|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 larissa_79
membru senior

Romania bucuresti (BUCURESTI)
3933 Mesaje
4 Prieten(i) |
|
|
|
|
alinutza00
membru incepator
 Italy, milano
462 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
annablue
O mamica fericita

Romania
1073 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
alinutza00
membru incepator
 Italy, milano
462 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 31/07/2008 : 16:41:45
|
nu ca asta ar fi pb larisei, pana cand esti contagios, daca fetita e acum in a 3 zi de varicela cu siguranta nu va fi contagioasa si ii vor cadea toate crustele pana pe 23 august cand inteleg ca are bilete la mare, totusi nu pot sa inteleg de ce "parerile" doct sunt atat de diferite in privinta asta degeaba "Eu vin sa va spun ca la varicela esti contagios pana in momentul in care iti cad TOATE crustele..." atata timp cat mie de exemplu mi s a spus ca nu i adevarat si e doar "un mit popular" si nu de catre un doctor dintr un catun de la tara, ci de catre doctorii din unul din cele mai bune spitale din milano, lucru confirmat apoi si de altii.Citisem destule despre varicela in perioada respectiva, putini erau de acord cu ideea asta pe net, eu am intrebat si asta mi s a raspuns.Ma rog, n am de gand sa conving pe nimeni ca asa e,nu sunt sigura 100%.Cu siguranta nimeni nu s ar duce pe plaja cu un copil ce are inca bubite, cruste etc...nu numai ca poate exista riscul sa i imbolnaveasca pe altii, dar exista riscul de a se infecta etc.Iar daca a facut o forma mai agresiva(cum a avut david, ciuruit de sute de bubite pe tot corpul, in cap, urechi, nas, buze etc)nici nu mai conteaza daca mai e sau nu contagios dupa 5 zile, ca nu il poti scoate asa afara.Spre deosebire de toma care a avut cateva pe fata , mai multe pe spate si zona inghinala, intr o sapt si ceva nu se mai vedea nimic insa. Ca sa raspund totusi intrebarii larisei..raspunsul depinde de fiecare mama, eu m as duce, f atenta sa l creia o pauzasc bine cu 15 min inainte de a iesi din casa, tinut sub umbrela pe cat posibil, cu un tricou pe el cand nu face baita in mare, respectat orele, pana in 11AM, dupa 16.30 PM
alina david nazdravanul (11 mai 2004) si toma (20 ian 2007) http://community.webshots.com/user/alinutzza77
|
Editat de - alinutza00 on 31/07/2008 16:47:56 |
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
anca2705
membru incepator
 Romania,
110 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
annablue
O mamica fericita

Romania
1073 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
clarrice
membru incepator
 Romania,
444 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
corsge
membru incepator
 Romania,
189 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 01/08/2008 : 20:42:16
|
Of! Of! Si noi ne aflam in aceeasi situatie. Fetita noastra este in a sasea zi de varicela, dar o forma superusoara, Doamne ajuta! Adica a avut doar doua puncte mici pe fata, aproape insesizabile, doua-trei pe cap si multe pe burtica, cateva iarasi pe maini si picioruse. Sunt pe duca toate. Si noi avem bilet din 7 aug, la munte. Dupa ce l-am amanat, ca trebuia sa fim pe 3 aug. In cazul in care ar mai fi contagios (vor fi 14 zile incheiate), desi nu va mai avea bubite pana atunci , dupa cum se vede evolutia, si daca e sa ia totusi cineva varicela, perioada de incubatie este de 11-19 zile pana i se declanseaza, deci, acel cineva ar face varicela cam la finalul unui sejur sau chiar dupa, acasa. Ma gandesc si la asta, caci nu as vrea sa stric concediul nimanui. Mie imi este teama si pentru sanatatea copilului meu sa il expun la soare, la piscina hotelului. Stiu ca imunitatea e mai scazuta dupa astfel de boli, dar pana acum ne-a dovedit ca este un copil rezistent si, la munte, soarele e mai putin puternic pentru a pricinui arsuri. Ma rog la Dumnezeu si iau fetita cu noi. Vara de vara am avut examene peste examene, referate, studiu si iar studiu. Daca nu plec acum, simt ca o iau razna. Avem si o bunica alaturi, va merge cu noi. Sa speram ca vom face fata toti trei la un copil (sa nu intre in apa in primele zile). Multa sanatate!
Corsge
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|