Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaaelena spune:

Buna ziua,

Stimate Doamne,

M-am abonat la acest site , pentru a va informa si sa puneti in balanta toate informatiile, pentru a stii la care medic ginecoloc sa mergeti atunci cand este vorba de consult, sarcina s.a.m.d . Am trait o experienta groaznica datorita incompetentie unui medic si anume CORNEA VALERIU, care isi desfasoara "activitatea"atat in cadrul clinicii Sanador -Victoriei cat si la Spitalul Polizu Bucuresti.Dorind sa raman insarcinata , in prealabil luni de zile atat eu cat si viitorul tatic ne-am facut toate analizele si investigatiile necesare. Fiind nemultumita de toti medicii pe la care am perindat am ajuns si la numitul doctor, care repet , dupa parerea mea, este UN INCOMPETENT; Si-a dat cu parerea ca trebuie sa fac Histerosalpingografia( eventuala desfundare a trompelor), desi erau doar doua luni de cand incercam sa raman insarcinata. Mergand in a 10-zi de la ultima menstra cand stiam in urma documentarii ca se poate face, dar stimabilul doctor m-a pus sub tratament de 5 zile pentru a preveni o eventuala infectie. Zis si facut, a urmat weekendul si uita-ma in a 19-a zi(cand mi-au facut programare dupa disponibilitatea lor) ,cand trebuia se fac histerosalpignografia , desi i-am subliniat in nenumarate randuri ,ca totusi nu este mai bine sa asteptam pana urmatoarea luna??? Si cum s-a simtit jignit , mi-a reprosat ca imi perimt sa fac aceasta afirmatie, ca stie dansul ce este mai bine, ...Uite-ma ca am facut si minunata interventie...PESTE SARCINA!!!!!!!! Atentie , eu deja aveam sarcina de o saptamana.Analize, investigatii, ecografii 3D, stres, nervi, spaima..am reusit sa duc sarcina pana la a 8 -a, saptamana cand datorita radiatiilor la care am fost supusa in urma Histerosalpingografiei embrionul a incetat a se mai dezvolta.. Cand m-am dus la el, cu o foarte mara nepasare mi-a spus ca da, este vina lui, dar ca se mai intampla...si ca isi cere scuze!!!!
Foarte dureros, fiind la prima sarcina si chiuretaj, mai ales ca a trebuit sa-l fac din nesimtirea, si lipsa de profesionalism cu care se lucreaza la noi in tara. Atentie asadar fetelor, aveti grija de voi , sanatatea voastra si a bebelusilor vostri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maylin spune:

buna as dori si eu detalii despre tarifele prestate de dr ediz sunt insarcinata in 32 saptamani si v-oi naste cu dansul.multumesc.multa sanatate tie si lu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra85 spune:

buna mamici sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc cu dr.DELIA GRADINARU de la municipal .Este cineva care a nascut de curand cu dansa sa-mi dea si mie mai multe informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Buna,

Fetelor eu vreau sa nasc la Clinica Eva, am aflat insa, ca ei sunt adeptii cezarienei. Eu as vrea sa nasc in apa si am luat in calcul 2 clinici unde as putea naste: Eva din BV si Isis din C-ta.

La Eva costa 2200 RON la Isis 1000 euro. Buna diferenta este de cam 2000 lei insa am auzit asa cum ziceam ca la Eva se ajunge la cezariana. Adica eu ma duc acolo sa nasc in apa si ma trezesc cu cezariana? Nu vreau merci. Insa daca medicul de acolo o sa zica cine stie ce, gen: daca nu faci acum cezariana moare copilul...etc te obliga sa faci cezariana, ptr ca nu au cum sa stii daca este sau nu real.

De asemenea as vrae sa stiu daca la Eva se sustine alaptarea (daca mamele sunt ajutate in acest sens), daca copilul dupa nastere sta cu tine in camera si daca dupa nastere iti este pus pe piept ptr primul contact, lucrurile astea sunt f importante ptr mine.

Stiu sigur ca la Isis se sustine alaptarea, mamele sunt ajutate in acest sens si se face contactul mama-copil imediat dupa nastere.

Va rog, mamicile care stiu, sa-mi raspundeti la intrebarile mele. Nu as vrea sa nasc la Eva daca nu indeplineste criteriile mele chiar daca as plati cu 2000 ROn in plus la Isis.

Eu sunt din Bucuresti asa ca ma duc la Eva sau Isis strict pentru nastere in apa, cezariana stie sa faca tot medicul, adica daca-i vb de cezariana nasc in Buc la stat si gata.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanamami_16

Buna tuturor mamicilor de pe acest forum.Eu sunt nou pe aici.
Cu multa rabdare am parcurs aprox. 30 de pagini din 106 ale acestui subiect si am ras si-am si plans la povestile uimitoare pe care le-ati trait voi.

Sunt o mamica tanara, am 22 de ani si tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 3 saptamani. Asadar am pornit in cautare de doctori si maternitati.
Eu am trait o experienta ingrozitoare la Maternitatea Cantacuzino si nu recomand nimanui sa nasca acolo. totul lasa de dorit in acel spital.
Am citit multe lucruri bune despre dr-ul Ion Ionut de la Giulesti. Mi-ar fi de mare ajutor sa aflu mai multe de detalii despre acest medic, dar si despre spital si asistente.
In mod cert as vrea sa stiu si care sunt "tarifele" acolo.

va salut



Eu am nascut in februarie la Giulesti, dar cu dr. Anca Moisa. Am fost multumita de conditii, dar eu am stat intr-o "rezerva". Era un salon cu 4 paturi, dar n-am fost decat 3 persoane in salon; a fost foarte curat, cald, mancarea habar n-am, ca n-am stat decat o zi (am nascut miercuri seara si vineri dimineata am plecat acasa. Am dat la dr. 600 lei nastere naturala, 300 lei la anestezist (cu epidurala, 50 lei neonatalog si cate 5 lei la asistente la toaletare. Asistentele sunt cam acre, dar eu n-am prea avut treaba cu ele, ca n-au fost probleme la mine, nici la bebe. Iti doresc o sarcina usoara in continuare si o nastere cat mai usoara!




din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai


cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi


O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod


AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayat

Buna! eu sunt o viitoare mamica de baietel, si abea astept luna decembrie (DPN 25 Dec)cand bebe se va neaste la maternitatea giulesti.as dori sa stiu pareri despre aceasta maternitate, si eventual daca stie cineva cam care ar fi tarifele practicate?.....Va multumesc anticipat, si va doresc toate cele bune!

maya


Buna! Eu am nascut in februarie la Giulesti. Am avut norocul sa nimeresc intr-un salon cu doar 4 paturi, din care 3 folosite. A fost foarte curat, dar asta probabil din cauza ca am fost doar 3. Venea o tanti sa ia gunoiul dimineata si seara, si de fiecare data era plin cosul... In salon era cald (mie imi era cam teama de frig, ca-s mai friguroasa din fire, dar a fost chiar bine). Tarifele - 600 lei la dr (nastere naturala), 300 lei anestezist (cu epidurala), 50 lei neonatolog si cate 5 lei la asistente la toaletare.
O sarcina usoara in continuare si o nastere la fel!




din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai


cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi


O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod


AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_p75 spune:

Buna ziua, tuturor mamicilor..Sunt o proaspata mamica de 2 luni a unei stelute, pe nume Miruna.Am nascut in Italia..Poate o sa spuneti ca sunt o norocoasa...E adevarat,dar numai dintr'un anumit punct de vedere..spitalul era f curat si dotat..iar serviciile GRATIIIIS!!!In schimb, partea cea mai urata a fost personalul..care lasa de dorit...M'au chinuit ca pe un caine cu un travaliu infernal de 36 de ore in conditiile in care fata avea cordonul infasurat de 4 ori in jurul gatului..ceea ce inseamna ca risca sa se sugrume!!Mi s'a facut monitorizare, m'au supravegheat si cu ecograful...N'au fost in stare sa vada cum avea fata cordonul infasurat...Urletele mele i'au disperat asa de tare incat au decis sa'mi faca cezariana.Am fost operata de directorul departamentului de ginecologie...A fost socat cand a vazut cum era fata incolacita cu cordonul...Cand mi'au dat'o in brate, a venit doctorul si mi'a spus de cordon!Poate o sa spuneti de ce n'am ales sa nasc cu epidurala...Iata si raspunsul : cand am cerut epidurala mi s'a spus ca nu exista un medic anestezist pentru dep. ginecologie!Cand au hotarat sa'mi faca cezariana...s'a descoperit ca exista anestezist!!!Dar tb sa manance si chirurgul, nu?A doua problema a fost comportamentul asistentelor pt copii...care nu ne'au aratat cum se ingrijeste cordonul, cum se face baita..cum se alapteaza..lucruri elementare..Intr'o seara, mi'a plans fata 3 ore in continuu...Nu mai stiam ce sa fac cu ea..credeam ca are de ja colici...O toanta de asistenta i'a dat suzeta cand a vazut'o ca plange zicand ca e normal...Dupa vreo un sfert de ora, a intrat o asistenta si a vazut cum sugea fata din suzeta...si mi'a zis ca fetei ii e foame...Si cand am pus'o la san...sugea mititica...de'mi venea sa ma duc s'o strang de gat pe idioata aia..Asta e pe scurt povestea mea..ca sa va incurajez ca sistemul medical nu e la pamant numai in Romania..Asa ca..va urez sarcina usoara viitoarelor mamici.. si multa sanatate ingerasilor care au venit deja pe lume!!P.S.Fata nu mi'a facut deloc colici din cauza ca eu beau un ceai special pt a avea lapte si a preveni colicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvot spune:

As vreasa obtin mai multe informatii despre dr.Budu Antoaneta cu care urmeaza sa nasc in ianuarie .Dna dr . a fost OK pana acum , destul de rabdatoare cu mine , mi-a explicat tot ce am vrut sa stiu .M-ar interesa daca vine la natere si in weekend sau noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrraluk spune:

buna seara!sunt o noua mmbra al acestui forum si viitoare mamica.Aam tot citit discutiile voastre cu speranta ca o sa gasesc ceva pareri despre doamna doctor care m-a luat in evidenta de la prima eco doamna BAUSIC VASILICA de la EUROCLINIC.A nascut cineva cu ea sau stiti sau ati auzit ceva referitor la doamna doctor?va rog mult sa ma ajutati cu informatii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babydoll_4u spune:

buna fetelor,

eu sunt mamik de baiat,l-am nascut acum 3 luni aproape si sunt extrem de fericita. l-am adus pe lume la spitalul Cantacuzino cu Dr. Toma, un dr excelent cu o mana atat de usoara, inkt nu am simtit niciodat nimic in tp consultatiilor. dupa experienta nasterii recomand tuturor viitoarelor mamici sa nasca pe cale naturala si fara ,dak se poate, epidurala. am avut o sarcina atat de usoara,dar si nasterea a fost la fel... pe scurt, la 16:30 mi-a rupt dr apa, la 17:02 m-a urcat pe masa, la 17:10 a venit pe lume puiutul meu, seby, care a cantarit 3340g si 50cm.
multa bafta viitoarelor mamici.

Mergi la inceput