|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 2005
nou venit
Romania BUCURESTI
1 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
Trimis la: - 18/08/2008 : 15:24:13
|
Incearca sa-i ridici imunitatea si cu naturiste. Eu folosesc pentru puiul meu atunci cand e o perioada de viroze, gripe si chestii similare, tinctura de echinaceea, 15-20 picaturi/de doua ori pe zi, diluate in apa.
Copiii merita tot efortul nostru Robert, Sonia, Alex, Andrei, Ecaterina, Silviu,
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pity77
membru incepator
 Romania, BUCURESTI
157 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Tudorana
nou venit
 Romania,
94 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
witeflower
membru junior

Romania, medias
758 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 20/08/2008 : 00:16:08
|
2005, si noi am facut tratam pt imunitate, cu Broncho Vaxom - nu s-a cunoscut chiar imediat, ci dupa cateva luni...(mai mult, imediat dupa tratament a facut o draga de bronsita...La fel am patit si cu gelul de aloe, si inca de 2 ori! Deci si cu tratam astea pt imunitate, tb avut mare grija cand si cum le faci...).
Ce am mai facut noi : ne-am incapatanat sa nu mai administram antibiotice tari de la primele semne de rosu-n gat. Ba mai mult, amanam 1-3 zile, cat puteam, administrarea antibioticului. Nu am avut intotdeauna rezultatul asteptat. Uneori tot la cele tari ajungeam, dar incetul cu incetul organismul a inceput sa lupte.
Si, cu toate ca avem in continuare mare incredere in dr de la spital, care ne-a scos din situatii grele, pt rosu-n gat preferam sa mergem la dr de fam, cu care ne permitem sa "negociem" tratamentul (si care, de fapt, ne-a incurajat in incercarea noastra de a evita, pe cat posibil, antibioticele).
Pe de alta parte, dr de la spital ne-a lamurit ca pt a creste imunitatea, e nevoie periodic de suplimente de vitamine si minerale (in special vit C, A, E, D si min Ca, Fe, Mg). Desigur, ii facuse tot felul de analize inainte.
Si am mers la mare. Stiu ca multi parinti merg cu copiii si la salina.
Am reusit sa reducem mult de tot frecventa si gravitatea problemelor cu gatul - si dupa primul an de gradi (ca in primul an a fost dezastru...). Se pare ca imunitatea se mai intareste si odata cu varsta si cu intrarea in colectivitate.
Succes!
"Oamenii mari nu pricep niciodata singuri nimic. Si e obositor pentru copii sa le dea mereu lamuriri si explicatii" (A. Saint-Exupery, "Micul print")
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
| |
Subiect  |
|