Antihistaminicele si sarcina

Antihistaminicele si sarcina | Autor: andreea81

Link direct la acest mesaj

Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca administrarea antihistaminicelor un timp mai indelungat afecteaza in vreun fel viitoarea sarcina? Va multumesc!.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O viitoare sarcina sa fie afectata ?
Nu, nu cred.
Eu folosesc de muuulti ani antihistaminicele, inainte si dupa ce am nascut, n-am avut nicio problema cu bb. Pe mine alergia ma apuca in toiul verii, eram fuoarte gravidoasa, ba chiar am nascut, fara nicio problema. Dup`aia m-a lovit si conjuctivita alergica si tot tacamu`, la sfarsit de august, bine-nteles bb n-a avut nicio treaba.



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Ce bine, ce bine, ce bine!!!!!! Ca am o rinita pacatoasa, de stranut non stop, basca pe deasupra imi curge si nasul, de zici k-s bolnava...si am mai luat si peritol ca sa mai pun niste kile in plus,asa caaaaa, de aceea imi faceam probleme!!!! Multumesc, mamagiuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu iau Aerius, Claritine - sa nu ma sufoc, combinate, Fixonaze pt nas , pt ochi nu stiu cum se numesc picaturile, iar pt mancarimile dp maini si picioare dau cu mixtura de mentol



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Daaaaaa, cunosc si io minunatele pastile Claritine, Clarinase, Bronhovaxom, Peritol....noroc cu primele, cala ce rinita fac, nici sa vb nu mai pot, ma mananca gatul de mor, si stranut de 20 de ori...fara intrerupere, de ma doare si sternul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

anumite histaminice se pot administra si in sarcina, mie mi-au recomandat "Flonidan" sau inca ceva asemnator.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA


www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Prezentare farmaceutica:
Sirop (100 ml continand 40 mg clorhidrat de ciproheptadina). Tablete continand 4 mg clorhidrat de ciproheptadina.Indicatii: Urticarie acuta si cronica, boala serului, rinite vasomotorii si rinite alergice, eczeme, dermatite eczematoase, dermatite de contact, neurodermite, edem angioneurotic, intepaturi de insecte, sindrom carcinoid, migrene de origine vasculara, anorexie (anorexie nervoasa, anorexie idiopatica), ca tratament adjuvant in cursul bolilor debilitante (statusuri postinfectioase, convalescenta, boli cronice, hipertireoza).

Contraindicatii:
Glaucom, retentie urinara, sarcina
.Mod de administrare: Adulti: doza de inceput uzuala este de 12 mg pe zi (3 x 1 tableta sau 3 x1 lingurita de sirop). Urticarie cronica: 6 mg pe zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x 1 lingurita de sirop). Migrena acuta: 1 tableta sau 1 lingurita de sirop. Daca persista cefaleea doza poate fi repetata dupa 30 minute dar doza totala administrata in decurs de 4-6 ore nu trebuie sa depaseasca 8 mg Pentru tratamentul de intretinere 1 tableta x 3 pe zi. Anorexie: 1 tableta x 3 pe zi sau 1 lingurita sirop x 3/zi. Copii: intre 6 luni si 1 an se va administra numai in mod exceptional 0,4 mg/kg corp/zi; intre 3 si 6 ani se vor administra 6 mg/zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x1 lingurita sirop); intre 7 si 14 ani se vor administra 12 mg/zi (3 x 1 tableta sau 3 x 1 lingurita sirop). Copiii anorexici cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani pot fi tratati cu o doza de 6 mg/zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x 1 lingurita sirop). Doza poate fi crescuta pana la maximum 8 mg/zi.Efecte secundare: Somnolenta usoara si tranzitorie care de obicei nu necesita intreruperea tratamentului. Mai putin frecvent pot aparea: mucoasa bucala uscata, confuzie, ataxie, halucinatii vizuale, greata, rash cutanat, cefalee, agitatie.Interactiuni medicamentoase: Precautii in cazul asocierii cu analgezice si hipnotice (se potenteaza efectul).Precautii: Luand in considerare efectul sedativ caracteristic la inceputul tratamentului, este de dorit ca prima doza sa fie administrata dupa masa de seara. Se impune o atentie speciala in cazul administrarii la persoanele in varsta si la copii. La inceputul tratamentului – pentru o perioada care va fi apreciata individual - este interzisa conducerea vehiculelor si efectuarea unor operatiuni cu un risc ridicat de accidentare. Este interzisa consumarea alcoolului pe durata terapiei cu Peritol



Anya-Dumitra si Matei



oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput