|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 emma2006
membru incepator

Romania bucuresti (BUCURESTI)
131 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
Trimis la: - 27/07/2008 : 10:01:22
|
Eu am folosit Henna dar blond. La mine nu prea a prins,in sensul ca nu deschide culoarea, dar era si firesc, eu sunt satena spre blond, insa i-a dat parului niste reflexe f frumoase si parul straluceste dupa ce ma fac. Asa ca eu ma mai fac cu Henna chiar daca nu devin blonda. Pe negru cred insa ca prinde mai bine, ca nu trebuie sa iasa pigmentul natural, ca la blond ci il acopera pe cel natural. Eu as incerca, in locul tau, mai ales ca Henna se duce dupa cateva spalari. Asa ca daca nu ai mai fost bruneta, cred ca e chiar bine..in ipoteza in care nu o sa iti placa. Eu am folost Henna la tub, gata preparata, am auzit insa la fete ca Henna pudra ar fi mai tare..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
Trimis la: - 27/07/2008 : 17:37:52
|
Da, merita, cu prisosinta! Este ceva mai naturala decat altele, de fapt, 100% naturala, face parul sa straluceasca, distruge matreata, nu curge culoarea din par, rezista cam 1/2 de an...mai greu e sa o scoti din par, deci trebuie sa faci o alegere pe termen lung...eu am luat una indiana, foarte buna, de la plafar,mai buna decat cea turceasca. Trebuie sa fie cat mai proaspata, de curand ambalta, asta e secretul. Nu o sa iti para rau, crede-ma!
"sky is the limit!"
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|