Carnea de vitel de lapte (vitel de 2-3 luni)

Carnea de vitel de lapte (vitel de 2-3 luni) | Autor: alxvsl

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare: este TOXICA carnea de vitel de lapte pentru copii? Sunt destul de confuza si as aprecia raspunsurile altor mamici!!!

Multumesc anticipat!

Vlt

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu vad de ce ar fi. depinde totusi de ce varsta are copilul.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

este toxica pentru oricine, nu doar pt copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

uite ce am gasit la o googaleala
".... carnea care provine de la animale tinere (miel, ied, vitel, purcel de lapte) este mai greu de digerat, din cauza purinelor, reziduuri metabolice toxice pentru organismul uman. Aceast#259; carne poate fi periculoas#259; pentru persoanele cu hiperuricemie (crestere a nivelului de acid uric in sange, care provoaca guta si calculii biliari). Pentru a fi eliminate purinele, cand se pregatesc ciorbele, carnea nu se pune de la inceput in apa, ci abia atunci cand a dat in clocot...."
nu m-am gandit niciodata pana acum ca poate sa fie toxica... bine ca nu le-am dat vitelush de lapte...dar poate printre "vita" care le-am dat-o a mai fost si de lapte...cine stie...


monica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

no fi mai toxica decat sumedenia de E-uri din alimentele ce le consumam zilnic....

e foarte gustoasa....preferata mea iese o tocanita de-ti bati copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

una e sa fie mai greu de digerat, alta sa fie toxica.
toxic prin definitie inseamna nociv pentur organism, care da probleme metabolice, etc.
asa ca asocierea de termeni nu este adevarata in acest caz.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu am citat ce am gasit "rau" despre aceasta carne, astept cu interes sa ascult si alte pareri, nu doar ca e toxica ci si de ce
si eu folosesc carnea de vita, pui, curcan...cel mai mult atat in alimentatia noastra cat si a celor mici.

monica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hai ca ma speriasem. Tocmai ce-am mancat niste vitel de lapte. Astept detalii...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am lucrat 6 ani la o firma italiana ce crestea vitei ,inclusiv "vitei de lapte" . Astia erau cei mai scumpi,cei mai cautati ... cel putin in Italia,ca acolo ii exportau. Nici vorba sa fie carnea toxica. Mie una nici greu de digerat nu mi s-a parut,dar nici nu pot zice ca am mancat cantitati industriale ... Nu stiu daca are vreo importanta,dar precizez ca astia erau hraniti cu lapte ... praf Oricum nu depaseau 2-3 luni ,deci tot la animale foarte tinere se incadreaza.


MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput