Informatii Venetia va rog!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Multumesc de informatii dragelor.Ma bucur ca ai avut parte de o vacanta frumoasa Martie.Si noi tot cu Wizzair mergem,am citit si am vazut cum se poate ajunge de la Treviso pana in Venetia,trebuie sa iau un bus de undeva din fata aeroportului,nu cred ca va fi foarte greu,sper sa ne descurcam.DarkBendis am vazut hotelul in care ai stat tu,si am facut si noi rezervare acolo pentru 3 nopti,sper sa fie ok avand in vedere ca acolo doar o sa dormim si sa facem un dus,nu ma intereseaza sa fie super lux,oricum o sa stam toata ziua plecati.Intrebarea este cum ajung din Venetia la hotelul acela?Pe site la ei au dat niste informatii,le-am printat insa nu stiu ce vaporetto sau ce "masinarie pe apa"sa iau.Om vedea la fata locului.
Martie,cum este zborul cu Wizzair?Este pentru prima data cand zbor cu low cost,acum pentru o ora nu cred ca totusi o sa murim doar ca sotul este putin(mai mult)panicat (si cica sunt barbati )

Alinutza00 am vazut ca Milano este cam departe,si nici timp suficient nu avem.Am luat 3 zile in Venetia si 2 zile in Verona,mi-a placut ca si oras,pare dragutel,doar ca la fel totul o sa fie pe fuga.Oricat ai vrea,niciodata nu este suficient timp de a vizita totul.
Multumesc de informatii Martie,deci trebuie sa imi iau si haine mai groase.In venetia nu am gasit cazare(mai ieftina)ca asa am gasit la hoteluri de 4,5 stele,absurd ca doar nu ma duc sa stau in camera asa ca am luat in imprejurimi

Mai am putin si plec,o sa revin cu detalii.

pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna Raza de Soare

De la gara din Venetia pana in Lido se poate ajunge cu mai multe vaporetto... tin minte sigur ca Nr 1 merge in Lido dar sunt mai multe. De la statia de vaporetto pana la Reiter Hotel sunt cam 10 minute de mers pe jos "pe bulivar la vale", poate chiar mai putin, depinde de cate bagaje aveti ;) Vaporetto circula toata ziua (nu stiu programul de noapte cum e) - noi pe la 10 jumate seara ne "dadeam" pe Canal Grande; taxiurile (salupe bineinteles) sunt scumpe, gondolele... in jur de 100 de euro pe ora. Noi am preferat sa mancam la un restaurant de banii aia

Uite un link la pozele facute la Venetia, intr-una din ele este si hotelul (pozata cladirea): http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Como%20and%20Venice%20June%202007/

Am zburat cu Wizzair doar pe distanta Londra-Cluj (faza a mai faina a fost cand am vazut ca pe panourile din Lutton Airport zborul era prezentat "flight to Transylvania" ) si nu m-am putut plange, mai merg. A decolat cu intarziere, dar din cauza de vreme, s-a zburat frumos, personalul amabil, iar preturile la gustarile de pe avion mi s-au parut mai mici decat la cele de pe Ryan Air sau Easy Jet.


Sper sa va simtiti foarte bine si ... daca mai sunt intrebari, io-s aici ;)

Un week-end fain

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

DarkBendis,super faine pozele,abia astept sa merg:)Am notat cum se ajunge la hotel,nu-i foarte departe.Noi am gasit o camera la 55,respectiv 60 euro(probabil ca-i extra sezon si de aceea este mai ieftin,fara mic dejun,eu nu mananc de obicei dimineata iar sotul....sa suporte si el 3 zile ,am glumit,sigur gasim ceva prin apropiere.Din descrierea de pe siteul hotelului am inteles ca sunt vaporetto care circula 24 din 24,sper sa fie asa pentru ca am vrea sa stam si seara in Venetia.Bilete o sa ne luam stil abonament pentru 3 zile daca se poate,intrebarea este cu acestea se poate merge si pe insulele Murano,Burano?Sau trebuie sa platim separat?

Mi-am notat ce mi-ati spus fetelor,multam frumos inca o data

Week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cu abonamentul se poate merge oriunde pe traseul vaporetto - cum zic astia aici "it's good value"; noi la Murano si Burano nu am ajuns, Ne-am pornit o tura, dar am realizat ca intram in criza de timp (aveam rezervare la restaurant), dar am auzit ca e frumos si interesant.

E plin de cafenele si pizzerii pe langa hotel unde puteti lua micul dejun sau bea o cafea... iar preturile in Lido sunt ceva mai mici decat in Venetia... oricum si in Venetia sunt multe locuri unde poti cumpara pizza "la felie", la cativa euro. Pe distanta dintre hotel si statia de vaporetto este si supermaketul (mic da' bun) de care vorbeam, noi de acolo ne-am facut provizia de sucuri si fructe.

Week-end fain sa aveti!

Dark Bendis


"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput