site-uri cu haine

site-uri cu haine | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

Buna!
Puteti sa imi recomandati mai multe site-uri cu haine, preferabil romanesti, dar nu numai? Stiu doar yokko, TinaR, TaraFashion, NichiFashion. Vreau sa imi verific abilitatile de a alege ce haine mi se potrivesc si de a le trimite pe mail unui consultant vestimentar, inainte de a merge efectiv in magazine... ca sa nu cheltui banii pe haine nepotrivite... ca pana acum .
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

http://www.envy.ro/magazine
http://www.flo-jo.ro/language/ro.html
http://www.madame.ro/




Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Poti sa incerci si:

www.zara.com
www.mango.com

Nu sunt firme romanesti dar au magazine in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Poti incerca si asta:
http://www.doilei.ro/2007/05/25/catalog-quelle-quellecomro/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Zara si Mango au magazine in RO insa am intrat la ei pe site si nu aparem in lista lor ca si tara in care sa trimita comenzi...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Zara si Mango au magazine in RO insa am intrat la ei pe site si nu aparem in lista lor ca si tara in care sa trimita comenzi...





Nu cred sa fie o problema pentru Linda, din ce am inteles o interesa sa aiba site ca sa poata sa comunice mai usor cu consultantul ei, inainte sa mearga in magazine.

Oricum, Zara vinde pe net doar produsele Zara pentru casa deci nu haine, si asta doar in tarile in care are magazine Zara Home, iar Mango intr-adevar nu livreaza in Romania, insa selectia de produse vandute pe net este destul de redusa fata de colectia din magazine, asa ca nu are de ce sa ne para rau ca nu ne-au inclus si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Noi intre timp am fost in concediu si n-am mai intrat pe site. Sunt ok asa, fiindca eu vroiam in primul rand exemple de haine si in al doilea rind sa imi cumpar, adica nu cautam site-uri care sa livreze in Romania neaparat. Oricum, nu prea cumpar de pe internet haine ca eu am nevoie sa le pipai inainte.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

In ceea ce priveste cumparaturile online...
Eu doar ce am avut o experienta extrem de neplacuta cu cei de la Tarafashion ca nici acum nu pot sa-mi revin...:(
Sfatul meu: nu mai comandati haine de pe net!!! Nu se merita! Intr-adevar in afara de faptul ca trebuie sa le pipai, trebuie sa le VEZI CUM SUNT IN REALITATE!
De pilda, eu am comandat o rochie de la Tarafashion, pe site fotografia arata intr-un fel si ei imi trimit cu totul altceva. Le-am trimis chiar si o fotografie cu ce am primit care nu seamana deloc cu ce afiseaza ei pe site si cu toate astea nu vor sa recunoasca ca e vina lor. Este sfidator, mai ales cand ti se dau explicatii de genul ca "tehnic imprimeul a fost asezat nu stiu cum..." Si nu isi asuma nici un fel de responsabilitate. Preferi sa ramai pagubit (te costa de 3 ori curierul de ex.) si sa nu mai de-a face cu ei in viitor! Atentie mare cu cei de la Tarafashion!

Deci,. sunt atatea magazine...mergeti si alegeti-va haine de calitate si care sa va placa si folositi site-urile cu haine doar orientativ, ce tendinte mai sunt si cam ce se mai poarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Uite si aici http://www.hln.ro/
Au haine dragute si ti le trimit in 2 zile.


Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput