Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonica_G spune:

Buna mamici si gravidutze,

Eu am nascut acum 3 saptamani si cateva zile la spitalul Euroclinic, cu doctorita Enache Carmen si am fost foarte multumita. Tot ea mi-a urmarit si sarcina, iar costul analizelor a fost in jur de 2000 RON. Acolo totul se plateste pe baza facturilor emise, deci n-a fost nevoie sa bag bani in nici un buzunar. Cat despre nastere, n-am cuvinte sa descriu profesionalismul si modul in care personalul spitalului s-a purtat cu mine. Am nascut normal, iar bebe a avut 3,850 kg, deci a fost destul de greu. Travaliul n-a decurs tocmai ca la carte; a fost nevoie de ceva imbolduri si a durat cam 16 ore toata treaba. Daca nu as fi fost tratata cu atata atentie, nu stiu daca reuseam. Dupa nasterea efectiv epuizanta (a fost extrem de grea expulzia), intr-o jumatate de ora eram in picioare. Desi am avut si epiziotomie, nu am avut nevoie de nici un colac. M-am refacut imediat si fara complicatii si dureri. In concluzie, sunt perfect multumita de serviciile spitalului, iar d-na dr. Enache e de nota 20 din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcepf spune:

Salut dragelor,

Nu mai stiu daca am postat aici despre nasterea baiatului meu la Giulesti.Ma gandesc ca va poate fi de folos.Tin minte ca am pus diverse intrebari inainet de nastere dar nu mai stiu daca am spus dupa aia cum a fost la mine.

Am nascut la Giulesti, doc marinescu, spital ok.As mai naste acolo inca o data. Multi medici competenti acolo..si personal bine instruit.Nu se uita la tine nimeni urat daca nu dai bani....ma rog...am avut un mci onflict cu o tipa asistenat al neonato si cu tipa aia de la vestiar..dar astea sunt lucruri minore.Moasa, doctorul cu car enasti, ajutorul domnului doctor, asistenetle care iti fac toaleta dupa nastere sunt super ok...am dat si bani..dar numai dupa ce am terminat totul. Am stat in salon cu mai mulet paturi, fara baie in camera, numai chiuveta.asta este cam neplacut.dar nu sti ude ce nu tin minte experienta ast ca pe ceva neplacut..poate si din aczua ca eram ft fericita ca am nascut si ca totul a decurs ft bine.
Eu recomanda spitalul Giulesti si pe dnul doc Marinescu Bogdan..la fel pe Puia...Ion Ionut...ce mai..ii sitit..am avzut ca se vorbest edestul depsre ei pe formuluri.Eu am si lucrat cu ei..am avut mai mulet probleme de fertilitate.
Va pup



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divaaa spune:

Salutare!

Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru si ma bazez pe el!
Va rog sa-mi recomandati un medic ginacolog pt monitorizare si nastere care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa fie DISPONIBIL si DERANJABIL (asta insemnand o disponibilitate mai mare ..cu nr. de tel, cu posibilitatea de a fi contactat la orice ora....{evident nu il voi deranja pt tampenii sau fleacuri)
2. Sa fie PROFESIONIST (starea sanatatii mele este mai pecara, suferind niste interventii chirurgicale recente, cu abdomen cusut peste 40 cm, s.a.m.d)
3. Sa fie COMUNICATIV (sa imi comunice de fiecare data care este starea sarcinii, cu bune si rele cu tot ce trebuie sa fac, sa mananc sa evit, sa nu evit....etc)

Va rog frumos ajutati-ma! daca ati avut un medic asa, recomandati-mi-l prin reply sau private message.
Am incredere in judecata voastra si astept niste nominalizari bune de la voi! Multumesc!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Divaa, daca mai est valabil iti recomand cu caldura dr. PAna de la spital Filantropia , iti trimit daca vrei pe PM nr lui personal.AM nascut acum un an si am fost foarte multumita de felul cum comunica si cat de om poate sa fie.

bafta

am vazut ca esti di pitesti , dupa ce am trimis mesajul.



Giani .. Mamica de ANDREI ,....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annavq spune:

Buna


Pentru kiki78, si eu voi naste tot la Sf. Pantelimon, dar cu alt medic. Am cautat so eu pe mai multe forumuri ceva despre spitla sau despre medicul meu si tin sa-ti spun ca nu prea sunt detalii despre nici unul. Cel putin eu nu am gasit. Te rog dupa ce nasti sa pui impresiile tale pe acest forum pentru a putea ajuta si tu pe alte mamici care urmeaza sa nasca acolo. Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

annavq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy2526 spune:

diva - ti o recomand pe doamna doctor Rodica Cristian de la spitalul Elias. Este o persona foarte calda si comunicativa, acorda suficient timp fiecarei gravida in parte, raspunde la toate intrebarile si explica tot pe intelesul tuturor.Sarcina si nastere usoara iti doresc

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy2526 spune:

Anna - despre medicul tau nu iti pot spune nimic, in schimb am o prietena care a nascut acum 2 saptamani la spitalul Pantelimon si este foarte dezamagita de conditiile de acolo. Pot spune chiar ca a ramas traumatizata datorita acestui spital. Nu exista nici un fel de conditii, baile si saloanele arata jalnic,lipsa totala a curateniei.A fost nevoita sa si aduca de acasa perna lenjerie de pat si patura, la fel si pt bebe - lenjerie si paturica. Bebe a stat cu ea in camera intr un patut stil incubator aflat intr o stare deplorabila.Asistentele te trateaza urat indiferent daca le dai sau nu ceva..tipa,se rastesc si nu te ajuta cu nimic. Aproape a pierdut laptele deoarece a intrat intr o stare de despresie foarte mare. I au lasat copilul in camera si nimeni nu a mai venit sa vada daca se descurca cu el sau nu.Fiind prima nastere nu stia foarte multe lucruri, copilul plangea de foame iar ea nu putea sa alapteze si asa mai departe. Asistentele sunt foarte greu de gasit ,in cazul in care le gasesti si le rogi ceva te reped si iti raspund rastit.Nu stiu ce altceva as mai putea sa iti spun..sper doar ca nu te am speriat prea tare..in urma celor traite de prietena mea la acest spital nu as recomanda nimanui sa nasca acolo.Sper ca tu sa ai mai mult noroc si sa nu traiesti aceiasi experienta pe care a trait o ea. Nastere usoara iti doresc

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

eu nu am deloc o parere buna despre aceasta dr CRISTIAN RODICA.
am ajuns la ea acum 2 ani,insarcinata fiind.nu exista intimitate absolut deloc, te baga in cabinet cu inca vreo 7 femei,nu sta la discutii sa te lamureasca in problemele pe care le ai...
mie mi se oprise sarcina in evolutie la 9 saptamani,iar ea descoperise,insa nu stia sa citeasca ecografia fiindca imi spusese ca nu exista embrion.si pe langa asta mai mi-a spus"sa vi sa-ti scot MIZERIA asta de aici"
acea MIZERIE cum o numea ea era defapt copilul meu,mult dorit.nu am auzit un IMI PARE RAU de la ea...am plecat cu inima zdrobita de acolo si de fiecare data cand m-am dus la ea cotizam cu bani.
binenteles ca nu am acceptat ceea ce-mi spusese si in aceeasi zi mai m-am dus la 2 medici si mi-au confirmat ca sarcina era oprita in evolutie,dar si existenta embrionului...nu ce spunea ea ca nu ar exista.
eu va sfatuiesc sa va feriti de aceasta dr,care pare o mielusica la prima vedere,dar nu are pic de suflet cu gravidele si pe langa asta mai e si o incompetenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

dcepf, nu te contrazic in legatura cu doctorul Puia, insa postez povestea a doua experiente cu el.

Prima, mama mea, acum 10 ani. Operatie de ruptura de perineu. A facut mama operatia, tata i-a dat cam dublul tarifului de la vremea aceea, iar dr. nici macar nu a vizitat-o pe mama in salon, nu a chemat-o la consultatie, si-a desemnat rezidentul s-o faca. Nu a fost deloc disponibil pentru ea, iar operatia a fost un esec. Trebuie s-o repete.

A doua experienta, verisoara unei prietene. Operatie banala de fibrom. S-a facut operatia, toate bune. Acum ceva vreme femeia merge la ecografie si ecografista constata ca femeia nu mai are uter! Dr. Puia, odata cu fibromul, i-a scos si uterul, fara sa-i spuna! La menopauza fiind, femeia nu si-a putut da seama inainte de ecografie. Acum vrea sa-l dea in judecata pe dr. Puia.

Asta, ca simpla atentionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

doamne dumnezeule,te duci sa te operezi de fibrom si te terezesti ca-ti scoate si uterul si nici macar nu ti se spune...
va dati seama daca era o femeie tanara,fara copii?
ma gandesc ca intr-adevar,s-o fi pornit o hemoragie,ceva ce nu s-a putut controla si a trebuit sa i se scoata si uterul dar datoria medicului era sa spuna pacientei ce s-a intamplat.probabil faptul ca i-a ascuns acest lucru arata ca medicul sigur a facut o gresala,alta explicatie nu vad...

Mergi la inceput