Sangerari intre menstruatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
si eu am luna aceasta sangerari in ziua a 13 a , sigur nu sunt de la ovulatie pt ca fac tratament cu AC pt pregatire FIV ... nu stiu ce se intampla, nu mi s-a mai intamplat pana acum si ma sperie ca ma dereglez tocmai acum cand vreau sa incep inhibarea pt. fiv(z21).
Mentionez ca iau marvelon si e a doua luna de AC . In prima luna mi-a venit ciclu mai repede cu 3 zile iar luna asta nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costielena2 spune:

Buna, fetelor...

Ma alatur si eu voua si sper din tot sufletul sa ma ajutati...eu am nascut acum 1 an si luna aceasta (dupa ce am avut menstruatie normala) am avut niste scurgeri sangerii acum cateva zile, nu abundente...sicera sa fiu nu stiu despre ce ar putea fi vorba..trebuie sa mentionez ca inca alaptez pe bb ....intial am zis ca e vorba despre dereglari hormonale..dar o sa-mi fac programare la ginecolog sa vad ce ar putea fi...
astept parerile voastre
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

de sangerarea (pete maronii)inainte de ciclu eu am scapat cu zinnat si augmentin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Offf, simonia, zinnat si augumentin sunt antibiotice, care se prescriu uneori in boala inflamatorie pelvina care ar putea provoca sangerari. Ai luat asa de capul tau sau la prescriptia medicului dupa ce ai facut o lama si o antibiograma, care sa certifice o infectie cu germeni sensibili la cefuroxima (zinnat) sau amoxicilina+ ac. clavulanic (augumentin)?
Nu mai sfatui lumea sa ia antibiotice in caz de sangerari intermenstruale. Cauza sangerarilor intermenstruale (metroragii) variaza de la ovulatie pana la endometrioza, sensibilitate la contact sexual, boala inflamatorie pelvina (cu sau fara infectie) etc si tb investigata de un medic. Nu te supara pe mine..., dar nu e asa simplu sa recomanzi un medicament care daca nu este administrat corect, poate genera alte probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Offf, Amir, antibioticele se vand la farmacie pe baza retetei eliberate de un medic. normal ca faci o analiza. si medicul te orienteaza spre o analiza de secretie daca suspecteaza o endometrita, spre analize hormonale pentru dereglari hormonale, colposcopie pentru rana pe col, sau laparoscopie pentru endometrioza.
pe forum ne impartasim problemele si experientele noastre, nu stabilim diagnostice si eliberam retete. pentru asta, mergem la doctor. cine isi stabileste singur medicatia, o face pe raspunderea lui.
on line ne orientam doar, ne informam!
si antibioticul nu a facut asa rau nimanui –exceptand alergicii si tratamentele prelungite- . dupa interventiile chirurgicale, stomatologice, se da antibiotic preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss2109 spune:

Buna ziua fetelor
Am shi eu pb cu sangerare intre menstruatii, si mai mult...
Acu 3 sapt am inceput brusc sa ma simt rau, aveam burta balonata,dureri mari(ma trezeam noaptea plangand), si scurgeri anormale(alb-galbui-verzui, abundente). Am mers la medic,mi-a facut analize shi endo vaginal, in concluzie: am candidoza, uterul + anexe inflamate, foliculi pana la 7mm pe un ovar, shi un chist de 29mm pe celalalt ovar (am mai fost la medic acu 6 luni shi eram perfect sanatoasa).Mi-a prescris nishte ovule pt candidoza, pt chist anticonceptionale Yaz si pt dureri nishte supozitoare, fiindca durerile ar putea fi de la ovulatie. Nu m-am apucat de nimik, inafara de nishte supozitoare, care ishi faceau efectul doar cateva ore.
DE cand am fost la medic numai bine nu ma simt, ieri am inceput sa sangerez abundent,azi am dureri, iar pana la menstruatie mai am 5 zile.
Mentionez ca acu 2luni am luat un Postinor, shi am avut shi o perioada grea in viata mea in mai si iunie(a murit tata si am avut examen de licenta).
Asta-i toata povestea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

dragelor - va sfatuiesc si va rog sa luati foarte in serios aceste probleme cu sangerari intermenstuale - eu am trait acest cosmar 3 ani si am ramas cu sechele datorita diagnosticelor gresite si tratamentelor pe care lea-m urmat - pe scurt s-a pornit tot de la dezechilibru hormonal -am luat zeci de pasile care mia-u afcut mai mult rau fara sa trateze cauza ci doar sporadic - efectul , dupa care am fost diagnosticata cu " suspect hemofilie" la 21 ani- am facut o groaza de analize la Fundeni, nu aveam nimic de genul acesta, am laut 1 an si ceva de zile Orgametil - care opreste ovulatie, menstruatie , tot ..... In final s-a dovedit a fi o cauza locala - intr-un final mi-au facut si histeroscopia de care as fi avut nevoie... va doresc multa sanatate.
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marry_c87 spune:

Buna fetelor! Sunt noua pe acest forum si as dori sa aflu unele raspunsuri din partea celor care s-au confruntat cu problema sangerarilor intre menstruatii.De aproape 1 an ma confrunt cu aceasta problema si nu am depistat cauza,la analizele facute de catre med. ginec. a iesit o micoza pt care mi s-a recomandat tratament cu flucovim capsule si lomexin ovule,numai k in urma administrari de lomexin ovule am inceput sa am sangerari cu cheaguri de cul. inchisa si o ushoara jena,aceste sangerari durand de aproximativ 5 zile.Ma aflu la jumatatea perioadei dintre menstruatii(cu aproximatie).S-a mai intamplat si in trecut dar nu a durat atat de mult.Am uter normal,ovare normale,col sanatos.....care ar putea fi problema.Am uitat sa precizez k anul trecut am avut o micutza ana pe col pe care am cauterizat-o cu laser-ul,iar acum nu se mai cunoaste absolut nimic,medicul spunand ca am col 'perfect sanatos'.Nu am fost nic. insarcinata,nu am luat anticonceptionale,nu am avorturi.Igiena intima o realizez cu gelul Lactacyd la exterior,e vreo problema asta?Astept un raspuns cat mai curand. VA MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

M-am confruntat cu sangerari intermenstruale cam un an si jumatate, toate analizele bune, eco curat, fara chisturi,endometrioza,etc, PAPS perfect ... iar cauza am aflat-o de-abia la biopsia de endometru : hiperplazie endometriala , adica o ingrosare anormala a endometrului, care il facea mai friabil si predispunea la sangerari.



"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:

2)mai incearca un alt doctor, vad ca e chiar o moda cu aberatia asta de a recomanda progesteron din ziua 15 pana in ziua 25. progesteronul se ia numai dupa confirmarea ecografica a ovulatiei altfel e o mare porcarie. organismul femei nu este ceas elvetian si nu trebuie sa presupuna doctorul tau ca ovulezi fix in ziua 14. daca cumva ai o ovulatie mai tarzie, adica foliculul nu a apucat sa se sparga pana in ziua 15 cand incepi tratamentul, adio shase de a mai ovula si automat adio shanse de bb.





Sa facem o campanie pe tema asta, poate citesc si medicii !!!!!!!! Si eu sunt satula de cat de batuti in cap pot fi medicii astia si cu cata incapatanare dau ei din Z15 progesteron ! Oare astia nu sunt in pas cu evolutia medicinii ? Azi cand poti depista cu precizie ovulatia ????
Doamneeee, cat de incompetenti sunt !!!!!!!

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

Mergi la inceput