secrete mici, efecte mari

secrete mici, efecte mari | Autor: Vivela

Link direct la acest mesaj

Am deschis acest subiect cu intentia de a posta aici mici trucuri pe care le folositi in bucatarie ca sa va iasa mancarea mai savuroasa.

O sa incep eu, bineinteles:

Ca sa iasa crusta crocanta la puiul prajit, eu, dupa ce il spal, in usuc cu un servet si il perpelesc un pic la flacara de la aragaz. Efect garantat.

Checurile ies mai pufoase daca jumatate din cantitatea de faina este inlocuita cu amidon alimentar.

La supa, pentru a avea o savoare deosebita, adaug la celelalte legume un mar ras.

Daca mai stiti si voi, cred ca ne-ar fi util sa impartasim din experiente.



www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF

“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vivela, am copiat mesajul tau la un subiect in care fetele au scris destule secrete: aici. Multumesc pentru intelegere.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput