Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)

Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2) | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Dupa un subiect maraton de 106 pagini - am deschis capitol nou.

Va rugam sa continuati la acest topic.





Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki78 spune:

Buna,
a nascut cineva dintre voi la Pantelimon cu dna Pacu Irina? Daca ati avea ceva detalii v-as ramane recunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Cassandra08, te rog sa-mi spui si mie nr de la cab particular al doctoritei Badea de la Municipal si daca la acelasi cabinet il pot gasi si pe dr. Badea Iulian (cred ca sotul ei). Incerc de mai mult timp sa dau de urma lui si nu am nr. si adresa cabinetului. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

ad_b uite aici:
http://www.micomi.ro/contact/index%20contact.htm



Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel79 spune:

Buna, am si eu numarul de telefon al doctorului Badea, la cabinetul pe care il are dansul pe str. al. i. cuza langa mc-ul de la buzesti: 021.317.68.66. Personal nu am ajuns pana la dansul dar am o verisoara care a nascut cu dansul prin cezariana de doua ori la Municipal, este multumita.
Sper ca am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babydoll25 spune:

ad_b, am vazut ca te intereseaza numarul de telefon al doctoritei badea de la municipal, si eventual pareai interesata de sotul ei, dr. badea iulian....
m-am gandit ca poate vrei sa stii ca, desi dr. badea iulian este un medic foarte bun, nu vine la nasterile care nu se "intampla" in timpul turei lui...am o prietena care a mers la dr. badea iulian pt monitorizarea sarcinii, insa la nastere nu a venit (desi a asigurat-o la fiecare control ca vine la nastere)...prietena mea a nascut la 6 dimineata, dupa un travaliu de 14 ore...doctorul badea iulian a lasat-o in grija unui medic de garda, cu care el "colabora" (dr. secara diana)...prietena mea a nascut foarte greu, s-a rupt foarte mult si a fost cusuta dezastruos ...nu mai spun ca si dupa 4 luni de la nastere, avea dureri de perineu ...pe toata perioada sarcinii prietena mea a avut numai cuvinte bune pentru omul acesta, insa din pacate, cand a avut mai mare nevoie de el, el nu a fost acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Am nascut acum 2 luni la spitalul Bega din Timisoara, daca vreti informatii va stau la dispozitie. Am nascut cu dr Voicu Simedrea. Am nascut natural cu epiziotomie, si desi am avut 15 copci am putut sa stau in sezut dupa 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Multumesc pentru nr. de tel al doctorului Badea.
Nu ma interesa pentru nastere, ci pentru parerea lui asupra unui fibrom maricel pe care trebuie sa-l operez. Ma interesa embolizarea lui si sa-l intreb daca este vreo sansa sa scada in dimensiuni.
O sa incerc sa ma programez la el, dar se fac programari cam cu o luna inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanamami_16 spune:

Buna tuturor mamicilor de pe acest forum.Eu sunt nou pe aici.
Cu multa rabdare am parcurs aprox. 30 de pagini din 106 ale acestui subiect si am ras si-am si plans la povestile uimitoare pe care le-ati trait voi.

Sunt o mamica tanara, am 22 de ani si tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 3 saptamani. Asadar am pornit in cautare de doctori si maternitati.
Eu am trait o experienta ingrozitoare la Maternitatea Cantacuzino si nu recomand nimanui sa nasca acolo. totul lasa de dorit in acel spital.
Am citit multe lucruri bune despre dr-ul Ion Ionut de la Giulesti. Mi-ar fi de mare ajutor sa aflu mai multe de detalii despre acest medic, dar si despre spital si asistente.
In mod cert as vrea sa stiu si care sunt "tarifele" acolo.

va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Buna fetele!
Sunt o viitoare mamica, voi naste la maternitatea din Ploiesti si dr care-mi supravegheaza sarcina e D-na dr. Luchian, iar consultatiile le-am avut numai la cabinetul sau. Din pacate pe intregul DC nu am gasit pe nimeni care sa spuna ceva despre aceasta Dr. si sunt intr-o ceata deansa.....La fel nici despre maternitatea nu stiu mai nik, eu sunt in Ploiesti de 1 an si cateva luni, si cunostinte nu am care sa fi nascut. Tare sper sa ma vada si pe mine cineva care ma poate ajuta cu ceva detalii despre maternitatea asta, despre cati bani trebuie dati ca sa fii ingrijita de cineva, daca bebele sta cu mine sau nu (de asta ma tem cel mai tare, ca nu am sa stau cu el non-stop...).
Multumsc de rabdare si va pe toate mamicile si viitoarele mamici

Dorinutza82 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna!
Mai am putzin pana la ziua magica in care imi voi tine bebluna in brate si tare as avea nevoie de sfaturile mamicilor cu experienta. Sunt in dilema, ptr ca nu stiu cum sa fac cu banii. Se dau inainte? Precizez ca vreau sa nasc pe cale vaginala. Doctoritzei ii poate da sotzul. Anestezistului (vreau totusi epidurala...) banuiesc ca numai eu ii pot da, ca atunci voi face "cunostinta" cu el. Apoi... pe langa astistente (carora trebuie sa le dai mai mereu, ptr orice) cui mai trebuie sa dau bani? Habar n-am, sunt complet pe dinafara si nu stiu ce sa fac...
Intreba cineva de dr Pacu de la Pantelimon. Eu nu am nascut cu ea, dar m-a operat in 2004 de chist endometriozic spart, anexectomie stanga. Hmmmmm as putea sa spun ca e ok, un pic cam dura si cam rece mi s-a parut. M-a operat si cu asta basta. Nu mi-a explicat ce inseamna endometrioza, nu mi-a dat niciun tratament, nimic. Eu am incercat sa continui relatia doctor-pacient insa m-am lovit ca de un zid. Asa ca am schimbat doctora. Spitalul nici ala nu e prea grozav, motiv pentru care am ales sa stau la rezervele de la parter, care sunt super. Asta e parerea mea. Dar am auzit fete vorbind foarte frumos de dna Pacu. :) Nu ca eu nu as fi facut-o...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput