Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, ce ma bucur ca e totul bine cu Andreiutzul drag! Felicitari!

Si eu crosetez povestea nasterii!!! Mai am putin si o termin, dar parca o aud pe rebecca agitandu-se in patut...Fug la ea si revin la urmatorul ei somnic.

Ilucae, sa ai nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

AAaaa, Giani, astept si continuarea...

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

GO, LYVY, GO, GO!!!
Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

O mama isi dojeneste fiul:
- Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci...... Bine ma.
Da atunci la facultate..... ca sa ajungem de rasul vecinilor !!

Alina 32+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 8 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Livi
Clau felicitari pentru bebelina mare

La multi ani Larisuka


Alina 32+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 8 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

as partea tu....

ma initiaza anestezisa cum tre sa stau nemiscata( era foarte greu cu contractii din 15 in 15 sec si lungi ca boala), imi baga cateterul si cind sa introduca anestezicul , .......surpriza numai mie mi se putea intimpla , CATETER DEFECT( nu intra anestezicul), s-au chinuit si dr , dar si io, o juma de ora , si intr-un final ...... se renunta pt ca nu se putea. A fost momentul in care cred ca am clacat. mi s-a scos cateterul , am fost data jos de pe masa iar contractiile continuau.......la 10 secunde acum....... am sunat sotul sa-mi caute epidurala la farmacie ( pt ca dupa cum v-am spus era data de dr meu , care inre timp plecase, ca la mine mai dura pina sa nasc decind fusese el)si bine intelesca plingeam. am vazut mila pe fata tuturor ( ceea ce urasc), si inclusiv personalul se ruga la dumnezeu sa scapp pt ca BCF ajungeau si la 199.( cind normal este 133).

in timp ce vb cu sotzul la tel , m-a oprit dr. anestezista si mi-a spus daca mai pot astepta 30 de minute ( sa-mi faca rost de la scimbul de dimineatza).....intre timp se face ora sa vina schimbul, si apare dr anestezist cu epidurala si ma intreaba daca vreau sa o fac. ... fac epidurala si, uff rasuflu usurata ,in sf ma relaxex........se pare ca prea tare........desi simteam fiecare contractie dar durerile erau suportabile......
Pe tot parcursul serii asistenta din sala de nastere a spus " avem o dreapta", intr-un final am intrebat ce inseamna si mi s-a spus ca fatul este pe dreapta si va cobori mai greu... ceea ce s-a si intimplat.Personalul din sala , toata stima pt el mi-a spus ce si cum trebuie sa fac, cind sa imping , cit de tare, ce mai nota 20.

la 10 si 25 intra medic meu si ma consulteaza ultima data ,: dilatare completa.... toate bune pregatite , io stiam sa imping , dar Andrei nu mi cobora si BCF erau deja 90........
dr spune ca va trebui sa Aplicam Forcepsul , moment in care mi-a scazut tensiunea la 7 cu 4, dar mi-a revenit incurajata tot de personal ........
si astfel am nascut la 10:32 o minune de baiat de 3.500 kg, 52 cm, natural cu epidurala, prin aplicatie de forceps, am primit nota 9 .
mi-a fost dat sa-l vad de 2 ori din acest motiv ,A plins de cum a iesit la aer( lumina).( o amintire exrtaordinara de altfel). pina la 12 fara un sfert a tot cusut la fofo mea, taiata fiind pina pe picior.
Apoi au venit momentele ingrozitoare in care a trecut anestezia ( greu, Ela stie ca-i spuneam ca-mi frec picioarele sa treaca mai repede sa ma duc sa-l vad).

am mai facut ceva caderi de tensiune, dar intr-un fina m-am cerut in salon, unde am fost dusa cu caruciorul ( in sala de nasteri nu mai rezistam psihic,si la 2 zile dupa imi venea rau cind treceam pe linga sala.....)
la 3 si 30 desi ametita m-am dus sa-mi vad puiul, sprijinita de sotz fiind), iar la 6 am alaptat( ma rog i-am aratat tzitzi meseriase si el a facut cunostintza cu ele ). la 9 l-am desfashat si i-am numarat membrele si dejetele, si l-am mai analizat odata)
intre timp dr. meu a mai trecut pe la mine sa ma sasigure ca bb nu are nimic din cauza forcepsului si sa-mi explice metoda prin care a fost aplicat. ( cica este acum noua, moment in care am inteles ca bb meu nu a fost pus in pericol si m-am linistit)..
... acum dupa aproape 3 saptamaini toate astea imi par un vis, imi vine sa rad cat de speriata eram in anumite momente, si imi vine sa pling cind ma uit la frumusetze de baiat , iar seara ne intrebam unul pe altul daca este adevarat. este fantastic ce am tinut io in burtica 9 luni si cine a facut scubadaiving, si misto de mine.

PRECUM AM SPUS_O SI IN PRIMUL MESAJ DUPA CE AM NASCUT SUNT FERICITA


maine facem 3 saptaminisoare bre




Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Elara sa stai cumintica in patut.
Giani .
Marina, am vazut bebe frumos

Alina 32+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 8 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, offfff, o nastere grea!!!! Dar rezultatul este magnific, nu??? IAr tu acum esi mamica fericita, asta e tot ce conteaza!

Lyvy, mama, sa nu nasti in masina!!! Da-ne repede vesti la intoarcere sa stim ca esti bine!

Gata, acum chiar ca fug!

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Of, Bitza, important e sa fie bebe sanatos, nu te mai necaji ca nasti prin ceza. Oricum, vad ca nu prea se potriveste socoteala de-acasa cu cea din targ, in ultima vreme. Si eu vreau normal cu epidurala, dar pot sa stiu pana nu nasc?
Lyvy, sper sa apara si-n farmacii, o sa mai intrebe randunelu' saptamana viitoare.
Doamne, tu chiar o sa nasti in masina
Butucica, ce bine ca i-au iesit analizele bune lu' bebe.
Giani, ai avut si tu o nastere grea... Dar se pare ca ai cam uitat, ca tare haios ai povestit. Sa-ti traiasca puiul, La Multi Ani!

Ma duc sa stau nitel in pat pana vine randuelu', fiindca apoi mergem la Cora.
Ne auzim diseara.

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Giani

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Giani
Lyvy

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput