.
Pt aspirat avem un tubulet pe care il putem folosi oricand foarte usor si a fost si ieftin. Nu prea ii place fetei, dar e rapid si eficient asa ca scapa repede :)Pt cine e interesat, se cheama NoseFrida, il gasiti imediat cu google in caz ca linkul e considerat reclama: http://www.nosefrida.com/
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andicu incearca RINONEF-T cate o picaturqa in fiecare nara de 3 ori pe zi timp de 5 zile face minuni.
Multa saanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pentru fluidizarea mucozitatilor cele mai bune sunt preparatele pe baza de ser fiziologic sau apa de mare, de preferat sub forma de spray sau cu pulverizator, astfel incat atunci cand sunt folosite lichidul sa ajunga in toate cavitatile nazale si sinusuri.
in general, copilul inghite mucozitatile astfel inmuiate, dar pentru curatarea profunda a nasucului este foarte buna si batista bebelusului - fetita mea face mare scandal, dar din cauza zgomotului produs de aspirator, nu de procedeul de aspirare propriu-zis care nu este deloc dureros
orice alt tip de picaturi (vibrocil, etc.) au in compozitie diversi cortizoni si alte chimicale, pe care nu este bine sa le administrati fara sfatul medicului si pe perioade lungi, pentru ca dau dependenta si nici nu-si mai fac efectul.
ar mai fi 2 posibilitati : ori atmosfera din casa e prea uscata, ori copilasul are o alergie la ceva din mediul inconjurator (ceva atat de banal, incat nu-ti poti da seama de prima data...)

Mergi la inceput