FIV in Austria

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele,

Kitta, imi poti da adresa hotelului de care spui tu? Au si pagina de net?

Pisix, sotul meu nu are FSH mare, dintre analize la doua din ele are prolactina marita, in schimb la ultima o are normala si la toate are testosteronul mic. Cei de la Wunschbaby mi-au recomandat Profertil.
Acuma el face tratament cu Multi Maca si pro6 de la FLP, Tribulus Terestris de la ProNatura, Omega 3, Napraznic si de azi ii dau si Acid folic cu B-uri de la Dopler, de care iau si eu de vreo 2 luni.
Nu i-am facut nici o spermograma de cand ia naturistele, poate avem o surpriza placuta cand mergem in Austria si ii fac spermograma, sa avem o "colecta" buna.

Pana la urma cred ca mergem cu masina, ca sa putem sa ne oprim la Szeged sa luam medicamentele. Aveti idee la ce farmacie in Szeged pot sa ma duc "la sigur"? Daca ati avea si adresa ca sa o pun pe gps ar fi suuper.
Doamne, ce emotii am, nu mai pot, deja nu ma mai pot concentra la nimic. Nu imi vine sa cred ca m-am hotarat, voi m-ati ajutat mult! Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, eu am stat in ianuarie la Etap hotel in Viena, nu mai stiu exact dar am platit in jur de 60 E camera pe noapte, fara mic dejun si am platit separat parcarea subterana. Se afla in apropierea unei statii de metrou, dar nu stiu sa va spun cat este de aproape de clinica. Sper sa va fie de folos.
http://www.etaphotel.com/etaphotel/fichehotel/gb/etp/3706/fiche_hotel.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Poate ne bagam si noi la o mega intalnire prin Austria.
Am scris la cateva dintre clinicile postate de voi, acum asteptam raspunsuri. Am eliminat definitiv varianta cu Romania pentru primul FIV.
Eu sper sa scapam cu un singur drum (desi sunt sigura ca cei de la Wunschbaby or sa doreasca si consultatie inainte din ce inteleg de la voi).
Daca este dupa planul nostru, prin a doua jumatate a lui august am vrea sa se intample FIV.
Dar ramane de vazut si ce zic dr si cum ies rezultatele la analize, caci pentru noi e prima oara si nu avem prea multe analize recente facute.

Pt OATS severa, sotul a primit un tratament pentru 3 luni, pe care sincer, nu l-am mai gasit pe nici un forum. Personal, nu cred ca s-au remarcat imbunatatiri spectaculoase dupa prima runda de 3 luni. Medicul (urolog) insista sa continue tratamentul inca 3 luni... o sa vedem...

P.S. Da, pot sa va confirm si eu ca in iulie nu mai nici un EURO, ca sotul e microbist...inrait...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Intru si eu dupa un car de vreme sa vad ce mai fac fetele curajoase, si ce vad: subiect FIV in Austria! Bravo fetele, ma bucur ca v-ati orientat in directia asta: nu veti regreta din nici un punct de vedere, sunt sigura!

Si pentru ca se discuta subiectul cazarii, in cazul in care ati optat pentru Wunschbaby, va recomand Parkhotel Schönbrunn (www.booking.com)- este la doi pasi de clinica, vis a vis de Schonbrunn si gradina zoologica, iar cazarea e in jur de 90 EURO/noapte. Pe de alta parte, transportul in comun (pentru ca nu va recomand sa va plimbati cu masina in Viena - parcarea e infiorator de scumpa) e foarte bine organizat, asa ca nu-i problema mare oriunde ati sta in Viena! Orientati-va totusi spre zona de vest a orasului - acolo e clinica!

Un alt site pe care am zabovit noi inainte de a ne face rezervarile este www.apartment.at - aici gasiti apartamente de inchiriat, unele la preturi foarte bune!

Daca mai aveti alte intrebari - si stiu ca aveti - va raspund cu cel mai mare drag (daca stiu )! Eu am fost destul de prinsa in ultima vreme - anul trecut in septembrie, ca sa-mi abat gandurile de la proiectul BB m-am apucat de un MBA si acum, in loc sa fiu calma si linistita cum ii sade bine unei burtici de 11s, sunt in plina sesiune. Asa ca sper ca o sa-mi iertati un oarecare delay in raspunsuri!
Va imbratiesz cu multa dragoste si va doresc mult noroc in vara asta!

Madalina 11+
si

Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Madutz, Madutz, de cand te-astept pe aici! Povesteste-ne si noua despre fivul tau, cum a decurs totul acolo, preturi, ce proceduri ai facut, sa ne creasca si noua moralul putin!
Te pup si asteptam povestea ta, sa ai parte de o sarcina super-usoara si sa ne aduci vesti despre bebe!

Fetele, am trecut pe prima pagina reusitele si programarile pentru fiv si consultatii, sa-mi spuneti daca ceva nu e in regula sau am uitat ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by Pisik06
Pana la urma cred ca mergem cu masina, ca sa putem sa ne oprim la Szeged sa luam medicamentele. Aveti idee la ce farmacie in Szeged pot sa ma duc "la sigur"? Daca ati avea si adresa ca sa o pun pe gps ar fi suuper.


Farmacia din Szeged de unde am cumparat tot tratamentul pt fiv Kabay Patika , adresa : Tisza Lajos krt. 95, tel. 0036 62 420 763, 550995, programul este de L-V 7,30-19,30 si S: 8-13
Insa ei dau doar pe baza de reteta - de obicei de la clinica locala Kaali, insa banuiesc ca nu va fi o problema daca reteta e din Austria.
Ei stau f prost cu engleza, ca ai putea sa dai un tel, dar poti incerca poate nimeresti totusi pe cineva care stie engleza.
Mai sunt si alte farmacii in Szeged, in centru, pe o strada numai cu magazine, care duce la un parc mare si la primarie, dar nu stiu cum se numeste strada, dar cand vei ajunge acolo o vei gasi sigur.

Mult succes tuturor fetelor care veti porni pe acest drum!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

HAI ROMANIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Poate va e de folos informatia, un prieten a mers cu reteta tradusa in germana la farmacia Kabay din Szeged si nu i-au eliberat medicamentele decat cu reteta de la clinica Kaali (am inteles ca ei apartin de Kaali). In fine, nu stiu care e treaba dar desi el s-a dus la Kaali si a obtinut de la dr.Zadori reteta, totusi cei de la farmacie au spus ca nu au in stoc toate cantitatea (era vorba de 20 fiole progesteron) si ca nu-i elibereaza o cantitate mai mica decat cea de pe reteta... mie mi s-a parut foarte ciudata situatia, mai ales ca amicul meu a tinut cu tot dinadinsul sa-mi faca acest serviciu...
Poate la alte farmacii din Szeged au alta atitudine, KITTA parca tu ai cumparat medicamentele din Szeged? Sau intentionezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cred ca au fost probleme cu farmacia Kabay din cauza ca era vorba de progesteron injectabil, pe care ei nu il elibereaza decat pacientelor clinicii Kaali, pentru ca au fost si probleme cand nu au avut suficient pe stoc. Mai nou, nu se mai da progesteron inj nici la clinica Kaali cum se dadea in calitate de tratament de sustinere, ci se da doar in ziua punctiei.
Insa pt tratamentul de stimulare obisnuit nu cred sa fie astfel de probleme.

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

HAI ROMANIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Multumesc mult pentru gandurile bune, Avalon! Abia astept sa vin cu noutati despre bebe – saptamana viitoare avem ecografia de 12 saptamani !

Cat despre FIV-ul nostru, cam asa a fost: noi ne incadram la “minunata” categorie de infertilitate inexplicabila : ovulatie ceas, hormonale ok, spermograma beton, bebe ioc! Cam din 2005 incepusem foarte serios investigatiile: analize de tot felul, HSG, laparo si trecusem la actiune: monitorizari, CSD, stimulari si in final 3 inseminari. Din pacate fara nici un rezultat.
Prima intalnire cu Wunschbaby, respectiv prof. Feichtinger , a fost in jur de 3 februarie, cand am analizat impreuna istoricul nostru medical si am stabilit schema de tratament. Eram chiar la ovulatie, asa ca am facut si un eco transvaginal, care ne-a confirmat, spre “disperarea” noastra, ca ovulam ca la carte. Pentru ca imediat dupa vizita plecam in concediu la ski, la Ischgl, replica lui Feichtinger a fost: “incepem tratamentul in 18 februarie, daca nu cumva va intoarceti 3 de la ski”! Bucurie mare, sperante foarte mari din nou, vacanta de vis, si da-i, si lupta, dar … in 15 februarie ne intorceam tot doi in Romania. Prima consultatie a fost 700 EURO, asta pentru ca noi nu aveam toate analizele (Chlamidya, spermocultura, anticorpi nu stiu de care si alte cateva care au trebuit facute atunci) – e bine asadar sa te duci cu tot pachetul de analize - noi asa am facut, dar tot ne-au scapat cateva!

In 18.02 am inceput tratamentul – anticonceptionale Cileste pentru o luna, dupa care o stimulare relativ usoara timp de 1 saptamana cu Clomiphen, Gonal F si Luveris. In paralel am mai luat Aprednislon (prednisolone) si Femibion (vitamine & minerale). Medicamentele le-am luat din Austria – preturile sunt similare si in plus Aprednislon si Femibion nu se gasesc in Romania.

Am revenit in Viena pe 31 martie, dupa o luna de anticonceptionale si o saptamana de stimulare (cam in ziua 9 a CM urmator) si a fost nevoie sa mai stam 10 zile (initial previzionasem o saptamana)!
Pana pe 3.04, cand a fost punctia, am facut monitorizari zilnic - am avut 8 foliculi maturi, toti pe ovarul drept din care au rezultat 4 ovocite de calitate. S-a fecundat unul singur (de aceea il cheama Nemo ) pe care l-am transferat in burtica cu mare grija si drag pe 7.04. La embriotransfer a asistat si sotul meu – a fost un moment foarte emotionant!
Pe 08.04 am plecat inapoi in Romania, cu masina. Pe 18 aprilie am facut BHCG care a confirmat o sarcina de 2 saptamani .
La 8 saptamani de sarcina am vazut inimioara ”bataioasa” – acum mai avem un pic si implinim 12 saptamani, si gandul ne e numai la viitoarea “intalnire”. In fiecare seara multumim Domnului pentru minunea noastra si ne rugam sa fim sanatosi si sa venim pe lume nici mai devreme, nici mai tarziu ci numa’ atunci cand trebuie, ca totul sa fie bine !
Si-am incalecat pe o sa, si am spus povestea asa … cu un mare drag, pentru voi toate ! Va doresc tot binele din lume si astept vesti bune cat de curand!

Madalina 11+
si

Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

A, stiam eu c-am uitat ceva: procedura in sine a fost 3650 EURO, a fost FIV simplu, fara ICSI. Pretul ne-a fost comunicat inca de la prima intalnire, pe 3 februarie. In plus, inainte si dupa embriotransfer, am facut cate 20 minute de acupunctura (ajuta la implantare). Asta a ridicat costul total al procedurii la 4000 EURO (fara tratamentul medicamentos, care a fost in jur de 800 EURO)!
Madalina 11+
si

Nemo

Mergi la inceput